|
![]() |
#871 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Uf taj Sneijder je spaljotka žešća,njemu ne znam nikad dal se zajebava ili igra ozbiljno. Isto psiho za sebe,ali igračina. ![]() http://www.net.hr/sport/page/2010/04/21/0791006.html Želim i ja biti kriv ko Ribery.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lyon nije pokazao apsolutno ništa. Šteta što je Bayern propustio tolike šanse i zašto je pobogu vadio Olića van? ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Olića je izveo jer je htio pojačati sredinu, zbog igrača manje (bolje da je izveo Müller-a, IMHO), a Pranjića je izveo jer je htio pojačati napad, s obzirom da se izjednjačio broj igrača. Start Ribery-ja je za žuti. Kao i onaj start Reveillere-a na Oliću (namjeran, dok kod Ribery-ja možemo govoriti o nesmotrenosti). Bayern je za dva koplja bolji - sa igračem manje je bio samo malo bolji, dok je sa jednakim brojem igrača bolji ajme.
#877 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pogledah nakon dugo vremena jednu tekmu od pocetka do kraja. dobra tekma po meni, steta sto svabe nisu ukucali jos koji gol, falilo je preciznosti u prvih pola sata. sudac nekako malo tamo, malo amo sudi. kad je dao riberiju crvendaca rekoh, wtf??? jest zestok start, ali se ne daje bas domacoj ekipi i jos k tome jednom od jacih igraca tako lako crveni. ok, zuti je bio 100%, i vjerujem da bi ogromna masa sudaca dala zuti uz ogromnu opomenu za ubuduce. ali kad je dao Tulalanu zuti, onda im je jos veci wtf izbio ![]() uglavnom, tekma koja je pokazala da nekako bayern po meni ima podosta vece sanse za prolaz dalje. bilo je onih 10tak minuta pritiska lyona krajem prvog poluvremena, no po meni to nije igra koja ce biti dovoljna da zaustave jedan gol svaba u gostima.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dosta je proveo na klupi da, ali on je u Realu nanizao dosta ozljeda, ko i prije toga u Chelsea. 3 tekme odigra i onda se ozlijedi ko da ima šuplje kosti ko ptica. Ali da je igračina, to je. Uvijek je i bio ![]() Nije da copram, al čudim se kak je nakon tolko tekmi još čitav.
#879 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#880 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Franz Beckenbauer zum Platzverweis bei Sat.1: „Kann man geben! Das war dunkelgelb oder hellrot. Er hat das Pech, dass der Schiri direkt daneben steht. Ein dummes Foul. Mit etwas Pech hätte sich der Gegner schwer verletzten können.“ ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
A samo par stranica unatrag su mnogi rekli da Švabe nemaju šane protiv Lyona... Iako us u uzvratu bez Riberya, mislim da su veće šanse na strani Bayerna. Stoji kritika da je u napadu Bayern jači nego u obrani, ali i obrana im je više nego ok. Uostalom, obziom na ofenzivne igrače Bayerna, oni će sigurno zabiti gol u Lyonu, sumnjam da Lyon može zabit tri. S druge strane, ako prođe Barcelona, ona će se u finalu poigrati bil os Lyonom bilo s Bayernom, a ako prođe Inter mislim da je sve otvoreno...
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 22.04.2010. u 10:36. |
![]() |
![]() |
#882 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
bravo United ![]() ajde sad, go go Stoke ![]()
#886 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#888 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Chelsea - Stoke City=2 ko neboder ![]() Šalu na stranu, teška će biti tekma, Chelsea nema terrya, veliki je pritisak nad njima a i onu su poznati da useru kraj sezone. Stoke osiguro ostanak u ligi, ništa ih ne brine, ležerno će igrat i dati max od sebe. Tako da se nadam da chelsea pada. |
![]() |
![]() |
#889 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#890 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
#891 |
It's all a joke
|
ma ban 4 life za United ![]() di nam je kolega Nybelung da se pridruzi ekipi za ban ![]()
#892 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
#893 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#894 |
Pod naletima kopita zla
|
Za liverpool ne igra fernando Torres tako da nema tko dati gol. ![]() ![]() Chelsea vodi 1:0. ![]() Ma jel to 3:0. ![]() 4:0. ![]() I balak naravno promasi 100% priliku..bravo. ![]() Maluda...pobogu isto 100%. Predivno igraju. ![]() 5:0 lampard. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 25.04.2010. u 18:46. |
![]() |
![]() |
#896 |
It's all a joke
|
bah, sjebase ih, ma nek vam bude ovaj put ![]() slijedeci vikend ce bit zanimljivije ![]()
#897 |
Pod naletima kopita zla
|
Kažem tema toresa i nema ko dati gol. Ak zatvore gerarda to je to. ![]() Mene je više strah Wigana. ![]() ![]() 24' [1 - 0] S. Kalou 31' [2 - 0] S. Kalou 44' [3 - 0] F. Lampard (pen.) 68' [4 - 0] S. Kalou 81' [5 - 0] F. Lampard 87' [6 - 0] D. Sturridge 89' [7 - 0] F. Malouda Ako ništa barem su nabili finu gol razliku. ![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#899 |
It's all a joke
|
eo ni liverpool danas nije lose odigro, 2 gola gerrarda, doduse protiv pretposlijednje momcadi al opet... vrijedi se nadat ![]() ma nek bude nerijeseno i ja sretan ![]()
#900 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajd kad se već dijele banovi... ![]() Hehe, ma ManUtd je zakon ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|