|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
a cuj kad branis bombspot a cetvorica samo cekaju da ti opale headshoot znas da nije lako ;-)
![]() |
#62 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Hebenica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Nekoliko kuna tu, nekoliko tamo. Pretpostavljam da je Logiju veci trosak postarina k nama, nego izrada nove. No to nije bitno, jer kad masa ljudi odjednom navali mijenjat svoje Logije za badava, malo ce se uprava Logija upitati - zemlja od 4.5 mil ljudi, sa stupnjem informatizacije medju najnizim u Evropi, a "uniste" duplo vise proizvoda nego npr. Austrijanci. Znaci da ili imamo cevape umjesto prstiju, ili ih pokusavamo s***at. U oba slucaja, vjerojatno bi dospjeli na njihovu crnu listu, pa bi se stali cuditi zasto nam salju losije proizvode, one koji nisu prosli QA, robu iz kontejnera koji su pali pri iskrcaju i sl. monade. I onda nije ni cudo sto smo Euro-skeptici, modus operandi nam je - ***es takvu Evropu, svi su protiv nas, samo zele kupiti Lijepu Nasu, Tonson! Tonson!, Mi Hrvati, ***ote kol'ko nas ima etc...etc... Mozda sam malo zabrijao, excuse mua ako je itko ostao uvrijeden, ali ovakve pizdarije pocinju od malih stvari. Edit: shitara, cenzura mi je pojela bit posta. ![]()
![]() |
#64 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
evo ja dobijo logia mx518 sa pokvarenim nekim tipkana,takodjer javio se u linksu nisu priznali,i javio se logiu i dobio novog,takodjer moro sam slikat proizvod,i sad kad mi stigne moram na starom ovom nevaljanom odrezat usb prikljucak i zajdno s ps2 prikljuckom poslat njima u Svicarsku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
|
Gledam malo kataloge hgspota i linksa i vidim da recimo oni daju 3 godine garancije iako Logitech za te proizvode daje 5 godina, dok recimo vemil za iste te proizvode daje 5 godina kao i logitech. Zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ovo za HGspot nije bas tacno. Moguce da im se potkrala greska prilikom unosenja podataka Ja sam svoj MX518 kupio u HGspotu i dobio 60 mjeseci garancije.
![]() |
#67 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nemaš neki poseban razlog...takva je politika tvrtke također ovisi od proizvoda do proizvoda
![]() |
#68 |
Registered User
|
Nije greška, provjerio sam i kažu da iako logitech daje 5g garancije da u slučaju kvara njima ga možeš vratiti u ovom slučaju samo u te 3g. a za one dvije nakon toga sam šalješ logitechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned, problemi na tržnici
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |