Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.07.2007., 12:30   #61
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Sorrite kaj kasnim, ali nije me bilo doma gotovo cijeli mjesec a i ono malo kaj sma bila, nisam provjeravala forum

Moj plan da ću ove godine sve svoje krvlju zarađene pare potrošiti samo za EXIT, proširio se, pa sam još bila i na Pašmanu (Tkon), Murteru (Murter) i Pagu (AND Novalja BUT NOT Zrće), te Osijek. Zavoljela sam Osijek nekako ove godine Bila sam i na ručku na Vranskom jezeru, predivno, u Pirovcu na kupanju, te u Biogradu na kavi. Crikvu izbjegavam jer je prepuna Zgpčana, a i tamo sam cijelo djetinjstvo ljetovala pa više nemam kaj zbarit tamo (j/k)

Suma sumarum: sponzoriranje potrošila sam 40ak kuna

Krajem tjedna idem opet u Osijek, i napokon u Kopački rit, u koji sam zaljubljena od trećeg srednje.

Pozdravi piCi Expertovcima koji na moru vataju tuđe nezaštićene signale od preosunčane Bug iz Zgba woohoo
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 12:44   #62
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Sorrite kaj kasnim, ali nije me bilo doma gotovo cijeli mjesec a i ono malo kaj sma bila, nisam provjeravala forum

Moj plan da ću ove godine sve svoje krvlju zarađene pare potrošiti samo za EXIT, proširio se, pa sam još bila i na Pašmanu (Tkon), Murteru (Murter) i Pagu (AND Novalja BUT NOT Zrće), te Osijek. Zavoljela sam Osijek nekako ove godine Bila sam i na ručku na Vranskom jezeru, predivno, u Pirovcu na kupanju, te u Biogradu na kavi. Crikvu izbjegavam jer je prepuna Zgpčana, a i tamo sam cijelo djetinjstvo ljetovala pa više nemam kaj zbarit tamo (j/k)

Suma sumarum: sponzoriranje potrošila sam 40ak kuna

Krajem tjedna idem opet u Osijek, i napokon u Kopački rit, u koji sam zaljubljena od trećeg srednje.

Pozdravi piCi Expertovcima koji na moru vataju tuđe nezaštićene signale od preosunčane Bug iz Zgba woohoo
hehe ides do OS mogla bi onda skocit na ove "piCi Expert mitinge" sa imamo
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.07.2007., 12:47   #63
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
syss čeka godišnji... a onda 3 tjedna u maslenici sa boljom polovicom, ribicama na žaru i buteljicama u ledu
syss je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 13:04   #64
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
imaš sad i bungiee na masleničkom mostu. 098532253 zovi, pa se dogovori

Ja skočio prije 2 sa šibenskog, sa ovog još nisam stigao
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 13:11   #65
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Baš sam se napalila kad smo jučer prolazili prek Masleničkog, i piše bungee, i reko oću skakat adrenalina fali Koliko košta to? Fakat ***eno izgleda, no mislim da bih se doslovno upišala i usrala u gaće, to je FEST duboko kad pogledaš dole haha....
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 13:18   #66
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
...brojim jos 5 dana i onda.....moreeeeeeee

ne mogu docekati, nisam bila dvije godine
flare je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 14:24   #67
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Na šibenskom ti je bilo 190kn skok (vrate ti pare ako odustaneš) + 60kn DVD ako želiš. Snimaju te dok se oblačiš i skačeš...

***eno
Nemam više lema!!!
Staro 23.07.2007., 15:03   #68
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa meni je pothvat skok sa 3. stepenice u dvorištu, a vi me na banđi tjerate... ja sam ipak čovjek u godinama
Staro 23.07.2007., 15:27   #69
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa meni je pothvat skok sa 3. stepenice u dvorištu, a vi me na banđi tjerate... ja sam ipak čovjek u godinama
ma vidiš ti seniora, još samo reci da te kostobolja fata... mogo bi doć u bobovačku malo šrafit konfe, dosadno je bez tebe...
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 17:43   #70
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
syss čeka godišnji... a onda 3 tjedna u maslenici sa boljom polovicom, ribicama na žaru i buteljicama u ledu
Nego pripazi ti novu jurilicu
tOta je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.07.2007., 18:42   #71
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pazim je i mazim

@clifton... dobro mi je i u selskoj
Staro 30.07.2007., 14:11   #72
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Evo spremam se i ja polagano , naka 2 tjedna mislim se malo odmoriti , prvo rovanjska pa rab pa opet rovanjska , pa onda opet back to ZG ... 'pila' je vec spremna , upravo mi ju kisa vani pere , valjda ce i felge ispolirati
Router je online   Reply With Quote
Staro 30.07.2007., 14:31   #73
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

čujem da se dobra voda toči u rovanjskoj

pozdrav sused :hey:
Staro 30.07.2007., 14:37   #74
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
čujem da se dobra voda toči u rovanjskoj

pozdrav sused :hey:
Pozdrav

ja iz zg-a furam vodu sa najboljih brezuljka Jaske
Router je online   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 10:26   #75
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
suma sumarum:
s frendovima idem na 5 dana kod mene u rijeku na stan ali pičili bi okolo, znači, do crikvenice, na krk, do lovrana. mislimo se pošteno i okupat, pa prijedlozi za ok plaže u blizini bi bili poželjni. namjeravam tamo u ičiće...
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 10:36   #76
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ma Icici su ok jer je atraktivno, radi odbojke,komada,birceva i tome slicno. Ali ja ne volim tamo na onaj beton, drze su mi plaze koje nisu betonirane, ali za zabavu su vam Icici super,mislim da mozete vaterpolo igrati jer imaju golovi,bar su prije bili. Moja preporuka Medveja,Moscenicka draga(obje krcate ljudima i ogromna guzva,zato skuter majka),Baska(Krk),Crikvenica...
Staro 01.08.2007., 10:13   #77
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor giga Pregled postova
Ma Icici su ok jer je atraktivno, radi odbojke,komada,birceva i tome slicno. Ali ja ne volim tamo na onaj beton, drze su mi plaze koje nisu betonirane, ali za zabavu su vam Icici super,mislim da mozete vaterpolo igrati jer imaju golovi,bar su prije bili. Moja preporuka Medveja,Moscenicka draga(obje krcate ljudima i ogromna guzva,zato skuter majka),Baska(Krk),Crikvenica...
e, mi smo s autom, zato savjet za parking? kad idemo na plažu, gdje ga je najbolje ostavit? kad smo u stanu kod mene, to ni problem
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2007., 10:31   #78
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
moja guzica neće vidjeti mora ove godine

nemrem na godišnji jer ima previše posla a premalo ljudi

njaaaaaaa
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2007., 10:33   #79
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

stara hrvacka priča... ne znam za tebe hamm i tvoju situaciju, ali nakon takve vijesti od poslodavca/nadređenih mojposao je homepage bez greške.
Staro 01.08.2007., 10:43   #80
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
nja da to je istina..iskreno sam malo lijen mijenjati job jer su uvjeti za sada ok a ovo sto ne mogu na GO je ispala neočekivana situacija jer je jedan kolega otišao samo nas dvojica znamo raditi taj "sijaset" poslova..tako da...nije da sam sretan ali ajmo reći da svačam situaciju..

sorry na OT..nebum više
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2007., 10:56   #81
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

nemam razumijevanja za takve situacije... isto kao što netko nema razumijevanja da unutar godinu dana ja trebam 2-3 tjedna odmora bez mobitela i bez laptopa sa umts karticom
Staro 01.08.2007., 15:28   #82
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
e, mi smo s autom, zato savjet za parking? kad idemo na plažu, gdje ga je najbolje ostavit? kad smo u stanu kod mene, to ni problem
Ja uvijek idem u tom zapadnom smjeru sa skuterom jer su guzve za popiz...ali par puta kada sam bio sa autom, sam skrenuo desno unutra poslije pjesakog u Icicima,tamo kod ducana i onog parkinga gore desno po uzbrdici i onda se snadi. Ili prije toga 150 m cim ulazis u Icicice preko puta marine imas jednu ulicu isto desno gore,mala uska,malo odes gore vislje i proseces par minuta i imas badave parking. Ja ne placam nikada parking,radije potrosim 100kn na turu pica nego 15kn na parking,ah...
Staro 05.08.2007., 15:53   #83
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

tko nije bio - preporucam izlazak (ili vise njih) u Auroru u Primostenu - http://www.auroraclub.hr/

Znaci prekrasno nesto, zao mi je sto ranije nisam posjetio dok sam bio u cvijetu mladosti Skoro svake noci radi, za svakog ponesto. Cure, hm, mislim da nisam vidio nijednu ne-lijepu, al stvarno Murije nema (ipak je sezona), tako da uzivancija

Nema reklama na cesti (iznenadjujuce), al iz smjera sibenika, poslije bezne u primostenu prvo skretanje desno (taman prije nadvoznjaka), pa spustanje dolje i samo ravno
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2007., 09:15   #84
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Jesi vidio u Bilu, prije Primoštena kako je sve izgoreno!!!???

Strašno nešto
Nemam više lema!!!
Staro 08.08.2007., 01:47   #85
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Nisam vidio, moguce da sam vec oso za osijek, 28. sam iso kuc. Al nismo imali vode jedan dan zbog pozara, morali smo iz cisterne vuc.
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2008., 13:45   #86
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Godišnji odmori/daleka putovanja etc...

Planiram ovo ljeto s dragom na neko daleko putovanje...

Za sad favoriziram Egipat - Hurgada

http://wondertravelagency.com/sitebu...a1-418x338.jpg

Prilično jeftino...oko 5000kn po osobi a 14 dana!Hotel 5 *

A gledao sam i Maltu,isto povoljno...oko 500 eura 10 dana...

Frendovi (par) su bili prošlo ljeto na Mauritiusu,pa smo mislili mi ovo ljeto nešto tako...

Za iste pare Mauritiusa može se ić na Karibe,Maldive,Bahame...ali malo pretjeruju s početnim cijenama...oni su uboli last minute s dobrim popustom.

Jel bio netko negdje...jel zna netko nekog da je bio...ili bilo što...pogotovo ovo za Egipat!

Planira li tko nešto slično ovo ljeto?
Staro 17.06.2008., 14:02   #87
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Prije par godina negdi sam naletio da u Srbiji agenciji imaju ponudu za egipat, 7 ili 10 dana, nesjećam se točno za 200€, što se čini puno povoljnije nego ponude u nas...
Staro 17.06.2008., 14:14   #88
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Prije par godina negdi sam naletio da u Srbiji agenciji imaju ponudu za egipat, 7 ili 10 dana, nesjećam se točno za 200€, što se čini puno povoljnije nego ponude u nas...
je da...pješke?

Nema šanse da je to ponuda slična ovoj...ide se avionom iz Zagreba prema Frankfurtu ili direkt iz Ljubljane...avion sam po sebi dođe 400-500 eura tam-natrag...onda imaš hotel od 5* luksuzan...itd http://venividi.ru/files/img/2552/42233.jpg http://www.asiahotels.com/hotelinfo/Domina_Makadi_Bay/

onda imaš i "ALL INCLUSIVE PAKET"...sve u cijeni od hrane,pića...barovi,disko...

Ovih 5000kn je ništa za ovu ponudu...

al isto tako ovisi i gdje ideš u egipat...vidio sam ja i jeftinije ponude ali to nije ni slično putovanje kao ovo...

isto tako,ovisi i kojom kompanijom letiš...u jefitnijim ponudama letiš "Emirates"-om,koji...jel,ne sleti uvijek na aerodrom Bez obzira na Emirates stadion Arsenala

Nisam baš zamišljao ovakvo kupanje i provod http://www.youtube.com/watch?v=ESJx5bJIP5o
Staro 17.06.2008., 16:30   #89
Mad_Duke
Guest

Pa. Mozes si probati organizirati sam putovanje. Cesto ispadne jeftinije i zabavnije.

Ali zahtijeva truda. I iskustva sa nalazenjem lowbudget letova i pracenjem dinamike odredjenih kompanija sto se tice cijena.

Ili mozes cekati last minute ponude. Ali za to moras imati zivaca. ( frend tako skoknuo do Hong Konga i do Australije).

PS: Za 500 eura otidjes u bilo kojem trenutku low budget do Islanda i natrag avionom.
  Reply With Quote
Staro 17.06.2008., 16:39   #90
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa. Mozes si probati organizirati sam putovanje. Cesto ispadne jeftinije i zabavnije.

Ali zahtijeva truda. I iskustva sa nalazenjem lowbudget letova i pracenjem dinamike odredjenih kompanija sto se tice cijena.

Ili mozes cekati last minute ponude. Ali za to moras imati zivaca. ( frend tako skoknuo do Hong Konga i do Australije).

PS: Za 500 eura otidjes u bilo kojem trenutku low budget do Islanda i natrag avionom.
Do sada sam letio s britishom (nikad više) i ryan airom (zakon!),sve kupovao online...ma,mislio sam preko agencije da nemam briga nikakvih,da imam sve unaprijed organizirano.

Sad sam baš gledao cijene u tom hotelu...ipak se isplati preko agencije...ispada jeftinije za 14 dana...+ sve organizirano!oni imaju drugačije cijene na 30 -tak ljudi...

zadnji put ako se dobro sjećam (plaćao preko firme) preko ryan aira iz venecije u london pa švedska - malmo me došlo 130 eura...a prvi put s britishom (isto london) preko 3000kn...uslugu ista,u britishu dobiješ - keks !! isti avioni...

ne želim puno briga na godišnjem...pa sam se odlučio za agenciju

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno