|
![]() |
#61 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj neka ga netko pita je li čuo kad za ATI-jeve grafe... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
|
nema lika više...mora da se objesio ili je instalirao xxx verziju Viste pa mu je računalo umrlo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#64 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nastavak na threadu ''Kamilica za DARK VISIONA'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
bez brige, javlja se taj na redovnoj bazi. svako malo optužuje xx igru kako je neoptimizirana jer ne leti na njegovom kompu (potom uredno izvijesti i koji je to), te kako je bugovito smeće jer ne može preći xx nivo i traži patch / crack, kako kad. zanimljivo kako dosta često promijeni nick, međutim iz nekog razloga mail mu uvijek završava na "@microsoft.com". a i prepozna ga se po izričaju ![]() ja sam uvjeren da netko za***ava, samo je malo čudno što to traje već duže vrijeme; standardni (uspješni) trolovi bubnu par postova i započnu flejm, pa im dosadi i odu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Moderator
|
Citiraj:
uspjeli smo ga piknut u živac pa je sad puko al dobro bar je još živ Citiraj:
ma da nema takvih život bi nam bio monoton i dosadan a i sumnjam da ga je teško prepoznat i sa drugim nickom jer je nepismen vjeruj mi ne za***ava lik, ima (nažalost) takvih
![]() |
![]() |
#69 |
teta Mraz
|
haha tipicni tenkre, ma sta tenkre, tenkrecina ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajd nek mi neko prevede: O čeme ti to? Šta si briješ da ču otvoriti link koji si mi stavio tu prozivajuči me. A vi drugari dexyevi. Jel vam dobro? A bar se jeftino zabavljate guzeči se međusobno. Ispadate baš ko psi lutalice i još ponosni na to. Sva sreča da je i meni zabavno sa vama. Hočete li doći na natjecanje za naj rasniju pasminu. Pa da vas izložimo. Hmm . Pitam se tko bi pobijedio? Sigurno fler ili bi ga dxy nad***o svojom simpatičnom igrom lovica na vlastiti rep. Kak vam se svida link. Meni si našo za prozivati ?Iššš BIJEDO ljudska. Sigorno te se i majka odrekla.(GTS-ica je nenad***iva) : )>.... ledo -sladoledi. >-_""<_:;= pseče kosti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Pogledaj si kak samo izgledaju EVGA7900GTX- naspram 8800gts koja je u pol cijene jo¹ i jeftinija. To je smije¹no. Fakat pisaona. Ima¹ pravo Nisam sve čitao jer nisam mogao jer sam plakao od jada i smjeha! Ali dal to ovaj lik grafičke uspoređuje po izgledu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
teta Mraz
|
na mojoj rastu kaktusi i kokosovi orasi, iz GPU-a izlazi baobab koji odvodi toplinu, oko Mem cipova rastu orhideje, ko mi je ravan, komp mi je djungla!!
![]() |
#75 |
Bob Sinclar RULZ!!!
Datum registracije: Mar 2007
|
Hehehe u današnje doba interneta i recimo ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: -Tito-. 12.09.2007. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
U je***te nisam ni vidio ovaj thread, ajme majke ti za past na pod ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
|
evo ti odgovora: E ***em te luda. Da pratiš postove znao bi da mrzim ATI. To je sigurno tvoja marka. 9600PRO- U ti si za***an igrač. a za sve vas evo vam još malo pa se lomite do sutra O ***em ti seljaka! KRANJC si to ti? Daj od***i mi s tim preseratorskim spikama: multysample >> supersample AA, > kaj je to Transparent AA? Kako si jadan. Fakat puno znaš-kaj si radio ko čistač na ETF-u ili ti tvoj pes održi predavanje o"kantama, kaj veli? Čega sve ima u njima? Seljo reko sam da moja kartica radi sa direct X10 na VISTI i to bez beda. A ove brojeve sam pisao viza vi debiliteta cijele te prenapregnute serije8 željne novaca. Ma gledat ču tvoje idiotske filmove cio dan U VERTICAL SYNCU- Sive stanice tebe ***u. Šta si ih popalio od pesa lutalica pa sada znaš sve. Bome sve više degenerika koji znaju ama baš sve . >A ako ne sve jer bi poludili od tolikog znanja. Onda bar sve o svemu. A ti znaš kaj staviš u kantu-kaj ti to pes jede? O ***ote . Pa ti si posebno glup. Ti si neki novi intelektualac? ***i ga očajan je 8800 osim gtx-a Vertical Sync mu je kara-banana.Nešto sterilnije i prenapregnutije nisam još vidio. Ja svoju karticu ne hvalim. Ali sam pre zadovoljan s njom. Čudi me da je još uvijek cijena ko kad sam je ja kupio prije skoro godinu dana. Tada je bila najjača. Ja njen maximum koristim tek sada. A ne da tu raspravljam sa debilčinamo o jeftinim kvazigamerskim spikama ,pametovanja tipa: multisempling, texture, shader, FUJ- Koji promiskuiteti mentalne retardacije. Molim da mi se više ne javljate s smrdljivim 8-icama. I debilnim linkovima koje ni ne gledam. Aje Izložba je još malo ima da ste svi na broju. Pa zato i kažem da su na 7900gtx bolje performanse nego 8800gts.Ne zbog memorije nego večeg broja Vertical Sync a. I kvalitetnijeg GPU a naravno kompatibilnog sa memorijom 512mb. Jedina je kao prednost šta podržava dirX10. ***iga jednostavno je kvalitetnija ,stabilnija pa je zato još uvijek i skuplja. Ma ni me briga. Samo znam da mi frend ima 8800gts320mb i njemu npr bioshock često trza. Meni ni malo . Stalker mu je isto slabije radio nego meni . I'm very sorry but i have to inform you that jour brain is dead....totaly....it's practically miracle that you even breath with that kind of brain inactivity
![]() |
#79 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ali čini se da ima posebnih afiniteta prema psima...oliti pasima tj. pesima kako ih zove. Lutalicama posebno. Nema posta bez da ih par puta spomene... ![]()
![]() |
#80 |
.
|
OMFG, čitam i ne vjerujem u što se to pretvorilo, jel nema tamo nekog tko to moderira, ili se on za***ava s njima? ![]() Mislim, nije da mi smeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
nitko ne osporava snagu 7900GTX kartica, ali ovo što on trkenja graniči sa ludilom a vjerojatno je rezultat ozbiljnih povreda mozga u djetinstvu btw opet napada u novoj temi Ma nema šanse. Trzat če ti ko ludo. Frend mi ima 8800gts i veli da mu često trzne. A samo 1gb memorije imaš, baš ko i on. Radije isprobaj creckanu verziju. Poznato je da 8800gts imaju očajan Vertical Sync. Sretno! tema je na hr.comp.igre -> jel ovo dovoljno za igrat bioshock
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tog Dark Visiona bi trebali staviti u filter, a prije toga poslati na abuse. Koliko gluposti on može napisati u jednom postu, to mi nije jasno. Gori je od .::matavk::. (noob sa iste news grupe - vjeruje da zna igrati Call of Duty 2 i voli plivati s dupinima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() E da ima jos, dark vižn se ne predaje!! Neda mi se vise kvotat njegove gluposti, nego fino svi na hr.comp.igre i hr.comp.igre.fps i citajte i placite svaki dan(od smjeha naravno)! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Pod naletima kopita zla
|
to treba poslati na nvidiju i pokazati im kako se ponaša njihov TRUE fan.. nego ima tko koju 7900gtx neispravnu..ak ima nek snimi filmic kako je reže/pali/trga/buši itd..mislim da bi liku čukica stala ![]() i gle ti kripla..on mrzi ati..rotfl..kako dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ovo je za umrijeti od smijeha , dokaz akutnog oblika ljudske napuhanosti i gluposti ..... al mora se priznati - mnogo je srcan u obrani svojih apsurnih stavova .... ![]() I poruka za sve : Sjetite se samo kako je svima vama bilo sa 14 godina ........... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
prvo novo san registriran na ovome forumu(ali čitan ga već od prije) i pozdravljan sve članove a drugo i ja iman 15 godina pa neprićan takve gluposti i mislin da ni ostalli ljudi na ovome forumu nisu sa 15 god prićali takve stvari |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Strichek Moderator
|
Nije Router mislio isključivo na gluposti koje priča nego na koji način ih priča.. Ja bi htio vidjet okršaj: Dark Visiona aka 7900GTX ...vs... dragec aka 8800GTX, i zajednički nick ili team, daj ju svima -> nevidiju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|