|
![]() |
#61 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
nek mi samo netko kaze hoce li ici igra (pa i na minimalnim detaljima), na konfi iz siga.
![]() |
#62 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ici ce ![]() ![]() btw: ekipa..ima li tko kakve ideje kako srediti da mi save file unutar my documentsa ne bude 9GB..nemam vise mjesta na disku C...help.... tj.kako preusmjeriti sejvanje na particiju D:\ hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Pod naletima kopita zla
|
evo skuzio sam sto je sa sjevovima..imam ih cca 100 ![]() ![]() ![]() sky...a cuj...meni nije bio nikad bed..ja sam ranger...two weapon fighting profesionalac ![]() ![]() prije fajtova quara na sve skasta mage armore...i na sebe shield...bas mi i ne gine cesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Na Quar(k)u ide shield i mage armor (za vece bitke). Ja sam uzeo onaj empower spell feat (maximize spell je još bolji) i onda rokneš 1-2 fireballa u grupu neprijatelja (spusti pogled da vidiš naprijed) i eto ti 80-150 damage-a. Neznam kako vi, ali ja igram na D&D Hardcore težini tako da nema castanja area effect spellova po mojima jer ih to oštećuje.
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pod naletima kopita zla
|
pa inace kada zabijes prve..odmah te bace van ringa..i onda ides pricati s glavim likom za fajt..te ti on kaze da moras ici pricati s bracom..prias s njima..nabacis okladu...odes do ovog glavnog lika za faktove te odijes i zabijes likove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znači bug... damn... ja prve riješim i onda samo stojim u ringu, ništa se ne događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
instalirao sam fraps da snimim par filmića da pokažem kako igra radi na mom kompu... kad ono uđem u folder gdje ovaj to sprema a ono "filmići" imaju po 400MB LOL! inače, ne znam zašto svi govore da im igra trza u zatvorenim prostorima, meni u zatvorenom ide na cca 40fps a na otvorenom 30fps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima bug to kao i u jos par enkauntera ako ne patchas, rjesenje je bilo da moras kontrolirati svog lika na kraju enkauntera. Probaj pa javi. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Suit up!
|
Dostupan 1.4 Beta patch
Evo izaša je novi Beta patch (nije dostupan iz autopatchera). link - http://nwn2forums.bioware.com/forums...109&highlight= Donosi dosta korisnih novosti (napokon se može povući akcija iz context-menija u quickbar!) Ima rollback mogućnost, tako da se može vratiti na 1.03 ako ne bude nešto štimalo. Evo izmjena: New Features General • Voice Menu Users can now press the Voice Menu key (‘V’ by default) to activate a menu from which they can quickly access frequently used voice commands and emotes. Users can drag these to the hotbar, as well. • Added support for bindable keys to change the hotbar pages. • You can now drag and drop buttons from the Mode Bar and Quick Cast Menu onto the Hotbar. This will also work for Spontaneously Converted spells. • Players now have the option to turn on a second horizontal hotbar and 2 vertical hotbars. • You can now drag and drop buttons from the Mode Bar and Quick Cast Menu onto the Hotbar. This will also work for Spontaneously Converted spells. • Players now have the option to turn on a second horizontal hotbar and 2 vertical hotbars. • Users can now select in the options menu whether or not they want left click and hold in Driving Camera to move the character or mouselook. • All combat modes can now be triggered instantly, except for Parry, Rapid Shot, and Flurry of Blows, which are deferred until the beginning of the next round. o Your pending combat modes are now displayed on the action queue UI, with a countdown ticker, tooltip, and mouse click support. o You can now toggle of and off a pending combat mode. o Combat modes are no longer turned off for party members at the end of their combat round. • Trees throughout the game should look better as many of the tree textures and models have been revamped to be more visually appealing. • Localized versions of the NWN1 sounds used in the game have been added to their respective languages. • Several new loading screen tips have been added to v1.04. DM Client • DMs can now drag items from the creator menu to the hotbar. • DMs can now jump directly to an area. • DMs can now add and subtract experience points, gold and levels. Scripting • EffectDamage() – A flag has been added to the EffectDamage()function which allows you to skip Damage Immunity, Damage Reduction, and Damage Resistance. The default for this flag is FALSE, so existing scripts will continue to work the same. • Script Debugger - The NWN2 script debugger has been included with this version. It is located in the Utils directory, filename DebugServer.exe. Toolset • A comment field has been added to the Journal Editor. • More robust undo/redo support has been added to the Conversation and Journal editors. Bug Fixes General • The Mode Bar and Mini-map will now properly retain their hidden or revealed state after area transitions. • Improvements have been made which reduce load times in some situations. • The game will no longer crash when attempting to buy when on a blank page. • The game’s transition to Act 2 would very rarely fail to occur. This has been made more reliable. DM Client • DMs will no longer automatically run lore checks on acquired items. • Feedback has been added for several DM abilities. • DMs can now spawn items into containers. • The DM Client should no longer crash on transition to large exterior areas. Effects/Spells • Wildshape and Elemental Shape are no longer dispellable. • Balagar’s Iron Horn radius reduced from 30 feet to 20 feet. • Greater Fireburst will now do the correct amount of damage. • Monks will no longer get their class AC Bonus while wearing armor or using a shield. • Improved Reaction will now properly calculate uses per day. • Characters with crossbows can now use Rapid Shot if they have Rapid Reload. Items • The game will no longer crash if you drag an item from a magic bag onto the magic bag which contains it. Toolset • TRX files are now renamed when renaming their associated area. 2DA Changes The following 2DA files have been changed in v1.04: • actions.2da • feat.2da • keymap.2da • nwn2_dmcommands.2da • nwn2_emotes.2da • nwn2_tips.2da • spells.2da • visualeffects.2da In addition, nwn2_voicemenu.2da has been added. Known Issues General • When enter Tavorick’s Crypt in Act 2, the cutscene with Qaggoth-Yeg will sometimes repeat continually, with a few seconds of battle between repetitions. Killing Qaggoth will end the cycle and continue the game normally. Toolset • Using the “Verify Module” command can cause the starting area to be opened. Simply close this area. This will be addressed in the public release of 1.04.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 13.01.2007. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
instaliral sam igru i igral sam do djela gdje vam se ona half-demonka pridruži....moram priznati da sam razocaran engineom i treba vremena da se privikne na cameru (trebali su je staviti iz 3. lica i da se miš pojavljuje samo kad ti oces-npr. pritiskom na neku tipku kad želite otvoriti neki chest ili disejblati neki trap...). Sve u svemu odlična igra/priča zeznuta nebašsjajnom grafikom i po meni lošoj kameri.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
da, na groblju... u jednoj od kripti |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Suit up!
|
Ma igra je prelagana. Kad je usporediš sa recimo BG. Kao prvo ti otrovi i sl slabo utječu na likove, a odmaranjem i prolazom vremena to sve prođe. Također i level drain koji je u BG bio strah i trepet ovdje je trivijalan jer se možeš izlječit u bilo kojoj crkvi (nemoraš imati clerica), i to besplatno, dok su u BG treba platit masno za full restoration. Igram s monkom i pri 14-15lvl-u ima 5 napada po rundi s ukljucenim flurry of blows, prva 3 napada imaju isti base attack bonus tako da razara sve živo i neživo. Još uz to imam greater cleave i circle kick (1 u rundi opali dodatni udarac nekom oko njega nakon uspješnog udarca).
![]() |
#80 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Suit up!
|
Da, bandit camp i onaj warehouse u merchant districtu su među težim, ali problem je u tome što čim zagineš samo trebaš ubit ostale i onda ti se lik ozivi. Kod BG (AD&D) kad bi zaginuo, nada bi se da imas ressurect spell/scroll/staff ili gambaj u najbliži grad koji ima crkvu i kompetentnog svećenika.
![]() |
#82 |
Premium
|
pa da, tako se inače igra d&d... ne znam jel netko od vas tu igrao pravi pen&paper dungeons&dragons ali ovo mu nije ni sjena... to je pravi dozivljaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Pijem samo KAJ
|
To nisam znal : hitthewa . Meni je par put ona baba-rogue krepala i ja sam svaki put load-ao. Sad sam trenutno 6lvl sa glavnim likom i sad sam kod one luke gdje je na pocetku onaj filmic gdje lizzardi potope brod... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Suit up!
|
Kod P&P verzije D&D-a kad ti lik dodje na 0hp onda je "onesvješten" i u slučaju da padne na -10hp-a gotov je i moraš ga oživljavat (odnjeti u neku crkvu/samostan).
![]() |
#86 |
Suit up!
|
Neznam sto se događa s igrom. Doša sam do onih statues of purification i sad sam aktivira onu vani, onu u dvorcu i u rudnicima. Prosa sam onu 4 seasons dvoranu, ali nista od aktivacije tog 4tog kipa, niti mogu klikat na njega. A peta je iza song portala (koliko znam) i aktivira se tek kad imas sve 4 aktivirane... Što ću sad?
![]() |
#87 |
Pod naletima kopita zla
|
tu je i frend zapeo nešto...jesi došao do djela kada oko onog drveta moras poslagati tri dwarfa i tri elfa? isto tako je frend natuknuo da je neki od kipova u kutu mape... ja sam sada tamo di moram dwarfove i elfove poslagati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Suit up!
|
Ma jesam to nije bed, ali problem je kod te "sezonske" prostorije (imaš 4 prostorije s pedastalima i knjigama u sredini). Tu se boriš protiv endemskih beštija i onda nakon toga dođeš do prostorije s tom statuom i 4 sarkofaga s kutijama. Tu bi trebao dobit "Cleansing Nova" mogućnost, ali šipak - neće da se pokrene skripta koja bi to trebala izvest.
![]() |
#89 |
Pod naletima kopita zla
|
mmm..fak...cuj gle ak nece ici budes mi poslao save file pa cu ja pokrenuti kod sebe odvriti kaj treba ak ce kod mene raditi ![]() uplodaj zadnji save na rapidshare i posalji mi link na pm... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Suit up!
|
Ma da, problem je u tome što sam ja igra igru, nakon toga sam mora reinstalirat windowse i onda sam sejvove prenio na novu instalaciju i još naknadno patcha igru beta patchem. Tako da je to sve na klimavim temeljima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|