|
![]() |
#61 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
blade tebi dosita fali kulture malo pa daj prekini napadati tako i podbavati bezveze.Svatko ima pravo na svoje mišljenje a ako ti se nesviđa daj ljepo objasni na pristojan način. i da štekaju mi na 8800GT igre jer sam ja fenomen.Eto sad lakše? |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Uf momci ohladite malo ![]() Blade ( iako na gadan način izražavanja ![]() Na toj konfi ti stvari ne bi trebale baš trzat. Za crysis np , ali ništa drugo s čim sam upoznat ti ne bi smjelo manje od letit. Mislim ono prosjek za 9600 gt koja je nešto slabija od 8800 gt je 30 fps-a na veryhigh to nije baš preugodan gameplay ali to je samo crysis . Ostalo leti ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
No stvarno pretjerujete. Što vam je u zadnje vrijeme? Proljeće? Pa više nitko ne može progovoriti o vremenu vani da se ne posvađate. Ovo ide pod lock jer nema smisla na topicu o peticijama spamati o tome kako kome ide koja grafa. GF je popio ban, uostalom kao i neki drugi ovdje, ali to ne znači da ga itko treba i može podj... zbog bilo čega. Zato se okanite besmislenih rasprava, glupih ispada i izljeva "ljubavi" jedni prema drugima. EOD. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|