|
![]() |
#61 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo ja gledam svake subote po 8 sati Blu-Ray na sony 52X2000 u Kaptol Centru (High Level ducan), znaci postoji 1080P sadrzaj :P Inace nova panasonic PV70 serija ![]() ![]() Edit: Evo ponajbolji Audio Video forum, samo treba pripaziti jer vecina proizvodjaca ima razlicite modele za US i za Europu, nekad je razlika samo u oznaci, ali zna biti znacajnih promjena. Koga zanima vise, obavezno stivo, pogotovo zato sto najveci dio informacija dolazi od korisnika uređaja. http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=9
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 04.04.2007. u 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
gdje je nestao moj post??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Meni osobno, davat 16k kuna za slicicu od 94 cm nema nikakvog smisla. Ustvari uopce ne vidim svrhu tolke reze na tako maloj dijagonali. Vidio sam philipsov promo hd video na LG plasmi (1024x768) od 107 cm (koja ako se dobro sjecam u metrou dodje nekih 8000 kn) i slika izgleda savrseno. Svaka veca rezolucija za tu duzinu dijagonale jednostavno nema smisla. Kao sto su ljudi vec rekli, nije to monitor da sjedis pol metra od ekrana... IMHO naravno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
a gle 94 cm za moj dnevni boravak gdje sam cca 3 metra od telke je super kaj ce mi vise? a gle bolje mi je sad kupit telku vece rezolucije jer ne ocekujem od telke da mi traje jednu godinu. pogotovo ne od ove i cuj mogao bi komp spojit na to pa se malo poigrat jer mi je dosta ovog lcd-a od 25 ms |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Nije reklama, ali bih napomenuo Večernjakove aukcije u kojima se može jako dobro proći (cca pola cijene) za nove TV uređaje, sa regularnim garancijama. Frend uboo nekakav 66cm LCD za lovicu tipa 2700 kn. ![]() HuntEmDown!
![]() |
#67 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
koji LCD TV
kupujem LCD TV do 70 cm dijagonale i naišao sam na ovaj Samsung - LE27S71b..(69cm) http://www.dooyoo.co.uk/television/s..._le_27s71b.pdf za 3600kn mi se čini dobra ponuda, čak bi rekao i best buy preporučate možda neki drugi LCD? ima neko iskustava s njim ili općenito samsugovim LCD-ovima? znam da na području mobitela samsung ima jedne od najboljih lcd-ova... i htio bi ga montirati na zid pa me zanima kakav zidni nosač savjetujete? vidim da ima univerzalnih, pomičnih, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledaj i Sharp LC32SA1EA, cijena mu je isto 4999kn. Ja takoder mislim ubost neki LCD jeftiniji (oko 5k kn), i razmisljao sam o tom sharpu ili ovom philipsu. Takoder, gledao sam i Braviu, ali mi se nije svidjela slika s TV-a (s HD izvora OK izgleda)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja se slažem s Darthom i Gabreom, LCD TV mi se nikako ne sviđa. Danima već gledam po trgovinama, nijedan nema tako vjerne boje kao plazma, pogotovo kad je crna u pitanju. Mana plazme je manja reza, ali to recimo meni nije bitno jer neću je gledati s pola metra kao monitor nego 3 m najmanje, a tu se razlika ni ne vidi. Puno je bitnija kvaliteta boja (opet napominjem crna) i kut vidljivosti nego rezolucija. Zasada sam zapeo za jednog Pioneera s DVB-T tunerom, slika na TV programu je super, ali vidjet ću još... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Moja plasma Panasinic PV 60 dijagonala 93 cm ima 20 000 000 000 boja, kontrast 10 000 : 1 dok recimo lcd ima par miliuna boja i kontrast upola manje, kut gledanja nemoram niti spominjat, dakle što se tiče slike i boja mislim da je dovoljno rečeno. Naravno, LCD je uvijek izbor ako se radi o dijagonalama koje su manje od 93/107/ > jer plasmi u toj veličini nema tako je onda ujedno i jedini ako isključimo katodnu.
![]() |
#73 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
evo, sve rečeno.. a kupovati 26" LCD TV... pa to je Maleno... jedino ako ga mislite koristiti ko PC monitor, ali se pazite da vam takav ekran ima VGA ulaz. preko HDMI-a ne možete dobiti nativnu rezu. (jedino LG) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
daj recite što mislite o ovom jer imam ponudu uzeti ga na 24 rate bez kamata (24x204kn=4896kn) cini mi se to dosta povoljno a i mislim da je TV cist ok...mozda se varam??? hvala
![]() |
#75 | |
Premium
|
Citiraj:
http://svijet-medija.hr/panasonic_tx...13689,154.aspx
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Dobro pazi sta ces da kupis da nebude problema, ja sam prije 15 dana kupio Philips 7332 odlican LCD nadidan pravo, ali neki dan mi se pojavio u donjem desnom uglu jedan stalno upaljen pixel, nevidi se on nesto ali ja stalno buljim i trazm ga ono phihicki me zeza. Zvao sam dobavljaca oni nemaju blage veze kakva je politika kod tv-a sto se tice pokvarenih pixela e sada cu da se malo ganjam preko inspekciskih organa posto mi niko nije rekao koliko smije da ima pokvarenih pixela ja smatram da nesmije niti jedan. Napominjem nevidi se on sa normalne udaljenosti sa koje se gleda tv ali necu da trpim ni jedan za 1000 eura nije to bas malo para pogotovo kod nas, ako ih smije imati trebali su mi reci pa ja nebih kupovao ako mi neodgovara a ne ovako prodali pa se prave ludi, sada ce da vide koliko ja mogu biti lud.
![]() |
#77 | |
|
Citiraj:
Na philipsu je jako vidljivo probijanje pozadinskog svjetla, crna je jako losa tako da bi ti i na nevidjeno preporucio panasonica.
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
Neznam kojeg si ti Philipsa gledao ali to nije tacno na ovom mom nigdje ne probija svjetlo ni sekunde a crna je jako dobra, drugi lcd samsung koji sam kupio zeni je druga prica svjetli ko gondola, a crna je siva.
![]() |
#79 |
|
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@ J@nos_Herc kad bih birao izmedju navedenog panasonica ili onog gore sharpa izabrao bi panasonic predobar tv za tu cijenu ,makar i sharp nije loš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
Taj Philips 32PF3321 jeste dosta slabiji model od ovoga 7332 i tacno da je prilicno slab ali je skoro duplo jeftini.
![]() |
#82 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
evo da se i ja "uključim" u ovu raspravu - naime, već par godina imam CRT dijagonale 107cm ja mislim...no nije ni bitno - sad imam namjeru kupit neki LCD ili plazmu velike dijagonale (jer prostor u kojem će bit je ogroman) pa nemam blage kaj da uzmem - al vjerojatno ću isto po principu da idem u dućan pa pogledam na licu mjesta ![]() btw. mali OFF-topic - kaj sa projektorima? vidim neki novi podržavaju HD reze...al se ne kužim u to uopće pa ima neko nekakav savjet u vezi projektora? tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
jer koliko god ti brightness smanjivao, ne možeš utjecqat na pozadisnko, dok Panasonic daje tu opciju, samo ne znam da li na svim modelima, zato pitaj. a ovo za projektor... zaboravi... ako hoćeš projektor koji će da valja, moraš pljunuti barem 20k kn... plus TV tuner k tome... plus platno (koje nije jeftino)... i na kraju opet imaš prosječnu sliku... moj izbor bi bio plazma... Panasonic izbaciva, a možda je već izbacio 1080 plazme... cijene oko 15k kn... 50 inča.. najbolji izbor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Lika u mom srcu
|
upravo to, i to je predobra cijena. za keš 14k kn. 50" za 14k kn. ne mogu vjerovat. a do unazad godinu dana nisi mogao uzet 32" za te novce. ja bi ovo odmah uzeo da imam te pare. i btw, RONIS je firma jako korektna, uslužna, pristupačna. sve pohvale. Dostave, možeš se s njima sve dogovoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
pv600 je odličan model. ja imam stariju Pv60 koja je bila proglašena ponajboljom plasmom a pv600 sam vidio usporedo sa pv60 i bolje je slika iako su ostale kareakteristike jednake s tim da pv600 ima digitalni tuner i sliku u slici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Hej, vi lcd gurui, treba mi procjena/misljenje. Vec duze vrijeme pikiram na neki 26" ili 32" lcd tv, ali osim tv, dvd, htio bih da mi takodjer potpuno zamijeni pc monitor, znaci da ga koristim na onim njihovim native rezama 1366x768. Upotreba bi bila klasicna - desktop app, internet, igranje... te gledanje HD materijala sa PCa. Kakve su vase preporuke, iskustva, na sto bi se trebalo paziti, i da li to uopce moze funkcionirati non-stop? Ili bar 6-7h dnevno. Konkretno, najblizi su mi Philips PF7332 ili Sony 32-V2500. Veza bi isla preko DVI-a sa 8800 GTS 640MB ili GTX 768MB.
![]() |
#90 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Mirai
Kupio sam Mirai 32" i mogu ga preporućiti. Radi se o proizvodu ChiMei korporacije. Jedne od rijetkih koja radi Lcd panele. Vrlo jevjerojatno da i Ti imaš njihov proivod doma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|