|
![]() |
#61 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Za napajanje budeš ga poslušal 100%, ali za procesor si uvjeren da sere. Pa ako po tebi priča gluposti za procesor onda je logično da priča gluposti i za napajanje...ili? Otkud znaš da te ne mulja za obje komponente? Jer ako ono kaj govori za procesore nema smisla, onda bome i sve ostalo kaj preporučuje nema smisla. Kaj se tiče Tom's Hardwarea oni su možda imali 200+ procesora na testiranju, ali je bome za svaki od tih procesora na račune tog vrlo hvaljenog recenzentskog portala uplaćeno kolko treba. Samo da procesori (a i ostale komponente koje su prošle "rigorozna" testiranja) ispadnu naj-naj, da se fino prodaju i da se još bolje zaradi. Ali sad se opet javlja problem da je ovo kaj sam ja napisal laž. Laž, jer ti prosto ne vjeruješ da na ovom svijetu postoji mito i korupcija. Kamoli da bi ljudi s Tom's Hardwarea preporučili nekaj kaj ne vredi te novce. Riječima određenog metal benda: "Somebody help me see, I’m running blind." ![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 18.12.2007. u 02:47. Razlog: Slova zamijenila mjesta i nastala pomutnja.:) |
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma nemoj ih uopce slusati, u pavu si. Nedaj se zaebavati. Preporuke za kojekakve slabe procesore ti uvaljuju samo da bi kasnije mogli reci kak imas slabu masinu. Uhebi ti njih sve i kupi QX9650. Citiraj:
Ovo je ludo jako napajanje koje ti je alien naveo. Uopce nemoras vise razmisljati. Uzmi QX9650 i barem jednu 8800ultra, a mozes i 2900xt koja isto malo trosi i to pukni na napajanje od 500 necega na W... Stvarno bi bilo ok da zatrazis lokot na temu jer te samo provociraju, a ti znas najbolje.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Valar morghulis
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() ![]() Da se vratim na topic(iako ne znam koliko to ima smisla kad neki ljudi jednostavno ne žele slušat)..svi na ovom forumu koji se iole kuže u stvari će ti preporučiti E4500-to si mogao i sam skuzit da si malo bolje pogledao kaj sve piše na forumu, a ne držiš se tog tomshardware ko' pijan plota..ispada da su svi na ovom forumu glupi jedino ti na tomshardware znaju nesto..(možda baš oni nemaju pojma, možda seru i možda je to sve zavjera ![]()
#67 |
Banned, spam, spam, spam
|
a jesi frajer wolverine....baš ti se divim.....ti si koliko vidim idol ovdje ovim svim ljudima i to samo zato jer imas 5000 postova..... a što se tiče procesora nikad nebi kupio e4500 jer je s..nje u usporedbi sa e6550 i e6750, dobar je jedino za gamere koji su ludi za klokanjem i koji će rađe dati cjelo bogatstvo za grafiču nego 100kn za procesor....toliko od mene sad zasad.... |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned, spam, spam, spam
|
i vi svi pametnjakovići preporučate e4500 a nitko ga nema, odnosno nitko ga nije kupio nego svi imate ili e 6750 ili q6600, amd-ove...i šta ja znam šta još samo nigdje na vidiku e4500...kako to, a svima ga preporučate, a vi koji se razumijete u procesore i znate koji je dobar i isplativ a nista ga sebi kupili, odnosno ne želite za sebe najbolje.....to mi je nešto čudno.... vrlo čudno |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
A sad ti pokusaj saznati jel 6550 na stock bolji od mojeg sirotana ili nije. Edit: pogledni si slikice
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa Zadnje izmijenjeno od: rib@. 18.12.2007. u 17:16. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
mili moji dosta prepucavanja, mene samo zanima dali si ti kupio išta i kaj veliš na to kaj si kupil ili nas samo za***avaš??? jer ima i tak+vih!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Banned, spam, spam, spam
|
kupio sam ovo -core2 duo e 6550 -sapphire hd2600xt -mb gigabyte p35-ds3l -2x1gb kingmax 800mhz -lg 19" , 2ms, 5000:1 -dwdrw liteon lightscribe sata -hd samsung spin point 320gb -kućište frontier cobra (i to samo zato jer ima ručku gore, jednostavno patim za tim) -fortron 350w pnf sve sam naručio i to znači kraj mene i moje "karijere" na pc ekspertu Zadnje izmijenjeno od: tbradaric. 18.12.2007. u 18:11. |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned, spam, spam, spam
|
a tebe mi je strašno žao. stvarno se patiš jadničak...imaš samo e4300...šmrc...šmrc... ![]() uzeo sam ovaj procesor jer znam da neću nikad ništa klokat u kompjuteru, jer nisam veliki gamer i nema potrebe za to..... |
![]() |
![]() |
#73 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Ima ljudi na forumu koji baš zarađuju na kompovima(koliko znam Wolv, SU, Paske... itd) ![]() a njima nije svejedno jel imaju 4 jezgre ili 2, te 2.4 GHz ili 3.4GHz
![]() |
#74 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajme, zaweba si se... Treba si uzeti novog Pentium "Prescotti Quad virtual Core" na 3.4 GHz sa Net-Burst arhitekturom te optimizacijama za efikasnije browsanje te hyper threadingom (2 CPU-a + 2 virtualna CPU-a = 4 jezgre)... I nisu nešto skupi (oko 1.400kn). http://www.edinkom.com/cgi-bin/view....01583751&cat=1 Zadnji procesor na cjeniku... ![]()
#75 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#77 |
Banned, spam, spam, spam
|
ja neznam....ali samo znam jedno da nikad više na pc ekspertu neću pitat za savjete (osim za napajanje i klokanje (što ću možda radit 2100god kad mi komp malo zastari))... jer samo znate zbunit ljude i to je sve....svima preporučate te e4500 a nitko ga od vas "znalaca" ne kupuje. sve vam se vrti oko klokanja,klokanja,klokanja, klokanja, megaherca i klokanja. hvala na savjetima i dobro me se čuvajte nebude li mi dobro pogonilo ovo fortronovo napajanje od 350w..... |
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() ti brate mili ni sam ne znaš što želiš, što ti treba, ne znaš čitat usporedne chartove, ovdje ti ljudi žele pomoć i dat dobronamjeran savjet (njima ni u džep ni iz džepa) ali džabe kad ti trubiš samo svoje a to koliko sam ja procesora testirao i koliko toga znam ti možeš samo nagađat ![]() i za kraj ... ako si toliko ogorčen ljudima ovdje ponavljam... ![]() ![]() ![]()
#79 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#81 |
Valar morghulis
|
Kako kaže stara narodna:"Svakoj budali njegovo veselje." Čestitam ti na kupnji E6550, koji je u ovom trenutku totalni (anti)best-buy.. btw, nisam primjetio da previse ljudi na ovom forumu ima E6550, ali ok..Ono što si se zaboravio pitati kad su ti ljudi kupili E6550 i po kojoj cijeni i koje su onda bile alternative..i je li uopće onda bilo E4500..ali to ćeš ti vjerojatno shvatiti oko 2100. kad mozda nesto naucis o kompovima i klokanju ![]()
#82 |
Banned, spam, spam, spam
|
dečko kao prvo ne seri.... kao drugo e6550 je na defaultu (bez klokanja štoja i ne mislim radit,to sam ponovio već 100puta a ovdje ima senilnih ljudi koji to nikako nemogu zapamtit) odmah iza e6750 kao treće...ako nije bilo e4500 bilo je e4300 i e 4400 i zato ne valjaj gluposti c2d e6550 je odličan procesor za mene koji nisam veliki gamer.... a vi momci moji što vam se cijeli život svodi oko klokanja tu vam ja nemogu pomoć... još malo pa će i klokanje proglasit ovisnošću, isto kao i ovisnost o cigaretama, alkoholu, drogi....itd i po mome nije normalan nitko tko kupuje novi komp i odmah nešto kloka..a zašto?...zato da bi dobio 3% na performansama |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
a koliko ti je bio star tvoj prosli komp? 3-5-7 god? kojega nikakvo 'klokanje' nije moglo natjerati da radi bolje od novih kompova (i to na default taktovima recimo, a kamoli 'klokanih'). tako ce i ovaj sto si sada kupio zastariti... puuno prije 2100g. LOL nemoj se zavaravati da ces ni za samo 1 god klokanjem e6550 prestici neki novi proc... a kamoli kasnije Tako to ide sa kompovima, svima, ne samo tvojim... Citiraj:
3% si izvukao od kuda.... ? ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 18.12.2007. u 19:48. |
||
![]() |
![]() |
#84 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#86 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ma daj više, ajd bok. |
![]() |
|
|
Oglas
|