|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
OT: A si fulo usporedbu, prase je najfnije "čopat" dok još nije skinuto sa pecala i rep pojest također, poslje na tanjuru nije to to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Demon Hunter Coat! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo, baš sam se prošli tjedan zamijenio s kolegom da mu prepuštam svoju jutarnju smjenu. Čovjek me u čudu gleda, ali planirao sam si nekako raspored: radim do 20:00 pa onda do 6 ujutro pičim Diablo III, spavam do 11... i jedem ako stignem. Ajde, još malo pa je tu, križam kalendar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jedva čekam da izađe, a do tada i dvojka će biti sasvim dovoljna da se još malo poigram... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja sam kupil svoj primjerak, sad samo pricakati jos tih mjeseca dana. Takodjer cekam barbara, ostale cu kasnije igrati kad se zasitim razbacivanja mobova i boseva sa barbarom ![]() anyway ako netko kani kupiti preorder kasnije a htjeo bi skinuti igru (orginal) evo linka. To je zakljucani instaler za preorder, pa oni koji kupe prek neta si fino skinu i cekaju kljuc i 15.5. ![]() ups link ispravljen, moje isprike
![]() Zadnje izmijenjeno od: apex13. 10.04.2012. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |||
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Installer za EU englesku verziju vam je [OVDJE] Citiraj:
Citiraj:
![]() Jasno da će mi main od početka već biti Witch Doctor, pa razni necro buildovi su mi valjda 2/3 playtimea diablo dvojke... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#888 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma kakav Barbar. Mene smeta što nema Necromancera (ovaj Witch Doctor mi se ne sviđa baš) Necro je bio faca u dvojci, u početku je kanta za napucavanje, a kasnije sa vojskom miniona i prejakim coursovima nitko mu ne može ništa. Ovak nekako kontam da ću Wizardicu prvo probat, a onda Monka.
![]() |
#891 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Fantastično mi izgleda art za njega sa raznim armorima, sa šarenim perjem, kostima, rogovima i maskama (link). Ćemo se naći ingame da razvalimo koji put lubanju kojem bossu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Meni osobno je Barbar legenda nad legendama, al slažem se da je s Necromancerom bilo najlakše preć igru, pogotovo kad se pređe ACT 1 Diabla 2, ide sve po loju. Al mislim da ni ovaj Witch Doctor neće bit manje atraktivan za igru, samo što mnogi se žale na njegov izgled koji nije više onako perverzan kao od Necromancera, al mišljenja sam da će većina promjenit mišljenje kad s njime zaigraju. Na kraju krajeva, nije bitan toliko izgled koliko igranje s njime, i ono što on može napravit tokom igre! A ja kao što rekoh, počinjem gdje sam i stao, Barbarian taj pustolov, ratnik što zla ne poznaje, on je srca hrabra on mačem i sjekirom vlada, Barbarian! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
|
![]() |
#896 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3484160413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
|
![]() |
#898 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel itko poslovao sa https://www.g2play.net/store/home.php ikako? Narucio sam digital version 350kn i sad kao potvrdu me traze kopiju osobne ili nekog drugog dokumenta da potvrdim da nisam scammer, to me jos nitko nije prije trazio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
makar mene nisu tražili nikakvu osobnu, ja sam naručio, uplatio i to je bilo to ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako ikome sto znaci, nemojte od njih kupovati jer evo mene j*** vec sat vremena zbog osobne, poslao sam im fotografiju sa mobitelom frajer kaze ne moze procitat, reko ok, odem skeniram, posaljem, on mi kaze nije u redu trebao sam staviti serial number producta uz osobnu, a da mi to nije ranije rekao....a to je sve bilo u svrhu dokazivanja da nisam PROGRAM....mislim stvarno budalu tu od mene pravi, a vec su pare sa racuna skinuli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|