|
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Eo upravo igram, konfa iz siga sve max,1680x1050 40-80fpsa, nabacim kasnije screenove ![]() Ne saljite mi PM-ove nadjite na netu droge ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#874 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Interesantno Ne press, nego user score. Imat bit da ce trebat giga dvije "pečeva" da upristoje igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Igrao prvu misiju singleplayera, i dojadilo mi bljestanje pucanje iz humveea i inih sranja, odustao sam odma. Grafika i sve ostalo nije opce previse mjenjano,prepakirani cod4 od 11gb. Sve u svemu,fail ako se mene pita
![]() |
#877 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#878 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
|
Ma zalosno je da to oni nazivaju novom igrom,doduse ja sam zagrizeni competitive gamer al opet. Sad cu par ssova ulovit, iako ih moram rucno jer mi se neda fraps stavit a igra nema u opcijama fckn screenshot :/
![]() |
#880 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
|
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
samo se nesmim puno nadat to je put ka losoj ocjeni igre, sta se vise nadas to je na kraju cekanja ono sta se ceka gore od stvarnog stanja nekako me ovi skrin-šotovi neodusevljavaju previse, ali ko sto sam reko necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat, necu se nadat i necu se nadat. ![]() ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 10.11.2009. u 17:40. Razlog: malo gramatike i krivopisa :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
|
sve sam maxao do kraja,igra svijetli,ali i brejka na mojoj konfiguraciji :/ kazem,odigrao 1 misiju i vise mi se stvarno neda ![]()
![]() |
#884 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
trixx Constantine A.J. UltimatGamerXFX Poslani na hlađenje. Četiri dana odmora od foruma. Postovi tipa: igra je dostupna na "ime torrent sitea" biit će isto sankcionirani. Tužbe/žalbe/prijetnje/nisam ja brat je itd.. na PM meni ili adminima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
IGN review: I hope the PC crowd isn't like the console boys and won't put up with this shit. On console this is rampant because console consumers are spineless and will pay just about anything for scraps. Nažalost, beskičmenjaka ima i PC zajednici... ![]()
![]() |
#886 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() nek idu u ducan ko posten svjet i nek plate jadnim programerima i inim ljudima koji su svoje kosti ostavili na tastaturi i misu radeci ovu prekrasnu igru ![]() ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
kolika je cijena igrice u trgovini |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#891 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Aufff, my bad ![]() Nisam ni skužio šta im znači ta DS oznaka, nisam ja za konzole novije generacije, nit ih znam nit ih želim znati A dobro, 400 kn, kud sve tu i to ![]() Toliko potrošim proječno tjedno u Kaufladnu a da ni ne kupim kile mesa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#896 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa ja nevidim u cemu je problem, tek nedavno (tocnije godinu dana) sam nabavio PS3 do tada sam pucacine igrao samo na kompu, prvo je bilo malo frustrirajuce ali kada sve igre koriste (90%) analogne gljive, nakon 4-5 puta uopce negledas kontrole sam pocnes igrat.... Isto tako je i na tastaturi bilo, wasd, pa imas lean (q,e), pa imas crouch (c), pa imas lezanje (ctrl), pa imas drzanje daha (shift), pa imas noz (v), pa bomba(g), skok (space), reload(r)... svejedno sam se gubio i na tastaturi, e sad su svi bogom dani i kada ste prvi puta zaigrali fps ste poceli ownat kako da ne... Cisti primjer mi je Uncharted 2, pucacina iz treceg lica, tako su dobro kontrole slozili da sam odmah poceo igrati bez ikakvih problema, malo navike i na isto te izade, samo da je nepreciznije na gljive je ali svi su u istim govnima ![]() A ovo sto se tice crtica umjesto lagometra je totalno nevazno, ja sam znao na tim p2p serverima igrati Battlefield Bad Company 12vs12 sa jednom crvenom crticom pa niti sam primjecivao lag niti vidio ikoga da trza, koliko sam se ja upoznao sa time funkcionira besprijekorno, dok evo cisti je primjer sad evo pokusavam za CoD5 naci 4-5 servera i ma kakvi od njih 600 na kojima bi igrao em nema gametypa koji bi peglao a i ako ima sa pingom 56 me izbacuje i kao server is for low ping player only.. daj ajde uzas... jedino sto mi preostaje je na ove divlje TDM po 60 igraca na kojem 45 ima ping preko 120 uzas...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto i ja probo! Sluzbeno cu ju ovih dana stavit na prodaju na forumu. Dobio original na nekoj nagradnoj igri i definitivno ne vrijedi 50kn a kamoliko tih 60$. Bas kako je vec bilo napisano samo repack cod4 sa 2x losijim MP ![]() Definitivno bi jako pozalio da sam kupio orig ![]() Sve u svemu ping u najboljem slucajnu na netu je bio 180ms ![]() Nekako mi se cini da cu ipak pricekat jos malo pa uzet B:BC2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Eto ga na level na aerodromu je perverzno lud ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|