|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
a moram kupit ploču još!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
|
goga ja ne vidim na newsima ima jedan gogo on prodaje neki disk!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Moj zajeb, tip se zove Gago, prodavao ju je 15.2., pogledaj da li ju je prodao. Tip je napisao da je nova. E,da, IMHO, radije kupuj u Linksu, daleko su ispred HGŠrota po usluzi i cijenama. Nego, ne trebaš postat tri poruke, možeš i editirat staru (poruku, mislim) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
|
heheheh dobro!!! znas mozda kolko kosta zip drive u kojeg idu diskete od 100 mb??? to bi htio prodat!! ![]() Nema više 9800pro!!!! Zadnje izmijenjeno od: ThIeF. 27.02.2004. u 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
Nemam pojma, stavi na Tržnicu pa vidi koliko ćeš dobit. Nemoj očekivat puno, danas novi CDRW drive košta oko 300 kn, a CDR po 3 kn, a nekoliko puta bolji su od ZIPa. Živo sumnjam da ćeš dobit više od 100 kn. Sad vidim da onaj Ranogajec prodaje obični 9800 za 1650 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
-.
|
Citiraj:
Onda ništa, duram onda sa ovim akko imam sad ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
evooo došo je konačno taj dan!!! danas u pol 8 idem kupit 9700!!! imam još sam jedno pitanje: dali ce ta kartica radit na mojo ploči asus a7n26-vm?? nema agp 8 neg 4 al nema veze to, opet mora radit!! na netu sam čito o toj mojoj ploči kako drugi imaju problema s ati karticama na toj ploči pa ak znate dal će radit odgovorite do 7 sati!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
isus!!! daj ti meni objasni kak da clockam 9700!! ok?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
Lagano. Ako imaš otključani BIOS, onda možeš direktno iz drivera clockat (barem sa Omegama, za Catalyste mislim da se može, ali nisam 100% siguran). Ako imaš zaključan BIOS (lagano moguće), trebat će ti modani BIOS. U postupak se neću upuštat, neka iskusniji od mene objasne ili postaju link na mjesto gdje je objašnjeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
e kupio sam!!!! isus daj reci!! sutra cu je stavit u komp!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
|
neznam kartica je orginal ati!!! jedan je prodavo hercules 9700 za 1250 kuna al nije imo garanciju pa zato to nisamhtio uzet!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
-.
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|