|
![]() |
#62 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Da, ali će uredno služiti svrsi. Ja sam igrao PS2 na TV-u starom 10 godina. Ništa uber specijalno, ali fino sam se zabavio bez bacanja u silan trošak. Btw, i ohladi malo sam tim izjavama "tebe je pamet ostavila" , "majke ti" itd. jer nismo zajedno krave pasli. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Uuuu jako ste otišli u OT. Čovjek je samo pitao za karticu i ja ću reći da je X800 jako dobra kartica za starije igre(1god). Ja sam ju imao u prvom kompu i sve igre sam mogao igrati u 1280*1024 sa najvišim postavkama.
#64 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
********************************* Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.01.2008. u 19:49. |
![]() |
![]() |
#65 |
čudovište
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 08.01.2008. u 20:34. |
![]() |
![]() |
#67 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
@Vin EuroDizel - ma pusti covjeka nek se veseli ja sam nekada bio zadrti konzolaš, ali kad sam okusio mogućnosti pc-gaminga nikada se nebih vratio na konzolu, po meni je konzola za "igrače lijenčine" kojima je "teško" instalirat igru i prčkat po koječemu..... svi frendovi koji su prešli s konzole na pc niti ne pomišljaju na povratak na konzole..... tako da PC vs KONZOLA rat nikada nece zavrsiti mislim da bi tor ovo mogao i lockati lagano jer je ovo postalo leglo OT ciji sam i ja bio sudionik jednim postom moje isprike |
![]() |
![]() |
#68 |
čudovište
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
I ja sam za lock ove teme jer nitko meni nemože dokazati da je pc bolji za igranje niti ja mogu kome dokazati da je ps3 bolji. Ovo je tema koja nikad nebi završila. Mogao bi sad na one vaše postove napisati još nekoliko redaka odgovora ali necu čisto radi toga da ne pokrenem svađu. Pa eto sorry na mojim offtopicima |
![]() |
![]() |
#70 | |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
OT si kao prvo zapoceo ti koji si liku savjetovoao da kupi konzolu i da s njom surfa netom, LoL. Moj savjet mu je bio X800XL i pri tome ostajem, za 300kn nece naci konzolu nikad, osim one suge od PS1. Posto si se zapalio u raspravu, odlucio sam te malo ugasiti, tebe i bracu konzolase koje ove postove pisete vjerovatno s istih i sa svojih hologramskih tipkovnica, ROFLMAO. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|