|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa normalan ADSL preko Iskona. Čudno, ali kada sam podnio zahtjev za MaxTV pustili su mi nekakvih dva tjedna maksimalnu propusnost. Download mi je bio 380-400 kb/s : lol2 : Kada su mi ufurali MaxTV pao mi je ali još uvijek je znatno viši od prosjeka, ovih 176 je još i slabo. Ide obično oko 200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
u početku je bio malo problem s tim, nisu sve platforme mogle razdjeliti brzinu ali rješili su to... šteta... teško ako ti puste 5.5 Mbs a to je naravno teoretski max teoretska brzina bi ti bila oko 690 kbps, a realana oko 600-615 kbps. Nevjeruj uvijek ono što ti napiše neki klijent s kojim skidaš.
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je Nicko_29 imao upload cak 800kbps al stvarnih, iskoristivih. Zadnje izmijenjeno od: pava. 04.11.2006. u 13:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
evoga, prije sat i pol vremena nestalo struje i zgasil se komp, ali naravno na njihovom serveru sam ostao konektiran, i tako ja upalim komp s nekoliko uzaludnih pokušaja spajanja, i ništa, nazovem ja, čekam 10, 15- 20 minuta, da 20 minuta sam čekao da mi se javi retardus, i tako ja njemu objasnim situaciju, dam korisničko ime, i kaže on-da spojeni ste, ja ga lijepo zamolim da me diskonektira jer se ja ovdje nemogu spojiti, i onda počne nešto srat da me može diskonektirati samo ako nazovem s telefona s kojeg glasi net, zvao sam s moba, i ja sav živčan njemu objašnjavam da sam čekao 20 minuta ali ne, čovjek ne odustaje, i tako ja poklopim idem pokušat nazvat s telefona i ništa, jednom zazvoni i gotovo, mišljah možda, problem u telefonu koji je malo stariji, ali ne i nakon zvanja sa tri različita mobitela ista stvar, ja sav živčan, da nebi osto bez neta prek noći, a imam flat koji je preskup i pokušavam ga maximalno iskoristiti, sav živčan, 20ak puta pokušavao nazvati, ista stvar...ništa. ždero sam se kaj nisam zapamtio njegovo ime jer mi je došlo da ga ubijem, i čekam ja čekam, u međuvremenu pokušavam se konektirat, i nakon jedno 70 pokušaja, iskopčavanja žice, restartanja modema, kompa, uspijeh, bio sam tako sretan, koda sam ustao iz mrtvih. ok malo sam pretjero sad, eto to bi uglavnom bilo to, da naravno, riječ je o te komu |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ista situacija kod mene .. cela Krapina nije imala struje .. kad je došla probal sam se spojiti ali nič ni praf delalo .. zval sam službu za korisnike ali mi se niko ni javljal .. nakon 20 min mi je i net prodelal ..
![]() |
#70 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
meni su donekle dobre brzine bits per second (bytes per second) Download speed: 1,875,286 (234,411) Upload speed: 135,339 (16,917) Surfspeed Croatia not measured Surfspeed Average: 70,933 (8,867) Surfspeed Worldwide: 70,933 (8,867) Latency: 405 milliseconds |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma bio je pad napona ženska na iskonu mi kaže da je u Cijelom Zagrebu, Varaždinu i Karlovcu na trenutak nestalo struje i pali im svi serveri no za 7-8 minuta sve radilo kak treba ![]()
![]() |
#72 |
Premium
|
yup yup potvrdujem dawarov komentar . majku im lopovsku ..... po neznam koji puta im se to dogadja . |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
vgg : goood : saćemo i hep uskoro mrzit lol
![]() |
![]() |
#77 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
nije toliko hep kriv, glavni vodovi u francuskoj i njemackoj su pukli, te je hepu znatno pao napon na visokonaponskim vodovima, te su se prebacili na sekundarna napajanja, tako da je cijeli dio koji se napaja sa dalekovoda zagreb osijek na trenutak ostao bez napona, samo djelic sekunde, ali ipak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
neznam kako vi ali ja nisam mogao na net od jucer navecer do danas posljepodne... lagano me ovo pocinje zivcirati : Machinega i sad mi je brzina max. 400kb/s
![]() |
#80 |
zelp mé
Datum registracije: May 2006
|
radilo je normalno puni dan i pol, opet 400ms, nek oni fino odu fafat |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Uf izgleda da su problemi dosli do centra Rijeke. Jucer mi net jedva da je radio, pa neko vrijeme nije bilo dsl linka (blinkala ona diodica), pa je dosao ali katastrofalno sporo i tako u loop od vec dan dva. Danas radi ako nista barem sa 20-30kB. Zvao sluzbu da prijavim kvar kada mi nije bilo linka, nazvao serviser danas i kaze da je u mojoj zgrati velika vlaga u razvodnom ormaricu i da oni tu nemogu nista. Ja njima kako to da prekjucer nije vlaga bila kada je sve radilo. Neka spika da kao bila je al nije se tako pokazalo bla bla bla. Krdo DEBILA, koja glupa spika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
meni isto osjetno sporo radi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nakon što su u ponedjeljak članovi Europske komisije zatražili iscrpno i hitno izvješće o razlozima zbog kojih je u subotu navečer velik dio Europe ostao bez električne energije na vidjelo izlaze i neki od mogućih uzroka. Dispečeri njemačke energetske kompanije EON, koja strujom napaja sjever zemlje, priznali su da su isključili dalekovod nad rijekom Elm kako bi ispod njega mogao proći kruzer 'Norveški biser'. Kad su ustanovili da iz elektroenergetskog sustava 'ispadaju' sve elektrane, struju su ponovno uključili. No prekasno, u subotu navečer bez struje je ostalo oko 10 milijuna ljudi u Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj i dijelovima Italije. Pad napona osjetio se nakratko i u Hrvatskoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma katastrofa. Ne mogu niti starcraft normalno igrati na !!europe!! serveru, a kamo li na us-west. Bolje sam mogao igrati starcraft sa modemom. Ping je užasan. ![]() Ma j**eš ti to kad ne možeš igrati igru staru 8 godina na dsl-u bez laga. Ma to bi trebalo na televiziju dati. Nisu normalni @ BlackDwarf a kamo ćeš otići?
![]() |
#90 |
BIND SOFT d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|