|
![]() |
#62 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
sinoć sam se u pol 11 navečer vratio iz švicarske, skinuo titl i pogledo dvanaestu. zadnji rar fajl sam skinuo neposredno prije polaska iz švice. vozio 12 sati i odmah doma na komp, raspakiro, zapržio i na tv. dobra epizoda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
jel pogledao ko 13??? Tema više nije aktualna ili se negleda....??? ![]() Ja sam odgledao i nije mi nešto posebno napeta kako zna bit iako sam u zadnje vrijeme sav nikakav pa može bit to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Istina, http://next-episode.net/index.php?show_id=36 . Za 2 tjedna slijedeća epizoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#70 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#73 |
Premium
|
Gnjeee... Bi se nasla koja dobra dusha pa udjelila linkova na PM? ![]()
![]() |
#75 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Nema HDTV ripova jer SCIFI channel ne ide u HDTVu, tek se odnedavno počela prikazivati treća sezona na SKYoneHD a uskoro bi trebala ići i u americi preko UniversalHDa...
![]() |
#77 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
The Geek Wants Out
|
ne nego (kao što je smartguy već rekao) ti treba 20" monitor sa 1680x1050 rezom (ili veći) ili LCD TV... za obični CRT i HDTV rip je dovoljan, iako ja na svome 72cm trinitronu itekako vidim razliku između originalnog HDTVa i HDTV ripa... a da ne spominjem da original HD npr možeš zumirati sa 16:9 na 4:3 (panscan) bez da primjetiš razliku u kvaliteti slike - pokušaj to napraviti sa ripom ![]()
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
pa na TV-u je slika kao i u prirodi ak može bolje onda mogu napravit i prozore s boljom slikom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovo jucher je bilo kewl. One 'farme' a zakaj im trebaju ljudi? Pa kaj nemogu smislit sami neki uredjaj koji simulira to? Na kraju krajeva zasto bi se oni razmnozavali kad mogu samo napravit novi 'model'? Trebaju im novi 'modeli'? Roboti su isto razvili kao neku religiju pa im od tud ta zapovjed //razmnozavaj se? Sve u svemu bas je kewl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
odgovor na prvo pitanje: ako si učio biologiju(gimnazija) onda ćeš znat da kombinacija gena je uvijek drugačija i sve ovisi o onom "sretnom" spermiću koji će oplodit jajašce. Svaki spermić je drugačiji i ima drugačiju kombinaciju gena a kod sharon su geni drugačiji. Kad se geni idu kombinirat onda ulogu igraju dominantni i recesivni geni koji su se kod njih dvoje poklopili kako treba i dobili hibrida ![]() Jesam ga nabaljezga ali valjda si skužio nešto ![]() a ovo drugo pitanje.... pa imaju oni i robota i ljudi ali sa ljudima se lakše infiltriraju među prave ljude i još puno drugih prednosti ima ![]() EDIT: ako si u prvom pitanju mislio šta će im te farme i zašto se ne karaju međusobno.... onda se moraš malo zamislit i shvatit da su oni vjerovatno pokušali se međusobno razmnožavat ali to nije išlo. A odakle njima onda onoliki broj istih replika. Pa ja to vidim ovako. Cylonci se nisu javili 40godina i od tada su napredovali opasno. U međuvremenu oni su napravili čovjeka cylonca koji se ubacio na zemlju i oteo neke ljude koji su današnji sharon, caprica itd.... I onda su njih razmnožavali koliko su mogli....( ono šta su napravili na onoj farmi) U 40 godina možeš napravit jako jako puno ljudova :burn: (to je moja vizija toga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
![]() |
#90 | |
Spiderpig