|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Ja petak navečer i ustajanje
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 09.11.2003. u 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Ja petak navečer i ustajanje
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovak kolege na stranicama ZV pise da info pocinje od 11.11.2003 kak onda sat Marac ti velis da pocinje od 10.11.2003. A druga stvar ko onda bude dosao na Info u subotu!?
![]() |
#64 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
dal netko zna da li se placa upad i koliko para ? ![]()
![]() |
#66 |
Premium
|
u igri ti je neka sitna para negdje oko 20-25 Kn ak se ne varam. Ali ak nas dodje puno moze se uzeti ko grupa pa je jos jeftinije!
![]() |
#67 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da to je i meni sinulo kad sam vidio datum! ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Stane
|
to je tak slucajno ispalo...&
![]() |
#70 |
Ekspert iz sjene ...
|
Eh ovako.... Petak, sati 15:00, vodeni blok za GPU u desnoj šaci, cvike na bulji, plava štof jakna na ramenima - Paske čeka geekove iz PCE-a + RAK ![]() Ko dođe dobro, ko ne, ha opet dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
hmm navjerojatnije bum dosel makar nisam siguran, naime u srjedu počinjem delat tak da neznam v kolko bum dosel doma jer jebiga daleko je Čulinec. Moram danas vidit kolko bu mi trebalo od tam do sajma, ako bu trebalo prevec onda bum sutra otisel na biznis dejs a Vas u petak ko jebe! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Stane
|
zna li netko... kako doci od ZV? kad dodem na trg Bana J. ko koji travmaj moram sjesti? pomoc mala+?
![]() |
#75 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
Znaimljivo sad imamo dvije ekipe jedna ide u petak u 15h (paske,rak, marac) a druga ide u subotu u 11 h( ja, kova, isus, raven(mozda), strmx, srky) ak sam nekog zaboravil nek se javi! Volil bi da nas je sto vise ali vidim da je sve vas nekak tesko uskladit pa bumo izgleda isli u dve ekipe. Znaci jos jednom zainteresirani javite se!!!
![]() |
#77 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Stane
|
je idem u srijedu |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
Ma ni greda Paske valjda bu marac organiziral 2. okupljanje PCE forumasa tak da bumo se vjerojatno tam jos u vecem broju okupili! ![]()
![]() |
#83 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Jelc i tor => mi cemo se jos cuti preko moba pa se dogovorimo za sastajanje
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
E dok se vi dogovarate Horza i Cyb su vec na sajmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam se danas vratio sa sajma i totalno sam razočaran. Nema ništa. Jedan paviljon zauzima HT dok je u cijelom 11a paviljonu VIP. Nisam ništa posebno ni novo vidio. Tražio neki pošteniji laptop jedino što sam našao je Gericom i DEL. Ništa!! Totalno jadan sajam. Na Interliber nisam ni išao jel ja i knjige se baš i ne slažemo ![]()
![]() |
#90 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne znam kak ti cyb, ali ja pod b4b dane podrazumjevam da nema gamera, da nema prodaje komponenti i takvih điđi... i to je i bilo. al ok. ajd malo mojih dojmova: bio sam kratko (od 9 do 12) i još nisu svi štandovi bili postavljeni. Prvi dojam nakon prolaska svega: veliko smanjenje gluposti koje tam ne spadaju (mobiteli, linije, knjižare...), povećanje software-a (to me zanimalo i puno je POS appzz-a). Nije bilo Msan-a, Ve-Mila, Seso-a i fakat su mi falili, ali su bili Microline (svaka čast dobro su postavili štand, pozdrav Milanu), HgSpot (fino sređen štand, super hostese)... VIP ima odlično uređen paviljon (čak su poasfaltirali teren za košaricu), dobar light show (makar je bio isključen) i u subotu će tamo biti OGROMNI party. Super su im hostese. Cronet ima također cijeli paviljon, ali nije ni do gležnja VIP-u - hostese (iako jako zgodne) su furale trenirke (WTF :confused: ) Posebno mi se svidio HULK (Hrvatska Udruga Linux Korisnika)... guba majice. Nagradu za najbolje odjevene hostese za sada dajem Siemensu (kao i uvijek), za najbolje hostese za sada VIP-u. pozdrav hostesama oko Oracle štanda. OGROMNO FUJ cijenama prostora na velesajmu. oni su krivi zbog slabe posjećenosti i praznog velesajma. jako su neljubazni (ne odgovaraju na mailove) i mislim da organizaciji sajma treba jedan veliki ŠAMAR !!! napomenica: ovo je osvrt na prvih 3 sata info-a... to je b4b day i nemam pojma kako će biti dalje, no pretpostavljam bolje nego prethodne dvije godine, a lošije nego 2 prije toga. ponovni posjet planiram za petak poslije posla, a možda navratim i u subotu na VIP. I još jednom pohvala hostesama... bolje su i od onih na prošlom auto showu !
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|