Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.03.2007., 16:01   #61
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor McZantex Pregled postova
Inače se smatra kako je Alonso najagresivniji prema bolidu na gridu.

mislio sam na tjeranje u visoke okretaje i sl.

@zackoj..mclaren je često na gridu najteži
Kimi je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2007., 20:13   #62
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor McZantex Pregled postova
Inače se smatra kako je Alonso najagresivniji prema bolidu na gridu.
Alonso agresivan prema bolidu. Pa alonso i agresivnosc ne idu zajedno u recenici. Pa Coulthard je vise agresivan od Alonsa, Ma i onaj sto mase zastavicom je agresivnijo od alonsa.
Pa taj covjek je brz ali nitko me nece uvijeriti da je agresivan, i da ima neki stil voznje.
To sto okrece volan ko debil odmah do kraja to je druga prica.
Oglas

Oglas
Staro 17.03.2007., 20:14   #63
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

anyone..kad je utrka..evo gledam na teletekstu na netu i na tv,al nema to vrije održavanja utrke(4-5-6h ujuro)
Staro 17.03.2007., 20:16   #64
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Pitanje je samo kolko je tezi, i kolko ce im se to isplatiti. Neka BMW prode ispred Alonsa, i Kimi odjuri nece mu pomoci ni da je pun tank za cijelu trku.
Samo da se kekecu opet sreca ne okrene

Forza Ferrari
Staro 17.03.2007., 20:17   #65
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor gamer4life Pregled postova
anyone..kad je utrka..evo gledam na teletekstu na netu i na tv,al nema to vrije održavanja utrke(4-5-6h ujuro)

U 4:00 sata po Hrv vremenu
Staro 17.03.2007., 20:18   #66
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
U 4:00 sata po Hrv vremenu
thx

btw..netko je napisao Louis H.... nije Louis već Lewis
Staro 17.03.2007., 20:36   #67
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
"They have been very strong here in the long runs," said Alonso. "I
think to be honest we have to say they should be quicker tomorrow and
we should be having a little bit hard time if we want to beat them.

"We saw today Felipe stopped with a gearbox problem and it is 58 laps
and you have to be there. We have to push them and fingers crossed we
will be on the podium tomorrow."

Evo Alonso prognozira utrku i ujedno opisuje svoj nacin voznje
Staro 17.03.2007., 22:12   #68
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
ma stvarno uzhas to sto je Massi bilo,,,, definitivno bi pokupio Pole da nije bilo tog bezveznog mjenjaca,,,,,

@zackoj
nema veze sto su iz McLarena otisli "svi bitni ljudi" ove sezone je ocito brzi od prosle (a za pouzdanost budemo jos vidjeli),,,, i bitno je da sada imaju 2 vozaca koji voze kako treba,,,, Montoyu stvarno netreba komentirati a i kako je gamer4life rekao "maclarenovoj nepouzdanošću doprinjeo je kimijev agresivi stil vožnje"

anyway nekako mi je gadan Ferrariev bolid ove sezone previse je crven prosle sezone je bio ljepsi (a i cini mi se da je nakako "kockast" sada)
Previše crven???? Koja izjava majko mila. Ferrari MORA biti jako crven, ono zadnjih sezona je bio izrod ( jer su zbog sponzora stavili svjetliju crvenu).

Netko je bio spomenuo da su hamilton i Kovalainen marktinški trik, to nije istina Hamilton je kroz cijelu karijeru gazio sve pred sobom, prošle je u GP2 uništio Piqueta jr. ( koji ima zvučnije ime nego što je kvalitetni vozač).

Super Aguri je dobio Hondien bolide iz 2006. i morlai su jedino ojačati strukturu jer su crash testovi postroženi. Toro Rosso pak ima Red Bullove bolid ei sve je to jedna velika muljvina.

BMW- Sauber je puno poakzao tijekom zime i od Hedifelda očekujem puno kao i od Kubice.

Ferrari napokon opet izgleda kako treba, crven i bez seronje Schumachera .
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2007., 22:50   #69
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
Previše crven???? Koja izjava majko mila. Ferrari MORA biti jako crven, ono zadnjih sezona je bio izrod ( jer su zbog sponzora stavili svjetliju crvenu).
ma nisam mislio na nijansu boje nego na to da je sada bas totalno vrazije crveno sve zivo od A do Ž ima samo onih par bjelih crtica i to je to prosle sezone je bilo toga malo vise na spoilerima i bio je bolid full ljepsi zbog toga ovako se nos stopi u spoiler gotovo da se nevidi gdje sto pocinje/zavrsava,,,,,, (da znam da je ferrari i da treba biti bolesno crveno) ali ovo jednostavno nije najc kao prosle sezone
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2007., 23:22   #70
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
thx

btw..netko je napisao Louis H.... nije Louis već Lewis

Hehe ja, ma skuzio sam kasnije da sam se zahebo idem igrat Dotu do 4 ujutro pa gledat utrku

Oglas
Staro 17.03.2007., 23:35   #71
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
Ferrari napokon opet izgleda kako treba, crven i bez seronje Schumachera .
Uh neodoljivo me podsjećaš na jednog mog kolegu sa formulaškog foruma, koji ne zna se jeli više mrzi Kimija ili Schumija, saznat ću ja to
La rascasse

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2007., 23:55   #72
Igsy
user na kvadrat

Igsy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Honda je moj favorit zbog ljepote bolida, nema sponzora nijednog, ekološki osviješten tim upozorava na globalno zatopljenje svojom slikom prekrasne zemlje koja uskoro neće tako izgledati ukoliko se nešto ne poduzme.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	honda2007livery1lgfs6.jpg‎
Views:	221
Size:	59.0 kB
ID:	7259  

Who's Your Daddy?
Igsy je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2007., 00:06   #73
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Meni Ferrari dobro izgleda, jos trebamo vidjeti sto je ispod boje
Ove sezone mi je najbitnije da negledam onog placljivka vise, unistava mi ugodaj cijelog sporta. Nije ona za prvaka. Kimi mi voznjom odgovara, ali karakter previse hladan.
Nadam se da ce ostale momcadi iznenaditi. Toyota nije lose krenula, BMW bi vec sutra mogao iznenaditi, mislim da su i oni teski.
Staro 18.03.2007., 03:50   #74
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
amo, ko je ostao budan, start je blizu!
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2007., 03:57   #75
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Evo bas gledam
Staro 18.03.2007., 05:55   #76
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ocekivano prvih 4 je manje vise ostalo kao i na startu,,,,,, steta za Kubicu bio je odlican,,,,,,, Massa prestrasno (kakav bi tek bio da nije bilo problema s mjenjacem),,,,,, David je fino pokazao zasto je pametnije voziti par krugova iza sporijeg bolida dok se ne odabere savrsen trenutak za obilazak (ovo je stvarno bilo opasno)

Alonso heh bas se vidi kako mu start slabo ide kad nije u Renaultu,,,,,, a nije bas nesto uvjerljiv bio ni kasnije u utrci,,,,,,, ove sezone (Ferrari ce najvjerojatnije naslov pokupiti) ali ako ne ako ce netko iz McLarena onda bi to prije bio Hamilton nego Alonso slab je ovo bio nastup za dvostrukog prvaka
Staro 18.03.2007., 06:14   #77
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
ocekivano prvih 4 je manje vise ostalo kao i na startu,,,,,, steta za Kubicu bio je odlican,,,,,,, Massa prestrasno (kakav bi tek bio da nije bilo problema s mjenjacem),,,,,, David je fino pokazao zasto je pametnije voziti par krugova iza sporijeg bolida dok se ne odabere savrsen trenutak za obilazak (ovo je stvarno bilo opasno)

Alonso heh bas se vidi kako mu start slabo ide kad nije u Renaultu,,,,,, a nije bas nesto uvjerljiv bio ni kasnije u utrci,,,,,,, ove sezone (Ferrari ce najvjerojatnije naslov pokupiti) ali ako ne ako ce netko iz McLarena onda bi to prije bio Hamilton nego Alonso slab je ovo bio nastup za dvostrukog prvaka
Još je bilo malo kalkuliranja na kraju, da možda nebi osramotio tamo neki Hamilton dvostrukog svjetskog prvaka, stvarno sam se iznenadio kako vozi, čestitke i Massi i naravno Kimiju Šta je ono bilo Webberu

Staro 18.03.2007., 06:32   #78
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Raikkonen u svom stilu, brz k'o vrag... ali crvena boja mu ne stoji

Hamilton izvrsan,očito je marao propustit Alonsa ipak na kraju, a Coultard zamno nije odrubio glavu
Staro 18.03.2007., 11:58   #79
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:

Slazem se. Alonso je previse ziheraski odvezao...

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Još je bilo malo kalkuliranja na kraju, da možda nebi osramotio tamo neki Hamilton dvostrukog svjetskog prvaka, stvarno sam se iznenadio kako vozi, čestitke i Massi i naravno Kimiju Šta je ono bilo Webberu
Da, Hamilton je bio izvrstan, pogotovo njegov start.

Citiraj:
Raikkonen u svom stilu, brz k'o vrag... ali crvena boja mu ne stoji

Hamilton izvrsan,očito je marao propustit Alonsa ipak na kraju, a Coultard zamno nije odrubio glavu
Hehehe daaaa....crveno mu ne stoji
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2007., 12:01   #80
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Forza Ferrari, najbolji su , a što se tiče Hamiltona ja mislim da su pomogli Alonsu da ga prođe kroz boks samo da se ne izblamira

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2007., 12:04   #81
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Cestitke Kimiju, ocekivano.
Alonos takoder ocekivano, jedva kroz boks. Cak je i Hamilton rekao da je imao neke probleme sa drugim ulaskom u boks.
Ferrari je jako mozda i sekunda prednosti od Mclarena, a pitanje dal cu uopcce isli do kraja. Zao mi je Masse, ali opet mi se neka sumnja razvija. Ima skoro sekundu sporije vrijeme od Mclarenovog dvojca, i skoro dvije od Kimija. Mislim na Fastest lap. A nije bas da je cijelu trku bio u prometu, a sa tvrdim gumam nije tolko velik zaostatak.
Sada sugavis tri tjedna pauze, a bas me zanima daljni razvoj u Ferrariju da ugase moje sumnje.
Staro 18.03.2007., 12:08   #82
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

@zackoj, ovo za Massu je po meni glupost, vozio je težak bolid. Kimi je pokazao tko je novi Šef u Maranellu, pa ljudi Kimi je čuda radio 2005. nije on spor ne brinite

Staro 18.03.2007., 12:15   #83
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Ma i ja mislim da su to glupoti, ali nekako mi je Massa bi prespor, a morao je i on vozit malo na praznom autu.
Sve ce biti jasno na slijedecoj trci.
Staro 18.03.2007., 12:22   #84
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Potez Hamilton Alonso mi nitko ne može reć da nije proračunat....
Ali nišda je je umijesto Alona Schumacher već bi bilo paljbi težih ali ***i ga to je takav sport...

Ja se samo nadam da će Ferrari ostat cijele sezone ovako dominantan te da će se između sebe boriti za naslov
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2007., 12:39   #85
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Jeste vidjeli kad je Kimi s nekim razgovarao poslije utrke Pogodite s kim Da da Michael Schumacher ga je nazvao da pita kako je

Staro 18.03.2007., 13:06   #86
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
@zackoj, ovo za Massu je po meni glupost, vozio je težak bolid. Kimi je pokazao tko je novi Šef u Maranellu, pa ljudi Kimi je čuda radio 2005. nije on spor ne brinite

ma nije Kimi nista pokazao jer Massa nije bio gdje je trebao biti ovu utrku,,,,, kad imas dobar bolid i Pole stvarno moras bit konj da ne vodis cjelu utrku,, McLaren je najveca konkurencija Ferrariju a sekundu su sporiji pa ono.....

i da Massa je bio tezak cjelo vrijeme pa i kad je isao u boks bio je tezi od ostalih kad su oni radili svoj prvi ulazak u boks samo da bi mogao ostati tako dugo na stazi znati tezak+promet+ gume on je bio full na tvrdim komponentama dok je ostatak ili startao na meksima ili zavrsio na njima,,,,,

budemo vidjeli na iducoj utrci kad Massa prode kako treba kvalifikacije (ako nebude opet nekih tehnickih problema) kako tko stoji,,,,,,, jer ipak je Massa prosle sezone i MSu uzeo koji Pole (a to je dosta dobar dokaz o njegovoj brzini jer Kimi je brz ali nitko nije brz kao MS "sto je dokazao u zadnjoj utrci prosle sezone")
Staro 18.03.2007., 13:13   #87
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Ponavljam, da je Schumi osato mislim da bio bilo gore nego 2004, mislim za konkurenciju.
Kimi je opet pokazao zasto mi bas nije previse drag. Vozi je odlicno, no kada je izasao nema slavlja, veselja, jedva da se nasmijao. A konferenciju sam ga jedva razumio, covjek nema karaktera. Velikih decki vise nema.

Ferrari konkurencije trenutno nema, Alonso ce se namuciti sa Hamiltonom i Mislim da ce Hamilton izaci kao pobijednik, jednio ako Mclaren neodluci drugacije.
Staro 18.03.2007., 13:34   #88
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
Ponavljam, da je Schumi osato mislim da bio bilo gore nego 2004, mislim za konkurenciju.
Kimi je opet pokazao zasto mi bas nije previse drag. Vozi je odlicno, no kada je izasao nema slavlja, veselja, jedva da se nasmijao. A konferenciju sam ga jedva razumio, covjek nema karaktera. Velikih decki vise nema.

Ferrari konkurencije trenutno nema, Alonso ce se namuciti sa Hamiltonom i Mislim da ce Hamilton izaci kao pobijednik, jednio ako Mclaren neodluci drugacije.
Slažem se za oba dijela tvoga posta, Kimi se ne veseli, ali mi nije zbog toga loš, ali nema više onoga veselja kad Schumi skače na svoju 91 pobjedu ko da mu je prva. Bilo bi lijepo opet vidit borbu dva McLarena ovaj put na stazi, jesi vidio da je Alonso bio šokiran na press konferenciji

Staro 18.03.2007., 13:47   #89
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Sve svemu dobra utrka, meni je osobno zao Renaulta jer sam navijac tog tima, a sada ima je najbolje mjesto 5. sa Fisichellom, bit ce bolje

A Raikkonen je obavio poso u svom stilu, Hamilton stvarno lijepo iznenadenje od vozaca, brz je

20dana 18sati 13minuta 24sekunde do VN Malezije....and counting ^^
Staro 18.03.2007., 15:39   #90
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Slažem se za oba dijela tvoga posta, Kimi se ne veseli, ali mi nije zbog toga loš, ali nema više onoga veselja kad Schumi skače na svoju 91 pobjedu ko da mu je prva. Bilo bi lijepo opet vidit borbu dva McLarena ovaj put na stazi, jesi vidio da je Alonso bio šokiran na press konferenciji
Jos ce se on cuditi. Momcad mu je poklonila drugo mijesto. Vrijeme je da se i on namuci i da pokaze dal je uopce vozac, a ne da se place jadnik kako su ga svi napustili.
Nekazem ja da je Kimi los vozac (to za Alonsa tvrdim, dobro moze potegnuti, ali nije vozac nego ziceras) nego mi jednostavno smeta sto taj sport gubi polako onu svoju pravu draz. Pa da je onako Coulthard proletio iznad Schumija, Montoye, Hakkinena, Hilla, a da ni ne nabrajam onu stariju gardu, pa ovaj bi ga na licu mijesta za usi navukao, a ne Wurz mrtav hladan preparkirava bolid.
F1 gubi prave vozace i to je cinjenica, ovi novi sve neki alieni.

EDIT:
Massa prvi stint vozio na soft gumama, tako da je ipak dosta sporiji od Kimija.

Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 18.03.2007. u 17:23.
zackoj je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno