|
![]() |
#871 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() cijena, prava sitnica ![]() Sa garancijom sa svime... Kaže meni lik da nije to baš za njega ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
#872 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ja imam hd2 koji je zaista mrcina. mogu si tek mislit kako ti furas ovog monstruma od 5" ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ostale nisam vidio jer sam do sada 2 ogdine imao HD sa WinMo Velik je... stavrno je velik ![]() ![]() SMješno izgleda na uhu dok telefoniraš, ali u ruci je OK... Uzmi u obzir da imam 2 metra i obrnuto proporcionalno tome velike šake, tako da bez problema u portrait modu pišem SMSove i sl.. Uglanom je ovo proglašeno kao Tablet, bar na Dellovim stranicama, a ne Smartphone, tako da je Home izbornik u landscape modu, ali sve ostalo se rotira normalno.. Čim sam ga dobio, SIM niti nije bio unutra sam ga rootao, custom recovery opalio, backup i onda mu stavio android 2.1 (dolazi sa 1.6), 2.2 još nema za streak (niti 2.1 nije služben) Pošto mi je ovo prvi pravi susret sa Androidom (imao sam port androida 2.2 na mom HDu koji nije bio 100% funkcionalan) i ostao sam zapanjen brzinom, ljepotom, radom i svemu ostalom u sustavu.... Fale mi neke HTC sitnice na ovom Androidu (vjerojatno ih Desire i sl imaju), ali polako se navikavam... Do sada sam uvijek na HDu imao MobileView namješenu tipkovnicu, a ovdje je qwerty i jebi se.. sad kao da ponovo učim pisat ![]() Pošto sam ga dobio jučer, tek sam danas išao na posao sa njim i u džep od radne tute (kombinezona) stane.. hehe, traperice nisu baš moj izbor, ali mism da će mi kupaće hlače padat na pod... Danas sam ga izvagao na poslu i kaže 217g :WOOT: Eto, tolko za sada.... Instalirao sam sada za izradu aplikacija za android i prva Hello World se pokrenula ma mobitelu ![]() Jel ima koj dialer dobar jer kada idem zvat nekog i počnem upisivat brojeve, ne pokazuje mi kontakte po principu T9, nego moram ić u Contacts i tamo pronać onog kojeg zovem.. Znam da HTC to nudi.. Setings, about, update
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: Router. 06.10.2010. u 10:25. |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
izgleda da jos nije izasao 2.2 za galaxy s
#877 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Došo Skype za Androide i naravno samo za v2.1+ http://techcrunch.com/2010/10/05/sky...r-wifi-and-3g/ |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
|
Vrlo 'lukavo' od njih. Znači da ne ide na moj Tattoo, ali mi je utjeha da ne ide ni na duplo skuplje/bolje/novije SE Xperie. Zašto svi proizvođači aplikacija mrze Donut?
#879 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
jel tko zna kako funkcioniraju uređaji kao npr HTC HD2 sa dual botom, tj sa androidom konkretno... Vidim da ih ima na njuskalu za 2000 kn jel se isplati takvo nesto kupovati meni kao prosjecnom korisniku? |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ah, skype preko kojeg nemožeš zvat na wifi mi ni netreba, nimbuzz all the way |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
jedino u americi nije podrzan 3g zato sto im nedaju telekomi a nimbuzz je okey, ali posto sve ide preko njihovih servera dolazi do delaya tijekom skype razgovora (delay je bio toliki kad sam bio u aziji i pricao sa osobom u americi da sam morao prijeci na textualno dopisivanje preko msna lol - koristio brzu wifi vezu u hotelu, prijatelj pricao preko iphonea i 3g veze bez problema na skypeu) no ja jos ne bih instalirao taj skype za android posto je preogroman i navodno potrosi dosta resursa pricekat cu par verzija da to ispoliraju.. |
|
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
|
Radi na wifi. Ja sam preko wifi zvao doma kad sam bio u inozemstvu - bio sam kupio Skype bon za telefoniranje (10 EUR) pa sam zvao fixne i mobilne telefone u HR.
#885 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pardon ako je vec bilo....imam jedno pitanje Ako neko ima Desire sa official Froyom gore, dali sve aplikacije moze instalirat na memorijsku karticu ili ne? Otprilike postotak na 10 aplikacija koje idu na karticu? ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Guest
|
Postotak aplikacija je kardinalno loš. 2,3/10 bi rekao. Ali, to mi osobno nije najgori dio priče. 90%> aplikacija koje su preko 10, 15 megi se nemreju strpat na SD card. Fuj. Još bi nekak preživio kaj se tiče ovih malih aplikacijica. Pa da ih imam 20 i da zauzimaju 30 megi oke. Sada ko budala držim instalacijske apk-ove na SDcardu u slučaju da mi neka takva zatreba pa da instaliram jednu ili dvije od njih, a da mi ne nestane prostora. |
![]() |
#889 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
i rješio si sve probleme |
|
![]() |
![]() |
#890 |
Guest
|
Kad sam prokleti optimista i mislio sam da bu valjda rijesili u tih X mjeseci. ![]() Anyway. Pital covjek za official. |
![]() |
#891 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Forsiranje instalacije aplikacija na sdcard Ne zahtijeva root a ni custom ROM. Ako nemate dovoljno mjesta u internoj memoriji uređaja napravite ovo. Provjerio sam i radi. Nemojte prebaciti one aplikacije kojima želite pristupati dok sdcard koristite kao disk drive na računalu. Ako ste već rootali prema ovim uputama odnosno instalirali drivere ne trebate ponovo instalirati nikakve drivere. 1. Skinuti SDK Starter Package i unzipati negdje 2. U smartphone pod Settings, Applications, Developent stavite kvačicu na USB debugging 3. Pokrenuti komandnu liniju na računalu (cmd), otići u folder tools od SDK, pokrenuti adb shell 3. U shellu ukucati pm setInstallLocation 2 4. Odspojiti i restartati ueđaj 5. Isključiti USB debbuging Nakon ovoga sve aplikacije se instaliraju na karticu a pod Applications možete sve prebacivati u telefon ili na karticu. Ako želite stanje vratiti na staro ponovite postupak ali uz pm setInstallLocation 0. Jednostavniji način je instalirati aplikaciju ModInstallLocation. Na žalost, dio aplikacije će ipak završiti u internoj memoriji. Najčešće je to mali dio.
#892 |
Premium
|
Da li navedeni postupak važi samo za Froyo tj. postoji li mogućnost stavljanja aplikacija na slabijoj verziji OS-a?
#893 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
opa..znaci ima rjesenja za to...ModInstallLocation.Fino A ovi auto punjaci koji se prodaju na njuskalu za 100-ak kuna pretpostavljam nisu original? Ako neko ima original jel mi moze reci jel mu uspjelo uspjesno punjenje i koristenje gps? Planiram neki road trip pa me zanima? ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pitanje je: dal bi uopće mogao stići? Za to ćeš mailati HTC a kolko vidim po XDA,Froyo je više manje uspješno portan na Wildfire,clockan core i working smooth ![]() E sad kolko vidim,ne trgaju se ljudi od kuhanja romova za Wildfire....Hero tu ima dosta veći support ipak te moddiranih Froyo romova ne nedostaje... |
![]() |
![]() |
#895 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Thank you for contacting HTC. Kindly note that we expect to release updates for several of our 2010 models including Legend and Wildfire during fall 2010. |
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo ja sam danas dobio odgovor od njih isto, baš sam pitao za Froyo i Wildfire..... Odgovor: Dear Mr. Goran, Thank you for contacting us, Kindly be informed that the HTC wildfire is scheduled to release the Froyo upgrade, however, there's no confirmation for the time being regarding the specific date of release. |
![]() |
![]() |
#898 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Za ove koji imaju htc mobove Htcsense je live od danas nazalost za korisnike koji imaju HTC Desire HD, Desire Z ili ako netko ima HTC HD2 sa romom od desirea hd ![]() Evo neki walktrough novina koje HtcSense donosi....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#899 |
Guest
|
@Lacy! Legendo! Imaš pivu! |
![]() |
#900 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da treba, neka netko tko nije rootao provjeri. Prvi postupak ne zahtijeva root. Obzirom da sam opisao i root (naslov mog posta je link na temu) vrlo jednostavnom unrevoked metodom tko treba FroYo A2SD može rootati.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|