Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 27.12.2006., 18:19   #61
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Conroe Pregled postova
kod ADSL-a je upload uvijek manji od downloada, A u nazivu znači Asimetric (ADSL=Asimetric Digital Subscription Line), dakle veza je asimetrična
A kaj sam ja rekao. ***o ADSL , treba na DSL. A onda sam rekao da bi bar onda mogli 1/4 omjer za pocetak kak spada staviti na svim brzinama.

Staro 27.12.2006., 19:46   #62
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
opa, 7 dana besplatnog fleta, ovo je nevjerovatno, samo ima jedan problem, neželi mi doć na par sajtova sa tim vm conekšnom, a tekom bez problema, to me jedino brine i zbog toga si mislim jel bi osto il ne, i dajte odgovorite, jel to i inače 85kb download na 1mbit ili imaju nekih problema trenutno. zašto mi nije htjelo na sajt www.projectpsp.com a kad sam sakrio ip onda oće, inače mi kaže ono it takes too long to respond ili tak neke

Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 27.12.2006. u 20:56.
64VT je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.12.2006., 22:52   #63
fairy
daysleeper
Moj komp

fairy's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
umm, malo OT, al imam jedno pitanje-imam još nekoliko mjeseci ugovor s amisem... i sad, kad bih htjela razvrgnut taj ugovor i prebacit se na vm-mreže, koliko bi morala platit tu razliku? zna netko?
broj mjeseci koji mi je ostao*cijena paketa (promet)? onih 79kn t-comu valjda ne ulazi u to ili...? :confused: : stoopid
Staro 27.12.2006., 23:00   #64
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@ fairy: a zas nebi uzela amis duo, evo meni dosli papiri (cekaju da se ispune )
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline  
Staro 27.12.2006., 23:06   #65
fairy
daysleeper
Moj komp

fairy's Avatar

Citiraj:
Autor B3mt1 Pregled postova
@ fairy: a zas nebi uzela amis duo, evo meni dosli papiri (cekaju da se ispune )
uzela bi, da mi je dostupan
nažalost nije
Staro 28.12.2006., 00:53   #66
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
neka mi neko sada objasi.

ja imam kod t-coma paket 5gb,i znaci prebacim se na start...to je 80kn

jel ja sada placam vm-u 120kn ili samo onih 50 za flat?

3NCORE je offline  
Staro 28.12.2006., 01:04   #67
fairy
daysleeper
Moj komp

fairy's Avatar

Citiraj:
Autor 3NCORE Pregled postova
neka mi neko sada objasi.

ja imam kod t-coma paket 5gb,i znaci prebacim se na start...to je 80kn

jel ja sada placam vm-u 120kn ili samo onih 50 za flat?
po 100ti put... t-comu plaćaš brzinu, vm-mrežama promet-dakle 49kn za flat
Staro 28.12.2006., 01:06   #68
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
oke,znaci 49+ ovih osnovih za t-com 80.....to mi je trebalo.

thx

3NCORE je offline  
Staro 28.12.2006., 03:44   #69
bluntafari
Djembe playa

bluntafari's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo i ja se danas prebacio na VM. Nemam apsolutno nikakvih problema, brzina mi je ista kao što je bila s T-Com-om. Ne bih se više vratio T-Comu pa da mi ponude flat za 1 kunu. Još samo da se riješim njihove pretplate za fiksni i adsl i nemam više nikakve veze s tim lopovima. Dosta je bilo pljačkanja, revolucija je počela.
Staro 28.12.2006., 11:17   #70
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor 64VT Pregled postova
opa, 7 dana besplatnog fleta, ovo je nevjerovatno, samo ima jedan problem, neželi mi doć na par sajtova sa tim vm conekšnom, a tekom bez problema, to me jedino brine i zbog toga si mislim jel bi osto il ne, i dajte odgovorite, jel to i inače 85kb download na 1mbit ili imaju nekih problema trenutno. zašto mi nije htjelo na sajt www.projectpsp.com a kad sam sakrio ip onda oće, inače mi kaže ono it takes too long to respond ili tak neke
hehhe znao sam. brzina skidanje ce bit sve manja i manja što će se više ljudi prikopčavat.

mah, link će stalno pucati. zato ja lijepo mudro čekam tcomov flat sad prvom mj. : sweating

Oglas
Staro 28.12.2006., 12:00   #71
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Angry

Poluditi cu....
Neznam vise sto se desava, ili mi je komp otisao vragu ili vm mreze imaju gadnih problema...

Pojma nemam, maximalna brzina skidanja otkako sam presao na vm mreze je 80 kB prosjek je negdje ispod 40 ako i toliko. Pomislio sam da sam neki vrag na compu smrdo pa sam poceo instaliravati razne dsl optimizere, system resotre..itd..no nista, brzina je jos niza..Sada citam ovo i vidim da bi mogao biti problem kod vm/a...Inace koristim Operu (najbolji i najbrzi browser koji ucitava strelovito brzo), ona stranicu ucitava ko da imam stari modem, probao firefox nista..i tada zadnja nada otvorih IE7 (iz kojeg pisem ovu poruku) i on nesto malo brze otvara, ali jako daleko od zeljene brzine ..no mrzim ga i ne zelim ga koristit...

Otisao na stranice vm mreza i procitao da su prosirila za 3 linka vise, no koliko vidim i dalje su problemi, barem po mojim iskustvima
Dali su se vama poceli desavati ovakvi problemi ??? : nono :
Ima li nade, a taman pomislio napokon nesto dobro...dali ce se to ubrzo srediti..ako ne, nazalost morat cu reci vm mrezama - papa : hello2 :

Inace sam zestoki downloader, i ako se ovo nerjesi, samoubojstvo mi je par koraka udaljeno..

ps. tek nakon treceg pokusaja sam uspio poslati ovaj post :mad:
CoreDownloader je offline  
Staro 28.12.2006., 12:57   #72
64VT
Guest
Moj komp

meni je brzina 80 stalno, tj krene s 75 ionda dođe na 80-82
64VT je offline  
Staro 28.12.2006., 13:07   #73
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor CoreDownloader Pregled postova
Poluditi cu....
Neznam vise sto se desava, ili mi je komp otisao vragu ili vm mreze imaju gadnih problema...

Pojma nemam, maximalna brzina skidanja otkako sam presao na vm mreze je 80 kB prosjek je negdje ispod 40 ako i toliko. Pomislio sam da sam neki vrag na compu smrdo pa sam poceo instaliravati razne dsl optimizere, system resotre..itd..no nista, brzina je jos niza..Sada citam ovo i vidim da bi mogao biti problem kod vm/a...Inace koristim Operu (najbolji i najbrzi browser koji ucitava strelovito brzo), ona stranicu ucitava ko da imam stari modem, probao firefox nista..i tada zadnja nada otvorih IE7 (iz kojeg pisem ovu poruku) i on nesto malo brze otvara, ali jako daleko od zeljene brzine ..no mrzim ga i ne zelim ga koristit...

Otisao na stranice vm mreza i procitao da su prosirila za 3 linka vise, no koliko vidim i dalje su problemi, barem po mojim iskustvima
Dali su se vama poceli desavati ovakvi problemi ??? : nono :
Ima li nade, a taman pomislio napokon nesto dobro...dali ce se to ubrzo srediti..ako ne, nazalost morat cu reci vm mrezama - papa : hello2 :

Inace sam zestoki downloader, i ako se ovo nerjesi, samoubojstvo mi je par koraka udaljeno..

ps. tek nakon treceg pokusaja sam uspio poslati ovaj post :mad:
I ja imam isto problema, trenutno veza radi koma tromo, užasno sporo i moraš se moliti da otvori neku stranicu, a neke uopće ne otvara...
ojpi je offline  
Staro 28.12.2006., 13:45   #74
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

heh a zašto niste pričekali koji dan da čujete dojmove heh
prvi machichi se u vodu bacaju ^^
Staro 28.12.2006., 13:56   #75
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
heh a zašto niste pričekali koji dan da čujete dojmove heh
prvi machichi se u vodu bacaju ^^
Ajde odrasti, prvo nitko nije nikoga u vodu bacio jer se jos uvijek ne mora potpisati ugovor, a moze se koristiti do 5.1. flat

Zadnje izmijenjeno od: tor. 28.12.2006. u 15:45.
  Received Warning
Staro 28.12.2006., 14:05   #76
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ajde odrasti, prvo nitko nije nikoga u vodu bacio jer se jos uvijek ne mora potpisati ugovor, a moze se koristiti do 5.1. flat
to nisam znao. ****************************

Zadnje izmijenjeno od: tor. 28.12.2006. u 15:44.
Hrconja je offline  
Staro 28.12.2006., 14:13   #77
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Smirite strasti ekipa, ok?
atha je offline  
Staro 28.12.2006., 15:40   #78
64VT
Guest
Moj komp

ljudi upravo doživljavam 105kb davnload, nestabilno, ponekad padne na90 , evoga sad je 107, ali odlično, ostajem. sreći došao kraj, malo prije bilo 23kb sad oko 30
64VT je offline  
Staro 28.12.2006., 15:44   #79
fairy
daysleeper
Moj komp

fairy's Avatar

Citiraj:
ljudi upravo doživljavam 105kb davnload, nestabilno, ponekad padne na90 , evoga sad je 107, ali odlično, ostajem
meni se kreće od 90-105 cca. ja zadovoljna
flat : nuts :
Staro 28.12.2006., 15:57   #80
64VT
Guest
Moj komp

zovem sad, i čovjek kaže da sam ja prvi koji se žalio, da zbilja neznaju šta je, i da će provjerit i da bi se trebalo popravit, trenutno sam na 26kilobajta po sekundi download
64VT je offline  
Staro 28.12.2006., 16:08   #81
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova

hm da netrebas potpisati ugovor, ali cim si se spojio preko njih na internet kao da si ga potpisao

da citiram vm-mreze
Citiraj:
# Pretplatnički odnos između VM mreža i korisnika smatra se zasnovanim u trenutku odobrenja zahtjeva od strane VM mreža.
# Prava i obveze korisnika počinju kada se korisnikov račun aktivira te korisnik započne s korištenjem usluge
znaci posalo si im mail oni su ti vratili mail-time su ti odobrili zahtjev (to je prva tocka citiranja)
spojio si se na net-to znaci da si ga aktivirao i zapoceo sa koristenjem (to je druga tocka citiranja)

ako nisam u pravu molim vas da me ispravite
mikimikic je offline  
Staro 28.12.2006., 16:16   #82
Gericom
Respected User

Gericom's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
malo,samo ovakvi slični nama,kojima su komp i net jedni od glavnih hobija i to je snaga T-com......dalje T-com je velika,stabilna kopanija šta ću ja tamo kod nekih mutikaša ići...dalje T-com je "zarobio" većinu korisnika na duže vrijeme....dalje mi VM-oci i dalje plaćamo pretplatu T-comu.....dalje malo će ljudi preć na Amis(neinformiranost,dostupnost)....itd.

dakle dečki moji niste fora...ja takvu "pljačku" ne opraštam T-comu,a vi ste je odmah zaboravili čim vam je "zamirisalo"

potpisah ugovor,ima nekih nedostataka,al neću biti nevjerni Toma...i dobih još plavi zubić slušalice...eto
-->
o bože,tipično hrvatski ili balkanski.....

eto i ja dobih taj flat jučer;jeste da je malo veza sporija,kao i download,al sad raditi oko toga toliki problem ne razumijem....
u svakom poslu u početku ima problema tzv. porođajnih muka pa ne vidim zašto VM-u nebi mogli to tolerirati...šta vam je toliko važno hoće li se stranica otvoriti 3sec brže ili film skinuti 15min brže: nono :

prije su svi kukali kakva je situacija na našem tržištu u usporedbi sa stranim,i to još prije 3mj. čule su se ovakve stvari:
"....t-scum-gamad jedna monopolistička,seronje,lopvi;da bar imamo konkurenciju..."
"...joj da je meni flat...pa makar i sa 128/128 sam da ga imam...dao bi i 150kn"
"...kad će kod nas flat bit po pristupačnim cijenama,gle slovence..joooj ...ja bi samo flat brzina nije važna..."

tako ste svi zagovarali konkurenciju i liberalizaciju tržišta...e sad kad je konkurencija došla sad je na vama red...povučite potez.....ali neeeeeeee....mi ćemo čekati da naš(tolko omraženi) T-com da odgovor pa ćemo onda tek vidjet...;mislim stvarno,ženite ka kad vam je tolko drag: nono : : nono : : nono :

ja sam već jednom rekao...makar T-com bio bolja opcija,draže mi je dat 50 kn ekipi iz Samobora nego njima...jer osim što zagovaram konkurenciju ja je i podupirem...

a što se tiče T-comovih revizija cijena i brzina....ja na njihovom mjestu nebi puno mijenjao....ljudi u HR su ili neinformirane ovce ili ne mare puno za ovakve stvari......kolko ljudi zna za VM i Amis---->malo,samo ovakvi slični nama,kojima su komp i net jedni od glavnih hobija i to je snaga T-com......dalje T-com je velika,stabilna kopanija šta ću ja tamo kod nekih mutikaša ići...dalje T-com je "zarobio" većinu korisnika na duže vrijeme....dalje mi VM-oci i dalje plaćamo pretplatu T-comu.....dalje malo će ljudi preć na Amis(neinformiranost,dostupnost)....itd.

dakle dečki moji niste fora...ja takvu "pljačku" ne opraštam T-comu,a vi ste je odmah zaboravili čim vam je "zamirisalo"

potpisah ugovor,ima nekih nedostataka,al neću biti nevjerni Toma...i dobih još plavi zubić slušalice...eto

Black beast
DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb
Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W
17" LCD Philips 170C

Gericom je offline  
Staro 28.12.2006., 16:16   #83
64VT
Guest
Moj komp

@mikimikic u potpunom si pravu, ali kako će oni u cyber svijetu tebe prisiliti da nešto platiš ako nisi fizički potpisao neki ugovor. i da brzina mi je opet 106 , ali sve me brine šta će to biti stim u budućnosti, nestabilno, nikad nisi siguran , hoćeš li se uopće moći spojiti
64VT je offline  
Staro 28.12.2006., 16:50   #84
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
malo,samo ovakvi slični nama,kojima su komp i net jedni od glavnih hobija i to je snaga T-com......dalje T-com je velika,stabilna kopanija šta ću ja tamo kod nekih mutikaša ići...dalje T-com je "zarobio" većinu korisnika na duže vrijeme....dalje mi VM-oci i dalje plaćamo pretplatu T-comu.....dalje malo će ljudi preć na Amis(neinformiranost,dostupnost)....itd.

Ja se isto slažem, a slaže se i tzombix u svom postu "krivac godine".
-->
Citiraj:
Autor Gericom Pregled postova
o bože,tipično hrvatski ili balkanski.....

eto i ja dobih taj flat jučer;jeste da je malo veza sporija,kao i download,al sad raditi oko toga toliki problem ne razumijem....
u svakom poslu u početku ima problema tzv. porođajnih muka pa ne vidim zašto VM-u nebi mogli to tolerirati...šta vam je toliko važno hoće li se stranica otvoriti 3sec brže ili film skinuti 15min brže: nono :

prije su svi kukali kakva je situacija na našem tržištu u usporedbi sa stranim,i to još prije 3mj. čule su se ovakve stvari:
"....t-scum-gamad jedna monopolistička,seronje,lopvi;da bar imamo konkurenciju..."
"...joj da je meni flat...pa makar i sa 128/128 sam da ga imam...dao bi i 150kn"
"...kad će kod nas flat bit po pristupačnim cijenama,gle slovence..joooj ...ja bi samo flat brzina nije važna..."

tako ste svi zagovarali konkurenciju i liberalizaciju tržišta...e sad kad je konkurencija došla sad je na vama red...povučite potez.....ali neeeeeeee....mi ćemo čekati da naš(tolko omraženi) T-com da odgovor pa ćemo onda tek vidjet...;mislim stvarno,ženite ka kad vam je tolko drag: nono : : nono : : nono :

ja sam već jednom rekao...makar T-com bio bolja opcija,draže mi je dat 50 kn ekipi iz Samobora nego njima...jer osim što zagovaram konkurenciju ja je i podupirem...

a što se tiče T-comovih revizija cijena i brzina....ja na njihovom mjestu nebi puno mijenjao....ljudi u HR su ili neinformirane ovce ili ne mare puno za ovakve stvari......kolko ljudi zna za VM i Amis---->malo,samo ovakvi slični nama,kojima su komp i net jedni od glavnih hobija i to je snaga T-com......dalje T-com je velika,stabilna kopanija šta ću ja tamo kod nekih mutikaša ići...dalje T-com je "zarobio" većinu korisnika na duže vrijeme....dalje mi VM-oci i dalje plaćamo pretplatu T-comu.....dalje malo će ljudi preć na Amis(neinformiranost,dostupnost)....itd.

Ja se isto slažem, a slaže se i tzombix u svom postu "krivac godine".
frANZi je offline  
Staro 28.12.2006., 17:00   #85
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
@mikimikic u potpunom si pravu, ali kako će oni u cyber svijetu tebe prisiliti da nešto platiš ako nisi fizički potpisao neki ugovor. i da brzina mi je opet 106 , ali sve me brine šta će to biti stim u budućnosti, nestabilno, nikad nisi siguran , hoćeš li se uopće moći spojiti
I poslovanje preko interneta je pravno rješeno zakonom (dobro, koliko to u RH može biti), tako da se ne brini za to jel te može natjerati ili ne.

Hm, ti sad zbog jednog problemčića (koji je btw i rješen) nemaš povjerenja u VM-mreže i bojiš se za svoju vezu, a T-com svako malo neki problemi pa ljudi govore bit će bolje, rekli su to popraviti. Ajme, svaki put kad pomislim da većina ljudi u RH ne mogu biti veće ovce, razuvjere me. Naravno, ovo se ne odnosi na tebe, nego općenito na ljude koji samo pričaju kako je loše i kako bi napravili ovo ili ono, a kad treba napraviti im se ili ne da ili nešt drugo.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 28.12.2006., 17:18   #86
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Gericom Pregled postova
tako ste svi zagovarali konkurenciju i liberalizaciju tržišta...e sad kad je konkurencija došla sad je na vama red...povučite potez
Povukao bi ja potez, ali kod mene je eto sve dostupno, pa se mogu povuć za qrac i na glavu postavit, i još uvijek mi je jedini izbor t-scum.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline  
Staro 28.12.2006., 17:23   #87
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Povukao bi ja potez, ali kod mene je eto sve dostupno, pa se mogu povuć za qrac i na glavu postavit, i još uvijek mi je jedini izbor t-scum.
Nažalost, rijetkima nije tako. Ja da mogu uzet DSL nekog drugog operatera (ne računam ovdje ni iskon, iako mi ni taj nije dostupan), ne bih ni sekunde razmišljao. Telefon već imam na H-1, iako nemam uštede nikakve jer imamo većinu troška u vidu pretplate
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 28.12.2006., 17:46   #88
64VT
Guest
Moj komp

Citiraj:
Hm, ti sad zbog jednog problemčića (koji je btw i rješen) nemaš povjerenja u VM-mreže i bojiš se za svoju vezu, a T-com svako malo neki problemi pa ljudi govore bit će bolje, rekli su to popraviti.

OVo nije problemčić, ako ja imam internet brzine 1mbit i plaćam za 1mbit, ne želim imati brzinu nižu od modema 56k, eto sada pišem sa stare tekomove veze, jer s ovom vm nisam mogo ni na gugl, nadam se da će tekom sniziti jer kod njih i ostajem, jer su se oni jedini dosad pokazali kao pouzdani
64VT je offline  
Staro 28.12.2006., 18:20   #89
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Unhappy

Citiraj:
zovem sad, i čovjek kaže da sam ja prvi koji se žalio, da zbilja neznaju šta je, i da će provjerit i da bi se trebalo popravit, trenutno sam na 26kilobajta po sekundi download
Upravo sam ih i ja zvao, dobio sam potpuno isti odgovor...da sam ja prvi i da je brzina treba biti ista te hitlerovoj....

SIpak, probao se ja spojiti opet i nista..nisam ni forum mogao otvoriti na maticnom racunalu, tako da sam za ovaj post bio primoran bio ciniti zlodjelo....paliti svoj laptop i traziti wirelless otvorene konekcije u ovoj zabiti, srecom nasao sam jednu i sada sam spojen preko nje, a brzina je vise nego odlicna s time da ju djelim s nekime....ali ne volim krasti, lose se osjecam...: lol2 :

Nadam se da ce ova sranja prestati, ili ce netko u selu dobiti sponzorski racun....
CoreDownloader je offline  
Staro 28.12.2006., 19:47   #90
64VT
Guest
Moj komp

Sjećate se kak mi je reko da sam prvi koji zove u vezi tog problema, zovem ja sad drugi put zbog istog problema, i čovjek mi opet kaže da prvi put ga neko zove zbog tog problema, a i tu je CoreDLer napiso da je zvao pa su mu isto to rekli, ja pitam čovjeka zašto laže, da mi je to isto danas rekao, i on mi odgovori: pa ako niste zadovoljni našom uslugom možete odmah raskinuti ugovor, na što ja, ma netreba, 7 dana besplatnog fleta, nemam se na kaj žalit.
oće još neko probat nazvat da se smijemo tipu iz VMmreza

Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 28.12.2006. u 19:59.
64VT je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno