|
![]() |
#871 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
radi i meni ja sam na xp x64,t-comu,siemens se 555,i avg internet security siute,koji nije ugašen uvjek radi,pito me dali može hamachi na net. kolko vidim na googlu za sad se nikakav port ne treab forwardatai u router,ste na t-comu gabre i gile??možda je do sp3 ne znam,možda treba ugasit firewall u routeru meni nije ugašen i radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ako stavim na 10 ili automatic onda mi neradi internet. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
|
ne znam,imaš 3 diska digni win xp pa probaj nemam ideju,i ja imam 2 sistema,probaj neki drugi router ako imaš. gabre ne znam,drugi router ako imaš,probaj maknut sp3. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 01.10.2009. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam na tcomu, siemens SX763 router, ugasen firewall u ruteru, u windozama, ugasen antivirus, cisti win xp sp3, najnoviji driveri, patchana igra.. ma sve, i jednostavno ne nalazi igru... koje govno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
jel možda netko igro na hd3200 integruši? |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
svi kojima hamachi ne radi ocito su nesto krivo napravili , vec ima linkova "how to" ali evo jos jednom ; hamachi postavit kao prvi adapter nakon toga desni klik na hamachi pa properties odznacit internet protokol 6 1 klik na internet protokol 4 - properties - advanced gateway 5.0.0.1 - metric na auto , onaj donji metric stavit na 10 restart gotovo Win 7 , radi milion posto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
win 7 mozda ali ja kad sam stavio metric na 10 izgubio sam net na xp64sp2 ![]()
![]() |
#879 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo odigral par trka, nije u NFS stilu, više mi vuče na GRID ! Al definitivno nabolji nastavak do sad...igram ga sa gamepadom na gljive i manual mjenjač i jebenica do kraja...ovog ću odvozit do kraja(bar se nadam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
hebem mu, ja sam na XP ! i ne radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#882 | |
Premium
|
Citiraj:
Hamachi gaming : http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Gaming_over_Hamachi Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sa Q6600, HD3850 i 4gb rama igram na 1680x1050 i max detalji. Igra je stvarno dobra.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
ja igram na konfi u potpisu, znaci na win xp sp3 koji sma sam napravio sa win xp profesional prema vodicu na netu, a sto se tice nfs ok je , drift mi je banana , skoro nemoguc ...... a sto se tice pokretanja preko lana i haimacija postavke kod mene su : instaliran nfs-stavljen patch 1,1 i onda crack za taj patch, instaliran haimaci 1.0.1.3 i upisana lozika za network....spojen preko mrezne pomocu speedtouch ST780 . i za antivirus nod eset smart security.... -prvi put kad sam trazio lan igru nisam je mogo naci jer me je nod blokiro , pa sam procitao da ga treba disable, ali u mom slucaju je dosta bilo na nodu ukljucit opciju (do not filter network trafic -disable firewall) i uci u nod , pod postavkama u personal firewall imate programe koji ga koriste, i tamo desni klik na haimachi i ukljucite opcije temporery alow comunication for proces.. nadam se da vam je pomoglo , u mom slucaju je , a drajveri za grafu su cat 9,9 , i igra se zna srusiti nakon par utrka, ali vrijedi za lan....pozz za alena , tonya i striku od Narkica |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Nabaviju igru tek šta je izašla, al ispiti, ovo, ono, proba te danas. ![]() I dojam je pozitivan, a mora bit jer je bolja od prošlog nastavka par puta, a i bolja mi je od zadnjih par nastavaka uostalom. Ža mi je jedino šta se se očito makli od arkade, a nisu pak dostigli simulaciju, pa su ostali u tom nekom međuprostoru gdje igra nije ni arkada ni simulacija pa se auto prečesto ponaša neočekivano, smiješno i čudno. Al dobro je i to je bolje nego ono šta nam je servirano u prethodnim nastavcima. Probao sam s tipkovnicom isključivo radi lijenosti, instaliram volan pa probam, ako igra bude igriva s volanom, super. Ako ne, neću je ni igrat, ne sjećam se kad sam zadnji put nepto vozio s tipkovnicom... Šta se hardvera tiče, na ovoj mojoj kanti, pri 1280x1024 radi sve na high sa AA/AF na max. Frame se vrti oko 35-40, bez trzanja, sasvim zadovoljan ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 01.10.2009. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji vam auto najbolje drži cestu? Ja sam mislio da će ovi sa sva 4, međutim 0 bodova, samo bježe preko nosa... Nisam sve aute testirao, ali čini mi se da Elise odlično drži, ali i dalje ne znam koji najbolje drži... |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
S audijem R8 sam bio zadovoljan, EVO 9. Naime ja većinom vozim AWD i ovi su mi ok.
![]() |
#894 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Imam i works na njemu tako da ide ko zmaj sada. BMW-i su mi isto poprilično OK (osim Z4), dosta oversteera ali se da fino kontrolirat. Dok su mi za sada daleko najveće razočaranje Honda S2000 i Mazda RX8, neupotrebljivo totalno, ili ja krivi setup napravim na njima. Drift sam probao neki dan, sve u svemu jako loše, kao da je potpuno druga igra u pitanju. Zapravo, možda nije toliko loše koliko je pre realno napravljeno, igram na gljivama na gamepadu i jako teško ide, na tipkovnici si mogu zamislit kak je. Sa volanom bi trebalo bit izvedivo pretpostavljam. Možda bih i odfuro solidan drift nakon 1000 ponavljanja, ali previše je to frustracije, zaobilazim ga u širokom luku i mislim da ne propuštam time ništa dobro ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
za ekipu kojoj nfs ne radi prek hamachia, a htjeli bi probat mp ima jedan zgodan programcic. za sad je jos u beti i gui je na svapskom (nije se tesko snaci), ali sobe imaju limit tek na 255 usera. Zna biti po 50ak igraca svaku vecer, a soba ima i za druge igre, sve na jednom mjestu. http://www.tunngle.net/en/downloads/ Treba se registrirat na stranicu, a prije instalacije mozda ne bi bilo lose maknuti hamachi da se ne pokolju. Nije garantirano da ce radit shift, ali meni i ekipi je pomoglo u dow:soulstormu, sada se serveri napokon vide na listi. Inace proabo sam jos nekoliko tih vpn programcica i hamachi mi je nekako pri dnu, al eto bio je medju prvima tog tipa, pa je valjda i ostao prvi izbor kod mnogih :f |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Premium
|
Citiraj:
Treba sam tunngle staviti na prvo mjesto mrežnih kartica i radi nakon toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
|
po tunnglu svaka igra koja ima lan mora radit preko njega,hamachi većinom radi onaj dan nam nije htio nikako proradit,ja ih imam oboje instalirano samo prije paljenja tunnglea njega stavit na prvo mjesto jer nešto pita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Uglavnom, katastrofa, također ga zaobilazim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
eo nabavio sam igricu i mogu rec da je super al me ubija glupi AI nemres nis od njih uvijek me izbiju sa staze i onda restard i tako jedno 35 puta, tako da mi se ni neda igrat SP P.S. dal teba orginal key da igram preko hamachia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
BTW nije samo dodavanje gasa izvlačenje auta iz zavoja tako da ![]() |
|
![]() |
![]() |