|
![]() |
#61 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Tako nekako ![]() Ma neda mi se solo to delati, a ne zuri mi se. A starog to jako veseli. Za uskrs ce uzet 10 dana godisnjeg, staru zliframo negdje na putovanje, a mi radimo neke vece kutije. Vratio se covjek u mladost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
JDM
|
Gabre ne spamaj mi temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Onda Fleks-koja se ruka kita baca? ![]()
![]() |
#65 |
JDM
|
Gotovo je sa kitom. Sad se upravo smirgla druga ruka temeljne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
JDM
|
UPDATE ! Projekt je malo holdan, jer su z2300 prodani ( ![]() A do tada se igram sa ovime: ![]() Inace usput budi receno mnogo sam zadovoljan. Lijepo svira. nemogu vjerovat al evo svira bolje od tannoyki iz mx serije... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 08.03.2008. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
isss, tak sam si i mislio. di bi fleks sa logiem na kraj doso ![]() i pise se update ![]()
![]() |
#68 |
JDM
|
tipfeler ![]() Logiji su mrak zvucnici za te pare. To je NEOSPORIVO. Evo sad su kod Skya, koji je odlucio ODMA cim ih je cuo zamjeniti najjace altece ikad proizvedene. I budimo realni to je neusporedivo. Logitechi kostaju 130-140€, a ovo 400+€ i to su potpuno dva neusporediva svijeta... HiFi je Hifi , a PC zvucnici su pc zvucnici. To se nemoze usporedjivati. Ljudi toga nisu svijesni i cesto mjesaju kruske i jabuke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
JDM
|
tvoji energy su premali. Nemaju bassa ![]() Ajde imas bolje stalke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
JDM
|
Ajde me sjeti navecer da ti pogledam. Sad ne stignem, cijeli dan slazem neku ogradu hebenu i sad napokon idem polako vidjet sto sa stalcima. Kupio materijal, guba nogu, vrecu pjeska, silikona pa idem nesto kemijat. Naravno nakon sto pojedem i popijem kavu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
JDM
|
Buduci da ti edit ne radi evo pogleč si tu: http://www.keno.si/index.php?option=...d=16&Itemid=63 EDIT: evo za pocetak. Sad je to samo onako nabrzinu slozeno i ima gro prasine kak se radilo, pomicalo i tako. Sutra cu to slozit kak Bog zapovjeda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 08.03.2008. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nikad nećeš naučit prestat jelde? ![]() p.s. 5500 su najbolji zvučnici ikad napravljeni i bolji od većine pravog hifija + na kutiji im piše da imaju kilovat snage što znači da imaju kvalitetan i čist, tj. prirodan zvuk. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
JDM
|
Necu nikad prestat ![]() definitivno se slazem za 5500 najbolji zvucnici ! recimo dosta ''hifilistickim drogama'' ! ![]() ![]() P.S. dodji na ICQ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
koje vdh si uzel? zvučničke pretpostavljam? meni su royal jade bili odlični na bivšem sistemu, malo tamniji od utp-a i generalno smireniji u visokim... htio ih kupiti pošto sam ih imao na posudbi i onda sam prodo sve ![]() p.s. nisam doma, kod žene sam na vikendu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
JDM
|
aha zena te otela ![]() ![]() bus videl kad stignu sve. Bas se sad oporavljam od rucka i idem to sve malo poslozit. Nego popizditis sam dobio kad sam vidio kolko cu morati dati za dušilce zvukova. dva komplet po 4 komada sa mogucnosti reguliranja visine fakin 40€. Jel vidio tko to jeftinije di?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() fino zgledaju ti zvucnici, hm, tebi su zvucnici rupa bez dna, meni bi mogao komp bit zajedno sa zvucnicima. al ne dam se (jos) ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Visage (09:06 PM) : ARez. šiljci, siljci za zvucnike.... Fleks (09:07 PM) : sad sam im poslal email Visage (09:08 PM) : Babe u kod Zrinjevca ti imaju dosta visoke štikle.... ionako po noci rade u grmlju - pa se prošuljaj iza 00:00 sa Citrom i mazni im pete... te štikle su ti visoke a efikasne skoro kao najbolji Mpingo , a ne kosta te nista ![]() Dugogodisnje prijateljski prema EU kupcima nastrojeni AA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
JDM
|
Pa bas gledam jel znam kojeg tokara u zapadnom djelu grada... Al mi trebaju da imaju navoj. Dole ih zakeljim na stalke i fino samo izreguliram da budu ravno, jerbo su mi parketi grbavi malo. milimetar, al me zivcira... Jedini je bad sto nisam idiot razmisljao kad sam radio stalke, pa me sad strah da mi nece biti previsoko. makar sad su mi tweeteri mrvu ispod razine usesa, pa bi moglo to biti to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
2. pokusaj Fleks, kakv ti je to stalak za monitor? jel to nesto slicno ovom http://www.icintracom.com/america/deluxe-monitor-p-3532.html?osCsid=603060f60e5e46f488e11ad5b49f6c9a i ako nije tajna gdje si kupio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@Fleks - Imaš u chipoteci nekakve. Ne čine se baš nešto pretjerano dobri, al odi pogledat. http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8010801541 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
JDM
|
Citiraj:
To to to !!! Sutra mi je to usput kad idem na fax podic. Hvala ti ! @Srale: 100€ prek mene da ti ga nabavim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
imao ih ja na subu, ugl dobri šiljci za te pare, boljih nema, osim diy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
JDM
|
Danas sam ih stavio. To je sada to ![]() inace danas mi se dogodilo nesto sto mi se nije dogodilo dugo vremena. Reko idem vidjet sto bebice mogu (imale su par sati sviranja da se usviraju, to im je dosta ![]() Sutra cu dovuc tannoyke i pojačalo iz dnevne kod sebe u ''Flekses little laboratory'' pa cu malu usporedbu povuc tek tolko da se zabavim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
po slikama sto sam vidio prostor, odnosno soba to je onak, koma za zvuk..Nazalost ni kod mene nije bolje, a to je nesto sto se ne moze promijeniti.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|