|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ak misliš ić na faks, najbolje ti je upisat gimnaziju, skupi se puno općeg znanja, ziher ćeš rasturit prijamnom, zapamti da onaj koji je završio četiri godine ekonomije teže upada na faks iz ekonomije nego netko tko je završio gimnaziju. U toku školovanja možeš se preodlučit što ćeš dalje, što je još jedan plus. Jedino je bed što ćeš morat puno učit, morat ćeš se primit rada zaozbiljno. Pogotovo kad stisnu kontrolni. Ja sam treća godina i sad je popravo teško, pogotovo zadnja 3 tjedna, ovaj tjedan smo pisali 6 testova pravih, smiješ tri pisat na tjedan al boli njih kifla za to. Najgore je 9. i 10. mjesec kad se vratiš sa praznika, svi se za***avaju vani na zraku a ti moraš bit u kući i učit jer kasnije nećeš stić. I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ti jarca, gimnazija, gimnazija....vražje li gimnazije....hoću lijevo...hoću desno....lol = iskreno, trenutno nisam spreman za to učenje....al možda se stvari okrenu za par mjeseci.... : stoopid |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
ukoliko si ambiciozan mladic ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
/
|
sad kad upišem gimnaziju (npr.) - i onda velite da ste se "samo" šalili....nedo vam Bog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ponavljam što sam prije rekao i potvrđujem tvoje ![]() Evo, ja sam kampanjac. Ne učim redovito i kada dođe polugodište, nakupi se toga i stisne te pošteno, tako da sad u zadnje vrijeme učim kao sivonja, po cijeli dan i još neki puta ne stignem sve : baad : Svaki dan barem par sati, bolje prije nego šte se nakupi...Recimo ne učiš neko vrijeme i dođe npr. test iz latinskog. Gdje ti možeš naučiti nekoliko stranica riječi i gramatike nepoznatog jezika u par dana prije dana (neki puta u mom slučaju i dan-dva prije samog ispita). I kad se uči redovito full je lako imati neku jaku četvorku, pa čak i peticu. Ono, ako ti se ne uči, kad se upišeš u gimnu morat će se to brzo promijeniti. U mom razredu, jezičnoj, 9 dečkiju i 22 cure. Ali nisu baš sve bajne ![]() I još kad budeš bio viši razred i onda budeš imao prvašice : goood :
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium moderator
|
Istina, istina, treba gledati i u drugim razredima ![]() A tek u 4.-tim razredima, ali to je zabranjeno voće za mene ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
Ne učim ni ja baš nešto pretjerano redovito, biologiju, geografiju, povijest, to imam naviku redovito učit zato što mi se kasnije nakupi pa nemam volje poslije. Što se tiće u razredu ima 6 bećara i 26 ženski, škola puna ženski tak da... I za za***anciju su isto. Al one ekonomistice koje su isto u školi, to umišljeno ko da su super modeli, samo se sjetim Ede i Ona je bomba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Sto je po tebi "informaticki strucnjak"? Vrlo surovo i realno, fakultetsko obrazovanje ti u IT sektoru pomaze ako se zelis posvetiti znanstveno istrazivackom radu (ovdje tipizirano mislim na FER, FOI, TVZ i ine fakultete, da ne ulazim u detaljnije dubioze zasto postoji kvalitetniji fakultet od ovih...), za sto su sanse u (pre)Lijepoj Nasoj(?) mizerne. U suprotnom je iskustvo pokazalo da se radi o cistom gubitku vremena, osim u nekim slucajevima - na stranu to sto (u nacelu) ne mozes ubosti niti jedan "ozbiljniji" posao bez VSS. Izabrao ti gimnaziju ili Rudjer/Teslu, jedina razlika ce ti biti da ce te muciti duzine/sirine ili multipleksori/astabili. I jedno i drugo ti je jednako nebitno ako slagati masine, raditi u servisu ili da ne budem tako grub, baviti se bilo kojim opipljivim IT-om. Ako ti nije stalo do povijesti, zemljopisa i socijalno humanistickih znanosti, slobodno odi u Rudjer, nece ti biti zao. Ako pak jos uvijek imas dvojbi, gimnazija ce ti dati dovoljno uvida u sve sto bi te moglo potencijalno zanimati. Kako bilo da bilo, uz trud i zalaganje, neovisno o skoli, kasnije mozes upisati bilo koji fakultet, kao sto ti je netko prije mene lijepo rekao...
![]() |
![]() |
#70 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
btw. ako te zanima programiranje vise nego HW...idem u teslu, i u prvoj godini ucis neke osnove kompjutera, sto svi znaju, al eto mora se popunit satnica druga godina -e tu je vec ozbiljnije, tu ces dobivat prve kulje iz racunalstva tada se pocne ucit o C-u i programiranju uopce, ucite funkcije, varijable, i ostala sranja...to bi se ko fol trebalo sve naucit u 1 godini...al nema sanse, radis neke manje programe, tipa moras izracunat stranicu trokuta i takve pizdarije...i trebas po zimsim praznicima na praxu...to suxa treca godina...tu sam ja, vise manje isto kao druga, samo pocnes raditi programe sa GUI-em...al jos uvjek to ostaju mali programi, koje mozes programirat u roku od pola sata cetvrta godina -za***ancija---tako sam barem cuo, navodno je 4. sto se tice informatike puno laksa ostali predmeti....matka---sve ovisi o prof., ako dobijes moju profu, neces imat vise od 2...GARANTIRAM fiz-u toj skoli svi profesori iz fiz. su dobri, i uvjek spremni objasnit po 3. put ako netko nije razumio...ocjena 5..nema boljih od njih... OE (osnove elektrotehnike)-to ti e najvazniji strucni predmet, tezak je, al barem naucis, (cuo sam da u rudjeru sto se tice OE nista ne kuze), tu ces poprilicno zivaca i vremena izgubit na 1. godini, kasnije je lakse. neda mi se sad vise pisat uglavnom, ekipa je pre***ena ![]() ![]() ![]() ![]() sta jos...wc-imamo senzore na pisoarima : goood : nemoras vise stiskat gumb da pusti vodu ![]() --postoji problem, u diplomi na kraju skolovanja ti NECE pisat ''tehnicar za racunalstvo'' makar si uzeo taj smjer, pisat ce ti ''elektrotehnicar'' sto i nije nuzno lose, imas veci izbor poslova koje znas obavljat. ja sam usao u tu skolu sa namjerom da se bavim kompovima, al sad vidim da ni guranje prsti u 220V nije tako lose : goood : |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da istina za ovo elektrotehničar...ja sam upisao računalstvo a radimo ko elektrotehničari,a iz računalstva mjenjamo wallpapere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
/
|
@emperror u vrijeme koje si pisal..ni ja ne bi više mogel... al sad sam na mukama...puno tnx. na ovome do sada - jer sam puno više povećal taj svoj "pogled" na ove određene škole, i već "lakše" mogu odrediti di ću na kraju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
prcknedl
|
da se na rendulu nadovezem: ...i iz Pete ekipa rastura kvantitetom i kvalitetom na svim informatickim natjecanjima... i disclaimer: za one koji kazhu da je tesko, ne, nije ni tesko ni laganica. onak, na mjeru. treba radit, ali ne prevec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
OMG, thats the funky shit
|
Citiraj:
![]() BTW ak dobijes u Rudjeru mog profesora u 1. razredu ces rijesavat zadatke iz 2. i 3. ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
prcknedl
|
OT: kaj je ovo??? http://img386.imageshack.us/img386/9061/wtf1ws8.jpg http://img318.imageshack.us/img318/6023/wtf2nc5.jpg edit: uocite na prvoj slici sf-ov nick i ostalo, a dawarov sig. ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
da wtf? kada kliknem na reputaciju kaže da je dawar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
/
|
i ja sam to videl (vjerojatno prvi...lol), ne bi se htel mešat...vjerojatno opet nekaj s forumom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
al nije ni to loše, barem ne učiš biologiju, kemiju što su po meni besmisleni predmeti : stoopid
![]() |
![]() |
#80 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() OVo ti govorim iz osobnog iskustva tehnička u samoboru je smeće(kaj se edukacije tiče,a najbolja kaj se za***ancije tiče) ja sam elektrotehničku tamo završio,u prosjeku 250 opravdanih godišnje i s 5 prolazil,sad sam na feru i muku mučim jer sam se zahebaval 4 godine : bonker : a kaj se tiče fera to ti nesavjetujem,prviše muke,premalo koristi
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Koja srednja??
Ja sam na završetku osnovne pa bi mi dobro došao koji savjet o nastavku školovanja. Mislim upisati jednoga ljepoga dana elektrotehniku ali sada je pitanje srednje?? Uži izbor: XI.gimnazija (savska)-bliže mi je od prve 10minuta od kuće tramvajom 1.gimnazija al najradije bi MIOC zato što tam bi imao oko 5 sati infromatike tjedno tijekom sve četiri godine (al nema bodova) a u XI.gimnaziji samo u prvoj godini po 2 sata. Ako ima neko bolje prijedloge i savijte nek se javi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
MIOC all the way. Samo se nadaj za 5 sati infice... 3 ćeš imat... Makar imaš subotom dodatno. A ak dobiješ Batchu iz informatike, samo se nadaj da ćeš radit nešto "praktično" na kompovima. Samo računanja i crtanje toka dijagrama podataka. Jednom prezentacija i to je to. Ček, nemaš bodova za MIOC? Nemoj ni slučajno ispod 60 ić, prokockat ćeš upis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Avocado
|
Ako mislis na fax 100000% i siguran si da mozes FER upisat, te ga polozit, onda mozes u bilo koju gimnaziju. Inace srednja skola je za tebe. Ruđer npr. je jedna od najopremljenijih ali i dosta teskih skola, no potkuje te za posao super. Sad bas prek ljeta radim u jednom pogonu 27 godina ima covjek samo ruder zavrsio, upiso fax al mu se nije dalo pa radi sa srednjom. I ide mu.
![]() |
#84 |
teta Mraz
|
gimnazija, i ne mora bit MIOC, cakstovise bila je slicna tema; http://forum.pcekspert.com/showthrea...=srednja+skola
![]() |
#86 | |
Avocado
|
Citiraj:
Pitanje koje si postavi je: dal cu nakon 4 godine (jebene) skole imati snage za jos 5 godina faxa (i to samo ako u roku sve das), plus sto na faksu nema zajebancije... Meni se isto cinilo lagan izbor u tim godinama... Trenutno ne zalim uopce. Javit cu ti kad produ prijamni na FER kak sam zavrsio. inace sam sve dosad s 5 proso...
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
|
Ako misliš teži neki faks onda gimnaziju, bilokoju samo ne ovu klasičnu ili jezičnu - opću ili bolje matematičku. Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kolko ima zadataka na prijamnom? Mene tu tlače dosta u MIOC-u, al sam siguran da ću dobro znati riješit prijamni (ak će toga i bit u moje vrijeme), al cu sad sa prokletom cetvorkom proc... Pa ono... Isto FER. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|