|
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Gle, inače ne čitam ovaj topic, ali vidjeh da si ti odgovorio. Inače imaš postove koji me nasmiju od srca, al ovdje si mi dao šansu da kickam in the balls, pa sam ju i iskoristio ![]() I da, i dalje držim doma bakin video, ako ti slučajno zatreba ![]()
![]() |
#65 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
evo zvao me mali monstrum (muski primjerak) i dobili su LAPTOP..pa nemogu vjerovati..ali ajde..ruku na srce nece trajati dugo..bude ga mali oprao ko one pilice koje je pobio ili ce opet zavrsiti na podu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vec vidim taj laptop kako socno guta velike kolicine pjeska i psecih govana kad balonja klizne s njim s tobogana u pjescanik : hitthewa : hitthewa
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
kad smo vec kod pranja pilica jednoj rodakinji sam kupio kornjacu i sve bi bilo u redu da ja nisam vidio kaj ona njoj radi(tad je imala 13 god mislim, nisam siguran) svaku vecer ju je prala sa samponom,hranila bi ju tako da bi ju primila i doslovno gurala hranu u usta........uzas zivi popizdio sam i uzeo joj kornjacu , jos je ziva zacudo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Oni koji su bili toliko blesavi da im kupe leptop mogu sada popusiti taj leptop tako da im uvališ ovoga celerona i nasnimiš gore tonu dječjih pizdarija i reci da taj leptop nije za njih već je ovaj baš dječji kompjuter sa puno igrica i programa za učenje za djecu pa napraviš mali trade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|