Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.12.2006., 20:33   #61
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ak misliš ić na faks, najbolje ti je upisat gimnaziju, skupi se puno općeg znanja, ziher ćeš rasturit prijamnom, zapamti da onaj koji je završio četiri godine ekonomije teže upada na faks iz ekonomije nego netko tko je završio gimnaziju. U toku školovanja možeš se preodlučit što ćeš dalje, što je još jedan plus. Jedino je bed što ćeš morat puno učit, morat ćeš se primit rada zaozbiljno. Pogotovo kad stisnu kontrolni. Ja sam treća godina i sad je popravo teško, pogotovo zadnja 3 tjedna, ovaj tjedan smo pisali 6 testova pravih, smiješ tri pisat na tjedan al boli njih kifla za to. Najgore je 9. i 10. mjesec kad se vratiš sa praznika, svi se za***avaju vani na zraku a ti moraš bit u kući i učit jer kasnije nećeš stić. I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 20:40   #62
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako
ne sumnjam

ti jarca, gimnazija, gimnazija....vražje li gimnazije....hoću lijevo...hoću desno....lol = iskreno, trenutno nisam spreman za to učenje....al možda se stvari okrenu za par mjeseci.... : stoopid
svebee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.12.2006., 20:46   #63
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako
potpisujem, takoder idem u matematicku, a u razredu 21 cura, 10 decki

Citiraj:
Autor phissen Pregled postova
ti jarca, gimnazija, gimnazija....vražje li gimnazije....hoću lijevo...hoću desno....lol = iskreno, trenutno nisam spreman za to učenje....al možda se stvari okrenu za par mjeseci.... : stoopid
s vremenom se naviknes...mora se dosta radit u gimnaziji, ali ipak se stekne siroko obrazovanje...

ukoliko si ambiciozan mladic neces pogrijesit s gimnom. nije sve tak crno kak trenutno mislis...kad se naviknes sve je ok...istina zadnji tjedni nastave su yebada...al cuj evo ja sam prezivio... jos imam 2 predmeta odgovarat i gotovo...

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 20:50   #64
svebee
/

sad kad upišem gimnaziju (npr.) - i onda velite da ste se "samo" šalili....nedo vam Bog
Staro 15.12.2006., 21:14   #65
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Jedino je bed što ćeš morat puno učit, morat ćeš se primit rada zaozbiljno. Pogotovo kad stisnu kontrolni. Ja sam treća godina i sad je popravo teško, pogotovo zadnja 3 tjedna, ovaj tjedan smo pisali 6 testova pravih, smiješ tri pisat na tjedan al boli njih kifla za to. Najgore je 9. i 10. mjesec kad se vratiš sa praznika, svi se za***avaju vani na zraku a ti moraš bit u kući i učit jer kasnije nećeš stić. I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako
Hmmmm zašto mi ovo zvuči poznato
ponavljam što sam prije rekao i potvrđujem tvoje
Evo, ja sam kampanjac. Ne učim redovito i kada dođe polugodište, nakupi se toga i stisne te pošteno, tako da sad u zadnje vrijeme učim kao sivonja, po cijeli dan i još neki puta ne stignem sve : baad :
Svaki dan barem par sati, bolje prije nego šte se nakupi...Recimo ne učiš neko vrijeme i dođe npr. test iz latinskog. Gdje ti možeš naučiti nekoliko stranica riječi i gramatike nepoznatog jezika u par dana prije dana (neki puta u mom slučaju i dan-dva prije samog ispita). I kad se uči redovito full je lako imati neku jaku četvorku, pa čak i peticu.
Ono, ako ti se ne uči, kad se upišeš u gimnu morat će se to brzo promijeniti.

U mom razredu, jezičnoj, 9 dečkiju i 22 cure. Ali nisu baš sve bajne
I još kad budeš bio viši razred i onda budeš imao prvašice : goood :

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 21:18   #66
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Evo, ja sam kampanjac. Ne učim redovito i kada dođe polugodište, nakupi se toga i stisne te pošteno, tako da sad u zadnje vrijeme učim kao sivonja, po cijeli dan i još ne stignem sve : baad :
zvuci poznato. nisam kronicni kampanjac, ali s nekim predmetima stojim slicno kao sto i ti

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
U mom razredu, jezičnoj, 9 dečkiju i 22 cure. Ali nisu baš sve bajne
ah cuj...zato ima jos puno razreda okolo

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 21:21   #67
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Istina, istina, treba gledati i u drugim razredima
A tek u 4.-tim razredima, ali to je zabranjeno voće za mene : nuts :

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 21:57   #68
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Ne učim ni ja baš nešto pretjerano redovito, biologiju, geografiju, povijest, to imam naviku redovito učit zato što mi se kasnije nakupi pa nemam volje poslije. Što se tiće u razredu ima 6 bećara i 26 ženski, škola puna ženski tak da... I za za***anciju su isto. Al one ekonomistice koje su isto u školi, to umišljeno ko da su super modeli, samo se sjetim Ede i Ona je bomba.
Staro 15.12.2006., 22:45   #69
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
pošto će uskoro srednja da vas pitam informatičke stručnjake (khm...) koju srednju preporučate? sam molim NE edukon

znači da ima čim više informatike i takvih stvari (maturalni rad - informatički itd.)...tnx. ljudi
Sto je po tebi "informaticki strucnjak"? Vrlo surovo i realno, fakultetsko obrazovanje ti u IT sektoru pomaze ako se zelis posvetiti znanstveno istrazivackom radu (ovdje tipizirano mislim na FER, FOI, TVZ i ine fakultete, da ne ulazim u detaljnije dubioze zasto postoji kvalitetniji fakultet od ovih...), za sto su sanse u (pre)Lijepoj Nasoj(?) mizerne. U suprotnom je iskustvo pokazalo da se radi o cistom gubitku vremena, osim u nekim slucajevima - na stranu to sto (u nacelu) ne mozes ubosti niti jedan "ozbiljniji" posao bez VSS. Izabrao ti gimnaziju ili Rudjer/Teslu, jedina razlika ce ti biti da ce te muciti duzine/sirine ili multipleksori/astabili. I jedno i drugo ti je jednako nebitno ako slagati masine, raditi u servisu ili da ne budem tako grub, baviti se bilo kojim opipljivim IT-om. Ako ti nije stalo do povijesti, zemljopisa i socijalno humanistickih znanosti, slobodno odi u Rudjer, nece ti biti zao. Ako pak jos uvijek imas dvojbi, gimnazija ce ti dati dovoljno uvida u sve sto bi te moglo potencijalno zanimati. Kako bilo da bilo, uz trud i zalaganje, neovisno o skoli, kasnije mozes upisati bilo koji fakultet, kao sto ti je netko prije mene lijepo rekao...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2006., 01:36   #70
emperror
Registered User

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
hebo vas racunalni tehnicari , mehanicari ,vodoinstalateri , prodavaci magle serviseri i slicna sranja , NHF mislim al ono ak oces bit nesto ides u gimnaziju ..

ja sam zavrsio opcu , .......cut.......
ine svacam cemu mu svi namecete da mora ic na FER???

ocito niste vidli ovo http://mrzim.bloger.hr/post/mrzim-ferovce/115820.aspx : goood :

pa ima i drugih fakseva kaj vam je .. prvenstveno ciljam na one humanističke .
Citiraj:
Ostale fakultete ferovci vole procijeniti po tome koliko tamo ima pičaka. Kao, ovaj faks, iako je društveni, dobar je jer ima zgodnih cura. Cure su na FER-u kao Jetiji. Em dlakave i velike, em im je samo postojanje upitno i nedokazano. Ne znam samo što bi ferovac radio sa zgodnom curom, prvo bi joj ispričao vic o dvije funkcije i derivaciji, onda bi je pitao je li ikad overklokala procesor i na kojoj je temperaturi pod punim opterećenjem kad pokrene Super pi. Kad ne bi zaroktala od ushićenja nego bi ga od***ala te otišla bludničiti s nekim s Ekonomije, konstatirao bi da je lezba i ogovarao je s drugim ferovcima za kriglom virtualnog piva u World of Warcraft i odmjeravao sise i dupeta oskudno odjevenih elven čarobnica.
lik je car : goood :

btw. ako te zanima programiranje vise nego HW...idem u teslu, i u prvoj godini ucis neke osnove kompjutera, sto svi znaju, al eto mora se popunit satnica

druga godina
-e tu je vec ozbiljnije, tu ces dobivat prve kulje iz racunalstva
tada se pocne ucit o C-u i programiranju uopce, ucite funkcije, varijable, i ostala sranja...to bi se ko fol trebalo sve naucit u 1 godini...al nema sanse, radis neke manje programe, tipa moras izracunat stranicu trokuta i takve pizdarije...i trebas po zimsim praznicima na praxu...to suxa

treca godina...tu sam ja, vise manje isto kao druga, samo pocnes raditi programe sa GUI-em...al jos uvjek to ostaju mali programi, koje mozes programirat u roku od pola sata

cetvrta godina
-za***ancija---tako sam barem cuo, navodno je 4. sto se tice informatike puno laksa

ostali predmeti....matka---sve ovisi o prof., ako dobijes moju profu, neces imat vise od 2...GARANTIRAM
fiz-u toj skoli svi profesori iz fiz. su dobri, i uvjek spremni objasnit po 3. put ako netko nije razumio...ocjena 5..nema boljih od njih...

OE (osnove elektrotehnike)-to ti e najvazniji strucni predmet, tezak je, al barem naucis, (cuo sam da u rudjeru sto se tice OE nista ne kuze), tu ces poprilicno zivaca i vremena izgubit na 1. godini, kasnije je lakse.

neda mi se sad vise pisat

uglavnom, ekipa je pre***ena (i ne, nece te objesit za vjesalicu : suicide) ''pravo muska'' , picki nema al uvjek se mozes popest na kat iznad do X. gimanzije, gdje je raj (valjda su nas zato strpali u istu zgradu)

sta jos...wc-imamo senzore na pisoarima : goood : nemoras vise stiskat gumb da pusti vodu

--postoji problem, u diplomi na kraju skolovanja ti NECE pisat ''tehnicar za racunalstvo'' makar si uzeo taj smjer, pisat ce ti ''elektrotehnicar'' sto i nije nuzno lose, imas veci izbor poslova koje znas obavljat. ja sam usao u tu skolu sa namjerom da se bavim kompovima, al sad vidim da ni guranje prsti u 220V nije tako lose : goood :
emperror je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2006., 08:19   #71
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
da istina za ovo elektrotehničar...ja sam upisao računalstvo a radimo ko elektrotehničari,a iz računalstva mjenjamo wallpapere
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2006., 08:49   #72
svebee
/

@emperror
u vrijeme koje si pisal..ni ja ne bi više mogel...

al sad sam na mukama...puno tnx. na ovome do sada - jer sam puno više povećal taj svoj "pogled" na ove određene škole, i već "lakše" mogu odrediti di ću na kraju....
Staro 16.12.2006., 10:38   #73
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

da se na rendulu nadovezem:

...i iz Pete ekipa rastura kvantitetom i kvalitetom na svim informatickim natjecanjima...

i disclaimer: za one koji kazhu da je tesko, ne, nije ni tesko ni laganica. onak, na mjeru. treba radit, ali ne prevec.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2006., 12:08   #74
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Ne znam samo što bi ferovac radio sa zgodnom curom, prvo bi joj ispričao vic o dvije funkcije i derivaciji, onda bi je pitao je li ikad overklokala procesor i na kojoj je temperaturi pod punim opterećenjem kad pokrene Super pi.
Hihihihhiih kako dobro
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2006., 12:14   #75
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Autor emperror Pregled postova
l

OE (osnove elektrotehnike)-to ti e najvazniji strucni predmet, tezak je, al barem naucis, (cuo sam da u rudjeru sto se tice OE nista ne kuze), tu ces poprilicno zivaca i vremena izgubit na 1. godini, kasnije je lakse.
Inache Rudjer je na natjecanjima u OE medju najboljim u HR

BTW ak dobijes u Rudjeru mog profesora u 1. razredu ces rijesavat zadatke iz 2. i 3.
Staro 16.12.2006., 13:21   #76
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

OT: kaj je ovo???

http://img386.imageshack.us/img386/9061/wtf1ws8.jpg
http://img318.imageshack.us/img318/6023/wtf2nc5.jpg

edit: uocite na prvoj slici sf-ov nick i ostalo, a dawarov sig. ???
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2006., 13:24   #77
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
da wtf? kada kliknem na reputaciju kaže da je dawar?
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2006., 13:26   #78
svebee
/

i ja sam to videl (vjerojatno prvi...lol), ne bi se htel mešat...vjerojatno opet nekaj s forumom...
Staro 16.12.2006., 14:19   #79
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
da istina za ovo elektrotehničar...ja sam upisao računalstvo a radimo ko elektrotehničari,a iz računalstva mjenjamo wallpapere
ahahah al ćeš krvarit od drugog pa nadalje u c-u heheh.
al nije ni to loše, barem ne učiš biologiju, kemiju što su po meni besmisleni predmeti : stoopid
Staro 16.12.2006., 14:39   #80
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
ne bi ja baš gimnaziju...ne hvala...hehe

ciljam onak malo na ovu elektrotehničku u samoboru...pa bi dalje nekam....di se može?
Svi najbolji studenti nisu išli u gimnaziku znam tehničare na feru koji s 5.0 prolaze
OVo ti govorim iz osobnog iskustva tehnička u samoboru je smeće(kaj se edukacije tiče,a najbolja kaj se za***ancije tiče) ja sam elektrotehničku tamo završio,u prosjeku 250 opravdanih godišnje i s 5 prolazil,sad sam na feru i muku mučim jer sam se zahebaval 4 godine : bonker :
a kaj se tiče fera to ti nesavjetujem,prviše muke,premalo koristi
Staro 05.06.2008., 17:28   #81
filipac
Premium
Moj komp

filipac's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Koja srednja??

Ja sam na završetku osnovne pa bi mi dobro došao koji savjet o nastavku školovanja. Mislim upisati jednoga ljepoga dana elektrotehniku ali sada je pitanje srednje??

Uži izbor:
XI.gimnazija (savska)-bliže mi je od prve 10minuta od kuće tramvajom
1.gimnazija
al najradije bi MIOC zato što tam bi imao oko 5 sati infromatike tjedno tijekom sve četiri godine (al nema bodova) a u XI.gimnaziji samo u prvoj godini po 2 sata.
Ako ima neko bolje prijedloge i savijte nek se javi.

filipac je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 17:42   #82
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
MIOC all the way.

Samo se nadaj za 5 sati infice... 3 ćeš imat... Makar imaš subotom dodatno.
A ak dobiješ Batchu iz informatike, samo se nadaj da ćeš radit nešto "praktično" na kompovima. Samo računanja i crtanje toka dijagrama podataka. Jednom prezentacija i to je to.

Ček, nemaš bodova za MIOC? Nemoj ni slučajno ispod 60 ić, prokockat ćeš upis.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 17:45   #83
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ako mislis na fax 100000% i siguran si da mozes FER upisat, te ga polozit, onda mozes u bilo koju gimnaziju. Inace srednja skola je za tebe. Ruđer npr. je jedna od najopremljenijih ali i dosta teskih skola, no potkuje te za posao super. Sad bas prek ljeta radim u jednom pogonu 27 godina ima covjek samo ruder zavrsio, upiso fax al mu se nije dalo pa radi sa srednjom. I ide mu.
Staro 05.06.2008., 17:52   #84
bobe
teta Mraz

gimnazija, i ne mora bit MIOC, cakstovise

bila je slicna tema;

http://forum.pcekspert.com/showthrea...=srednja+skola

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 17:54   #85
filipac
Premium
Moj komp

filipac's Avatar

ja se slažem s De5tr0yer ak očeš biti dobar infromatičar treba sam krenuti s obukom. ako znaš raditi nije bitan faks. no mene sada zanimaju srednje.
Staro 05.06.2008., 17:59   #86
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor filipac Pregled postova
ja se slažem s De5tr0yer ak očeš biti dobar infromatičar treba sam krenuti s obukom. ako znaš raditi nije bitan faks. no mene sada zanimaju srednje.
Da, tebe zanimaju srednje. Ali direktan izbor srednje skole ovisi o tvojim sposobnostima, znanju i zelji za ucenjem. To prvo moras sam sa sobom dogovoriti.
Pitanje koje si postavi je: dal cu nakon 4 godine (jebene) skole imati snage za jos 5 godina faxa (i to samo ako u roku sve das), plus sto na faksu nema zajebancije...
Meni se isto cinilo lagan izbor u tim godinama... Trenutno ne zalim uopce.
Javit cu ti kad produ prijamni na FER kak sam zavrsio. inace sam sve dosad s 5 proso...
Staro 05.06.2008., 18:02   #87
filipac
Premium
Moj komp

filipac's Avatar

De5tr0yer a u koju si ti srednju išao??
Staro 05.06.2008., 18:13   #88
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
U Gimnaziju Lucijana Vranjanina u Malešnici, ko i ja :P
Idem isto na FER i bolje znanje iz mat/fiz mislim da ne možeš dobit (za mat sam 100% siguran)
Staro 05.06.2008., 18:20   #89
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Ako misliš teži neki faks onda gimnaziju, bilokoju samo ne ovu klasičnu ili jezičnu - opću ili bolje matematičku.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Javit cu ti kad produ prijamni na FER kak sam zavrsio. inace sam sve dosad s 5 proso...
Vidimo se na prijamnom onda . Ista situacija, prošao sve sa 5 - samo to je bilo na granici uvijek. Matematiku sam učio večer prije testa, a fiziku sam počeo prepisivat iz bilježnice u drugom razredu. Imao 4 iz matke i 5 iz fizike (Opća gimnazija). I jebga kad sam krenuo na pripreme vidio sam da ne znam obične potencije riješit bez kalkulatora. Sad se malo promjenilo, zadnjih tjedan dana sam počeo žešće sa pripremama sam doma. Cilj mi je nekih 20-ak zadataka riješit na prijamnom (15 bodova svaki) + 400 bodova zbog ocjena i da upadnem sa nekim "manjim" plaćanjem. Ali ako bude nešto lošije, odo ja na TVZ - Informatiku, prijemni je točno tjedan dana poslije
Staro 05.06.2008., 18:30   #90
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Kolko ima zadataka na prijamnom?

Mene tu tlače dosta u MIOC-u, al sam siguran da ću dobro znati riješit prijamni (ak će toga i bit u moje vrijeme), al cu sad sa prokletom cetvorkom proc...

Pa ono... Isto FER.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno