|
![]() |
#872 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Vau, opet cemo igrati i to pod obavezno. Pussy ko ne bude ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
@ ECHO: Vidiš kako je je drazac odmah skužio. ![]() ![]() ![]() @ drazac: Eh, da, Lost Alpha sam mislio, nisam se mogao sjetiti. Uglavnom probati ću sa LURKom i SMPom na SOPu i Sigerousom na COPu. Poslužiti će dok ne izađe Lost Alpha i i Smrter...tnx! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
[Mod] Call of Pripyat Complete
![]() |
#880 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() čekače on zimu il insomniju ![]() aj ko ga isproba nek napiše dojmove i kaj ima nova ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedna mala digresija i lagana tragikomičnost: neznam koliko pratite vijesti iz svijeta, ali meni se čini da bi ubrzo mogao izać STALKER Shadow of Japan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam skinuo i poćeo igrati i za sada sam jedino primjetio poboljšanja glede izgleda igre(oluje,dan,noć) do sada nikakvih posebnih opcija/nadogradnji glede igre nisam primjetio(aludiram na Sigerius mod) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas pocimam igrati ovo cudo (da, po prvi puta ![]() Najvise me zanima ono sto sam koristio i u clear sky, a to su malo veci backpack, tj kilaza, i malo sporije trosenje stamine. Ima li tako nesto i za ovo cudo? Da li poboljsane texture u tom complete modu ruse perf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
http://www.tweakguides.com/STALKER_1.html http://www.tweakguides.com/ClearSky_1.html ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Banned
|
Na zadnje 2-3 str. uglavnom imaš sve glede modova i koji se preporućuju. Najbolje je igru odigrati u originalu, pa onda uključiti neki od preporučenih modova-Complet mod,LURK mod, dok je mene najviše oduševio Sigerius mod ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 15.03.2011. u 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Gledam skrinšotove od complete mode-a, ponajviše oni sa mjesecom kako sja po oblacima, i reko woooooow. Isti dan, navečer, taj prizor ali u rezoluciji neograničeno x neograničeno u megawide formatu, ali nema tog woooow efekta ko kad istu stvar čovjek gleda na 24 inčeru. Zašto je to tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Wish granter je dobar dodatak, zasada sam uglavnom koristio da vrijeme usporim na real time i to mi je dobra opcija i to je isto bilo i za Clear sky a ima još zanimljivih stvari tamo. Ne znam da li mi se čini ali izgleda da i med kitovi nisu tako efikasni kao u vanila igri barem ovi osnovni crveni, ne izliječe puno.
![]() |
#896 |
Banned
|
Kako i na koji način to uključiti ![]() ![]() ![]() Da našao sam u nekom fajlu objašnjenje što i kako te što se može promjeniti od postavki ![]() Hvala. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 16.03.2011. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Samo esc a potom F1. |
![]() |
![]() |
|
|