|
![]() |
#871 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ajmo dat jos jednu sansu ovom "mandrilu"... nevjerojatno. ak tip sad ne podnese ostavku ili mu je ovi ne uvaljaju znajte da nam se sprema dugogodisnja diktatura |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#875 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ajde Štimac sad navali s komentarima posli utakmice. Sigurno ima atomski dobre razloge/izgovore ka i dosad ![]()
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 15.10.2013. u 22:59. Razlog: Preteka me Tovar :P |
![]() |
![]() |
#877 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Sad će biti zanimljivo. Nešto ala; "Nezasluženo smo pobjedili." "Nije bilo sreće." Dajte napravite neki capture. Ja ne stignem sad... |
![]() |
![]() |
#879 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nešto neŠtimac!
#880 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Štimac daje ostavku?????? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Iso bi na Francusku jer vjerojatno najmanje bolilo kad bi ispali od njih a ovo sa ostavkama je vjerojatno mazanje ociju i to jeftino. Dao bog da sam u krivu. |
![]() |
![]() |
#887 |
The mighty pirate
|
#888 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Pa naravno da ga treba pustit da vodi dodatne - nek syebe do kraja. Da se čak i plasiramo, te nas počne vodit nekakav "trener svih trenera", teško da bi se do Brazila išta prominilo, koliko je ovo sve skupo trulo (HNS i ostali polusvijet koji ga okružuje).
#890 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Moram priznati da mi je Stimac porastao u ocima bar malo jer nisam ocekivao da ce imati morala ponuditi ostavku.. Dalje, sumnjam da postoji struka na svijetu koja nas moze izvuci iz ovog ponora.. Uzas smo takticki, fizicki i psihicki.. Samo da nas zdrijeb pomazi i da dobijem sto lakseg protivnika.. Ja bi osobno Prosineckog za trenera. Pozna sve igrace, dugo je bio s njima ali od toga vjerovatno nista.. Eto Štimca ponovno na tvu kao sukomentator.. ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma sta je porasao, pa to je izrezirano za masu, znalo se da ce pedalu davnih dana dobit, sad je samo za ocekivat kojj uhljeb ce biti novi stimac...
#893 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kljuno novi izbornik.
![]() |
#894 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kljuno 100%
#896 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
trece stimac nikad nije ni tribao doc na ovo misto,ali protiv mafije nemozes...jer netko ko je vodio dva kluba u karijeri...bezobzira prvoligaska drugoligaska..zadnja na tablici ili prva,nemoze bit izbornik... za bit izbornik triba iskustvo,znanje,pamet i ono najbinije triba procitat protivnika...kao belgija nas...kad su skuzili da ce vrsaljko bit na desnom boku,ostavili cilu stranu otvorenu,hazarda pustili da radi sto ga je volja,a defura zalipili za modrica...a sime jadni 30 centarsuteva jedan prosao preko penala...ajme ajme! |
|
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Stimac ce sigurno ostat do kraja kvalifikacija, ali u medjuvremenu ce karma napravit svoje, tako da ce nas Francuzi utabanjat u tim jebenim kvalifikacijama kao nitko do sad. Budimo realni, bolje nismo ni zasluzili, a ova provlacenja do sad jednostavno moraju bit kaznjena.
#899 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nece HNS i IO prihvatiti ostavku. Ipak je to pakt Mamic-Suker-Stimac. Kao sto kolega Magare kaze, Stimac da ima i truncicu morala (kako on kaze, ovo je moralan cin) ne bi ponudio ostavku, vec otisao. Nema se tu sto za reci, krivi su i igraci ali Stimca treba definitivno na lomacu! Tak ti je to kada na celo nacionalne vrste stavis derp amatera koji je do sada vodio...Zagreb i...Zrinski? D:
![]() |
#900 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|