|
![]() |
#61 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto imam Tele 2 od pocetaka, kao druga varijanta.. nisam dobio veci racun od 100 kn, cak sam i preplatio jedan racun, pa su mi zadnja dva dosla na 0 kn ![]() za razgovore i sms-ove mrak stvar! Vip imam radi GPRS-a i roaminga, definitivno preporucam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
inace na tele2 odlicno radi roaming pa ne kuzim u cemu je problem. bio u sloveniji i austriji sve 5
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
popust 20% -->
VIP - najskuplji, 0,48kn sms, naplacuju promjenu VIP friends broja ![]() Ima jos neke kvake poput nadoplata kod kupovine telefona samo ako si taj mjesec uplatio barem 35kn... Pa kad kupujes telefon racunaj 23 mjeseca po jos 35 ili 50 kuna, ali su im telefoni najjeftiniji. TELE2 - koristim od pocetka. Problemi s pokrivenoscu najcesce su vezani uz lose podesenje telefona i neinformiranost korisnika. U pocetku dok je pokrivenost bila slabija telefon se prebacivao s TELE2 na VIP mrezu i nazad. Znalo je zafrkavati na mjestima gdje je Tele2 signal slab, pa se stalno saltalo. Onda je bolje rucno prebaciti na VIP s kojim je u roaming-u (po istoj cijeni). Tele2 ima koncesiju za 1800 MHz, te fizikalno taj signal se vise gusi nego T-Mobile & VIP koji rade na 900 MHz. Sada je pokrivenost znatno bolja, tako da sam nedavno koristio TELE2 u Medjugorju na Podbrdu, gdje nije bilo signala niti VIP-a, niti T-Mobile-a, a to je podosta km od granice s HR. Nema mail to sms usluge, MMS, UMTS u fazi testiranja, a cini mi se niti sms propusteni pozivi. Kikiriki je definitivno postena tarifa, a nisam imao nikakvih problema niti "krivih obracuna" kako se neki zale. Koliko sam telefonirao toliko mi je i naplaceno u lipu znam, jer sam provjeravao. Uz 29lp/minuti bon od 100 kn trajeeeee. Dnevni pozivi unutar fiksne mreze su 28lp/minuti uz minutu kao obracunsku jedinicu, a ne 15 sekundi kao u Tele2 mrezi. Po cemu je Tele najposteniji je to sto jedini omogucava da predjete s pretplate na prepaid, dok vas ostali operateri u tome onemogucavaju i navlace u obrnutom smjeru. Nema bonus programa, ali su opet najpovoljniji. Smatram da svi operateri bezobrazno naplacuju pozive u fiksnu mrezu i da isti ne bi smjeli biti preko 0,50 kn/min. Sve skupa trosim oko 100 kn mjesecno, a telefoniram dosta. Korisim se karticama sva 3 operatera i to prepaid - evo usporedbe.
T-Mobile, sve OK, Simpa ti-ja zgodno za medjunarodne pozive i to je to broj@sms.t-mobile.hr su ukinuli za nove prepaid korisnike, ali ja sam od '99 pa se time obilno koristim. tulum tarifa - unlimited vikendom za 15 kn/mjesecno je OK. Po tjednu ionako nemam vremena za klafranje. +club mi na nadoplatu 100kn mjesecno daje 24 kune --> popust 20% VIP - najskuplji, 0,48kn sms, naplacuju promjenu VIP friends broja ![]() Ima jos neke kvake poput nadoplata kod kupovine telefona samo ako si taj mjesec uplatio barem 35kn... Pa kad kupujes telefon racunaj 23 mjeseca po jos 35 ili 50 kuna, ali su im telefoni najjeftiniji. TELE2 - koristim od pocetka. Problemi s pokrivenoscu najcesce su vezani uz lose podesenje telefona i neinformiranost korisnika. U pocetku dok je pokrivenost bila slabija telefon se prebacivao s TELE2 na VIP mrezu i nazad. Znalo je zafrkavati na mjestima gdje je Tele2 signal slab, pa se stalno saltalo. Onda je bolje rucno prebaciti na VIP s kojim je u roaming-u (po istoj cijeni). Tele2 ima koncesiju za 1800 MHz, te fizikalno taj signal se vise gusi nego T-Mobile & VIP koji rade na 900 MHz. Sada je pokrivenost znatno bolja, tako da sam nedavno koristio TELE2 u Medjugorju na Podbrdu, gdje nije bilo signala niti VIP-a, niti T-Mobile-a, a to je podosta km od granice s HR. Nema mail to sms usluge, MMS, UMTS u fazi testiranja, a cini mi se niti sms propusteni pozivi. Kikiriki je definitivno postena tarifa, a nisam imao nikakvih problema niti "krivih obracuna" kako se neki zale. Koliko sam telefonirao toliko mi je i naplaceno u lipu znam, jer sam provjeravao. Uz 29lp/minuti bon od 100 kn trajeeeee. Dnevni pozivi unutar fiksne mreze su 28lp/minuti uz minutu kao obracunsku jedinicu, a ne 15 sekundi kao u Tele2 mrezi. Po cemu je Tele najposteniji je to sto jedini omogucava da predjete s pretplate na prepaid, dok vas ostali operateri u tome onemogucavaju i navlace u obrnutom smjeru. Nema bonus programa, ali su opet najpovoljniji. Smatram da svi operateri bezobrazno naplacuju pozive u fiksnu mrezu i da isti ne bi smjeli biti preko 0,50 kn/min. Sve skupa trosim oko 100 kn mjesecno, a telefoniram dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam si uzeo prije 2 tjedna tele2 prepaid, jedan za curu jedan za mene! Koristimo mukete broj i svi sretni! Ušteda već u ovom mjesecu s obje strane 300kn! Jedino me malo zeka to što sam relativno blizu granice, a nema ni tele 2 repetitora nego vip, pa zna prebaciti i na SI-GSM! Ostalo sve ok!
![]() |
#67 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja imam i tele i vip i simpu,za svakog po jedan ![]() E sad vako tele2 mi traje najduže oko tjedan dana100kn,dok na vipu 100kn mi pojede za 3-4dana,kronet isto tako.. I bio sam uzimao i tomato mrežu i mogu reći da je najjeftinija GARANT do sad.. Za budućnost planiram imati samo 2telefona i to će biti TELE i TOMATO.. Cronet i vip odlaze u pršlost,konkurencija se igra s njima i polako ali sigurno im preuzima posao,sto mi je izuzetno drago jer mi se gade te 2firme. Kad su došle ove nove mreže treba shvatiti koliko su nas gadovi godinama pljačkali..Pa da u Hrvatskoj smo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#69 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Ma nije,samo im uzimaju profit zbog tog sto koriste njihove odašiljače a i tele je preko vipa..Malo veća politika... A i zasto bi vip to radio kad skače sam sebi u stomak tako.. Stranci su lukavi.. Sve mi se čini da cronet pušiiiiiiiiiiii najviše ovdje. Al to je malo veća politika kao sto rekoh za nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
Ali KOLIKO sam upućen nema ni tele ni tomato mms.. A to da vip nema nikakve veze sto korise njihov odašiljač ja bi malo razmislio. Bas ću otić do frenda kad se vrati s posla(radi u vipu)pa ću ga pitati da mi to malo pojasni pa ću javit sta on kaže na to sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
nhf ali reci iskreno koliko mmsa šalješ u tjednu. Kod mene osobno je to jedan u godini, i to ako. Mobitel mi služi da mogu nazvati i poslati koju poruku. Jedina stvar koja me smeta ne tele2 što nema mail@sms, a to mi je dosta važno da mogu ljudima koji mi pošalju mail u što kraćem roku odgovoriti.
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Istina, Tomato je izbačen zbog konkurencije Tele2 i zato da ne moraju rušiti cijenu na VipMe paketima. Ljudi su inertni, neda im se prebacivati, a vip ih neće niti poticat da se prebace sa vipme na tomato jel ima više zarade na vipme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod Tomata nemaš roaminga, pa ako ideš van možeš zaboraviti na telefoniranje s njime. Tele2 to ipak ima.
![]() |
#77 |
Njub :P
Datum registracije: Jan 2007
|
a i teletu su gprs i mms u testnoj fazi tako da uskoro i to mozemo ocekivat. kad se sve to zbroji, dobis dobitnu kombinaciju. iako mms-ove bas ne saljem, ne bi skodilo za hitne slucajeve imat opciju ukljucenu. isto vrijedi i za gprs, ali kako sam reko, i to bu sve uskoro. signal im je vise manje sreden tako da se na to sad vec jako malo ljudi moze zalit. roaming uvjerljivo najjeftiniji.. sta jos rec.. ajmo svi na tele2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
LOL, ovo sa testing fazom mms-a i gprs-a je najjača fora. To je trebalo krenit u komercijalnu upotrebu još prije godinu dana ![]()
![]() |
#81 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Sam ti pitaj kaj te zanima. P.S. A kaj cekas? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
da li se može prebacit s prepaid vip na prepaid tele2?? i ako da koja je procedura??? naravno da mi ostane isti broj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
Ja sam bil s frendom kad se prebacival sa simpe na tele2 i samo je morao reći matični broj, puk, potpisati se na 9 zahtjeva i to je to. Dobiš karticu od tele2 i nakon tjedan dana (oni ti točno vele) ubaciš je u mob i telefoniraš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |