|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ljudi, danas je 10 obljetnica..... šmrc Još se i sjećam, nakon sudara još se dugo nije ništa znalo, tek dosta kasnije toga dana ako se ne varam... U auto klubu je izašao njegov poster, bilo je to često na tv-u, dalje neznam, imao sam samo 6god, a f1 pratim od 93 Od tada je stvarno praznina.......čak i shumi ju nije ispunio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
|
A sad za ovo drugo: Koliko sam informiran, ferrari ima najjači motor, i kao najbolju aerodinamiku, te najbolji bolid Renault ima najbolju aerodinamiku Mercedes nema motor ![]() Honda ima jako lošu aerodinamiku, osrednji bolid i odličan motor( zato i button se ne miće sa postolja), a i sato će se približiti nakon što se ne okrene/zabije/izleti tijekom utrke I sad, drago mi je za Buttona, Hondu i Mercedes! Ferrari volim, ali jedna osoba mi već ide na živce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Nakon što je poginuo više nije bilo onih sukoba na relaciji on i Prost, zapravo sve se promjenilo. Senna, bio si legenda, ali si i ostao legenda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
To što ti ide na živce a čuj kad još nije došao niko bojli da ga pobijedi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Schuacher NIKADA nije imao timskog kolegu koji bi bio njegovog kalibra. Za razliku od Fangia ( kolega Sterling Moss), Prost (kolega Senna. Lauda), Senna ( kolega Prost) Koga je imao Schumacher? Ostarjelog Piqueta, JJLehto, Verstappen, Herbert, Irvine, Barrichello? Nitko od njih nije bio TOP vozač ( piquetovo je vrijem prošlo, JJ Lehto bezveze, Verstappen isto, Hrebert prosjek, Irvine prosjek, Barricjhello cmizdravi prosjek) . Schumacher nije ni sjena Fangiu, Senni i Prostu. Ja sam bio Zagriženi Prostovac ali Sennu priznajem kao velikog vozača i osobu i ostavio je ogromnu prazninu. Nesmijemo zaboraviti da je u Imoli isto tako nastradao Roland Raztenberger. Počivali u miru Kaj se tiče situacija motora i Aerodinamike. I dalje mislim da je Adrian Newey najbolji aerodinamičar al svatko može fulat. Motor je najjači BMWov al je blid u guzici, očito je druga njbolja kombinacija u trenutku nakon Ferrarija BAR. Kak je sezona započela u 10. utrci će Schumacher bit svjetski prvak. . ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Šumi je poslije ove trojce i točka. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
Kažeš da je Shumacher najbolji vozač? Nisi u pravu, ali nisi ni daleko. Njegove sposobnosti su velike, ali da ima boljih vozača, ima. On pobijeđuje ne zbog same vožnje. Sin Božji se potrudio i naveo njegove suvozače, i kako kaže nijedan od njih nije bio u njegovom rangu. Stvar je u tome što im on to nije dopustio. Verstappen, Herbert, Irivine, zar mislite da oni u ferrariju sa brojem jedan (ne 2) nebi osvojili naslov? Najvjerojatnije bi. Mislite da su oni imali podršku kao on? Nisu. Tko je čitao članak kada se Herbert izjadao, zna sve. On ne dopušta nikome da ga pobijedi, i koristi se sa svim mogućim sredstvima da onemoguće druge. Kod njega vožnja nije sport. Oni koji su mu se mogli suprostaviti, više ih nema (Hakkinen, Villeneuve, Fisichella, itd) ili su u magli. Zbog toga ga nevolim. Zaista neznam koji je najbolji vozač, jer teško je uspoređivati današnju vožnju ili vožnju uz turbo ere. Svaki od njih je poseban (govorim za one koji su odstupali od prosjeka) i svaki od njih je mogao drugoga pobijediti, a sreća ih je dovela gdje su sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
|
Citiraj:
pa dobio je Sennu dvije za redom da nije izletio mogao bih samo gledat Shumijev stražnji spojler!!!!!!!!!1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Treba kaj skurit??
|
Gle, ja nisam nigdje rekao da Šumi nije dobar vozač, štoviše odličan je vozač i trenutno je najbolji. Ali reć da je Šumi bio bolji i veći vozač od Senne : suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Treba kaj skurit??
|
Samo ću ti jedno reć: propucaj se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Treba kaj skurit??
|
Ajd, uopće nije važno. Neda mi se klat oko toga. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ljudi molim vas stavio sam ovo za raspravu ne za prepucavanje ima ljudi kojima Senna puno znaci s razlogom , kao i onih kojima Shumi nije drag isto sa razlogom nema nekog velikog smisla raspravljat o tome tko je bolji jer jedan je bio prije drugog i to se ne moze nikako onda usporedivat zapravo...
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
I ako navijam za Shumia i Ferrari, največi vozač ikad je bio Senna i tu više nema diskusije oko toga, i stvarno Freek kako možeš reč bolje da je poginuo. To šta ga je Shumi dobio u dvije utrke ne znači baš ništa, ko zna kako bi se dalje razvijala situacija.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Ujoma, evo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
Freek, ma stvarno... diži Shumija u nebesa, ali nemoj dirati one pod zemljom. Senna je otišao kada i Kurt, na vrhuncu slave, tako da su ostala ona pitanja šta bi kad/ 94 je Schumi vozio Benetton Ford V8, koji je uz dovoljne performanse najmanje trošio, a bolid je bio odličan. No nije Schumi pobijeđivao samo zbog toga...................... Tu je imao Briatore puno utjecaja........... Zašto se Verstappen zapalio(u boksu)? Jer nisu stavili onaj filter, pa su točili daleko brže, i najmanje ostajali u boksu... I da, tu je negdje bio i Traction control, tada zabranjen, a sakriven u malome Benettonu......prošle godine su priznali.... i tko zna šta još.....oni su htjeli pobijediti pod svaku cijenu, no ja im ne zamjeram, ali nevolim da ih u takvim okolnostima dižu u nebesa....... I da, Senna bolje vozi po kiši, to je sigurno, he he |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Treba kaj skurit??
|
Ajme Majko Božja šta možeš srat. Senna je na slikovima prao sve na kiši. Daj prestani od Šumahera radit Boga. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
dajte vise stanite o tome... hocu se pretirat o necemu drugom... tocnije trazim jednog mercedes fan-a da mu govorim koliko je ferrari bolji... :d
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|