|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
|
Bio u profilu,ima polica za 600 komada,cijena 1100kn ali ne izgleda mi nes prilicno kvalitetno za tu lovu.. Tako da ce nakraju najvjerojatnija biti kombinacija skladistenje DVD-a u velke etuie od 400 komada i kupovina diskova od 1TB i sve u komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Polica (ako je to ona hamina) je dosta kvalitetnija od kofera. Kvalitetnije su i kosuljice koje dolaze sa njom, jedino je ta cijena problematicna - prije su bile duplo jeftinije. Ali hard je bez daljnjeg jeftinije i prakticnije rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
Hamina je ali mi se dosta klima..kosuljice su odlicne kvalitete tu nemam prigovora ali opci dojam za 1100kn koje moras pljuniti je prilicno hladan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Po meni za te veće količine lipo kupiš par L profila i zavariš ili daš nekome da ti povari to i sam sebi dizajniraš šta želiš, a u slučaju da ti pofali uvik možeš napravit još takvih ![]()
![]() |
#67 |
Premium
|
Da imam mjesta ostavio bi ja postojece stalke za cd-e..L profili nisu losi ali kad imas preko 500 dvd-a problem je to stavit sve na zid... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
|
Oglas
|
|