|
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam siguran, ali na HP 6820s treba prvo staviti Intel Matrix Storage Manager. Vidi da nije i kod tebe problem. Ja sam se zaje.... sa 6820s od frenda i nisam uspio. Izbacivao mi je neku grešku kod instaliranja Intel Matrix Storagea. Nemoj se s time uopće opterećivati. Lap ti radi, a da ćeš vidjeti neko ubrzanje baš i nečeš. ![]()
![]() |
#62 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
eh ni meni nece instalirati matrix storage manager. instalirao sam sve drivere, no međutim jos 2 unknown devicea imam: 1. Unknown on PCI bus 2. Unknown on Intel(R) ICH8M LPC Interface Controller -2 instalirao sam sve fingerprint, čitače kartica i sta sve ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Registered User
|
Da li bi probleme vezane uz sata rijesio instaliranjem ovih windowsa: Original Windows XP Professional SP2 Corporate CD Integrated with all security updates and hotfixes up to 17th December 2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
|
Sinko, piratluk nije dozvoljen na ovom forumu. I ne, ne bi rješio probleme jer problemi nisu u vindovsima nego u driverima! Odi na HP stranicu, pogledaj koji sve driveri postoje za taj lap (za hardveraj!) i zapiši to. Onda odi u Device Manager lapa i vidi šta ti nedostaje sa spiska.
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Samo da upitam... kojim redom da instaliram drivere za nx7300? Već san to radija, ali eto, zaboravih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
Za to ti služi Intel 945G Video Driver.
|
|
Oglas
|