|
![]() |
#61 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
baš sad gledam na http://www.m-computers.hr/katalog/175 i čudi me cijena kartica... da li je moguće da je ovako mala razlika između Creative Labs X-FI Fatal1ty FPS i Creative Labs X-FI Platinum... razlika je u 20 KN... E sad, zanima me koju je bolje uzeti... Fatal1ty ili platinum... koristio bi ju za gledanje filmova, slušanje glazbe ali i snimanje glazbe.. Sviram gitaru pa bi htjeo snimati stvari i zezat se s time u Cubase-u. Nisam baš pri lovi jer mi treba ostati i za Sennheiser rs-120 slušalice pa ne mogu kupiti elite pro. ![]() Preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...uzmi,posluzit ce te odlicno,bez obzira koju uzmes,razlika je u 64 mb-a memorije koje mislim da i nemaju nekog prevelikog znacaja,ali posto je razlika u cijeni 20kn uzmi Fatal1ty
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
I koliko god pricali da se ne isplati da ti xxxxkn za receiver , kablove itd. ,pusti ih... neki trose pare na aute,neki na zene,neki na kockanje i alkohol a neki na muziku i ja neznam zasto ti ovaj lik soli pamet al bolje i da neznam... Inace po meni proizvođači zvučnika,bar prva 3 idu ovako : Focal Jmlab B&W Wharfidale(nemojte me ubit ako sam ovo krivo napisao.) i btw sorry na OT-u ali morao sam reagirati
![]() |
![]() |
#64 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Joj samo pogledaj topic o usviravanju sluski. (Break in tones...) Svakakvima sad daju internet... p.s. Wharfedale |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
Ali ako mislis kupovati sluske zbog snimanja nebih ti preporucio te, ali opet ako ih kupujes zbog sebe da imas bezicne onda tvoja stvar. Ja sam mislio uzimati elite pro ali sam se isto odlucio uzeti fatality pa za razliku uzeti slusalice. Ili HD555 ili neke GRADO, vidjet cu jos sto cu naci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Registered User
|
znači da uzmem fatality... A koje slške bi bile dobre u tom rangu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Registered User
|
ispravak, sluške... i koje je vaše mišljenje o nečemu ovakvom: Creative x-fi fatality, creative labs p5800, i neke sluške u rangu Sennheiser rs-120? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sad vi meni recite dal se i na jedne od njih (Audigy 4 i X-Fi) može spojiti front pannel? Znači prednji utor za slušalice i mikrofon. Pošto ja ne vidim nekih posebnih konektora, a znam da mi front pannel (spojen na matičnu) ne radi otkud sam ubacio audigy 4 na testiranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Front panel moras spojit na Audigy odnosno X-Fi ako zelis da ti radi, znaci kablove moras prespojit sa "maticne" na zvucnu, sada jedino neznam dali ima audigy utore za to na zvucnoj ili ne. a nisam sada doma da provjerim na svojoj X-Fi.
![]() |
#70 |
Premium
|
pa to te pitam, dal ima? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
|
Sad sam gledao guide od kartice i ništa se ne spominje. (audigy 4) Svi stražnji konektori su nabrojani, a od onih na kartici spominje se samo aux_in dok se ovaj drugi 10 pinski bijeli uopće ne spominje iako je nacrtan. Uopće mi nisu jasni. EDIT: Pretpostavljam da je to za onaj njihov panel 5,25". Al negdje sam vidio da svaki taj pin je za posebnu stvar tako da se valjda može spojiti, al onako u home made, nije predviđeno. EDIT2: Ako kome zatreba: ================= 1 - Analog Ground 2 - Analog Headphone Out Left 3 - Audio Backpanel Mute -- short to ground to mute the backpanel (when headphones are plugged in) 4 - Analog Headphone Out Right 5 - same as #3 6 - Mic input from front panel 7 - key pin (shouldn't be there) 8 - VREF out -- voltage reference for Mic 9 - MIC IN MUTE -- ground when mic isn't plugged in, +12VDC when mic is plugged in 10 - Audio cable detect -- will be ground when headphones are plugged in (not normally used) ================= http://www.devhardware.com/forums/mu...ors-15584.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
zvucnici su ti ok za tu cijenu, za igre i za filmove, ali ako komp koristis pretezito za muziku i nemozes doma napravit dobar raspored doma za 5.1 radije idi na "mocniji" 2.1 ili cak 2.0 sustav (sto je za glazbu bolje) rs su bezicne slusalice i nemogu nikako imati kvalitetu slusalica te cijene koje su zicane |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Kad smo vec kod Audigy-a 4, jel zna netko jel ima taj 5.25" panel digitalne ulaze/izlaze?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() e daj mi recite razliku između audigy 2 zs i audigy 2 zs PRO (ima uopce koje razlike osim da PRO ima rack?)
![]() |
![]() |
#78 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Bas sam neki dan dobio Sony MDR-DS1000 slušalice, a imam Audigy LS koji nema digitalni izlaz/ulaz, pa ih nisam mogo spojit s kupa s onim DTS processorom ![]() Kaj s tim mogu onda to sve sklepat da radi? Ima di to kupit kod nas il barem nekaj sličnog??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ajmo još jednom. I Platinum i Fatality su iste osim što fatality ima nekih 64mb više. Sa obje se dobije 5,25 rack? Ako da, onda uzimam fatality
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
je naso netko sta kod nas??ili samo vani se to moze kupit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
Nema kod nas, ja se raspitivao kod zastupnika od Crativea....a iz vana (mi) je preskupo narucivat, jer onda bolje da prodam 4-vorku i nadodam te novce i kupim x-fi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...stigla x-fi etreme music (bulk),dobio je u kutiji s cd-om,naljepnicom i nekakvim uputama,tocnije jedan list,transankcija s audigy 4 me kostala 250kn ![]()
![]() |
#87 |
Premium
|
Stigla moja X-Fi Music, i imam odmah primjedbe!!! Konektori sa stražnje strane su prokleto blizu! Mislim na tako skupoj kartici oni da nemogu razdvojit te činčeve malo, jedva sam nagurao konektore od z-5500 unutra (5.1). I za čega služi onaj game port? Serial? Jel to još ko uopće koristi? Izgubio sam front panel headset i mic konektore zato što su iz creativa tolki idioti da nemogu to inplementirati na karticu... ima na netu home made uradaka, al jel bi ja trebao na kartici od 700kn sam nešt lemit? Evo slušam Hladno pivo Šamar album i nije mi jasno zašto kartica mijenja glasnoću svako malo, mislim ne mijenja komplet glasnoću nego kad on pjeva sve instrumenti ok u pozadini, kad on prestane najednom se gitara pojača i ona je dominantna, kad počme ponovo pjevati gitara se stiša i sve isponova. Inače koji su savjeti da se intalira od drivera i popratnog software-a, a šta ne? mislim tu ima tolko gluposti, ja sam za prvi put pustio sve (skoro sve) da se instalira, al sam dobio onaj iritirajući panel na desktopu i to mora ići! + slova u windows toolbaru su mi se iz nekog nepoznatog razloga zacrnila otkad sam instalirao drivere/software za x-fi |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni je snalazenje u hrpi tih opcija, konzola uvelike olaksao x-fi mode changer. Namjesten je da se pokrece prilikom startupa i ove druge stvari koje su se instalirale (a ima ih podosta) uopce ne koristim. Inace muziku slusam u audio creation modeu. Mozda to mijenjanje glasnoce ima veze sa playerom koji koristis? edit: nikakvo zacrnjenje slova nisam primjetio |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
Mode je entertament. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Nisam se mogao sjetiti isprve kako i sta sam radio sa driverima. Prvo sam skinuo drivere sa njihove stranice i njih instalirao. Ne znam vise o kojoj se verziji radilo. Onda sam skuzio da mi neke stvari fale (neka konzola) pa sam isao dodatno instalirati te stvarcice sa cd-a. Usprkos slampavoj instalaciji sve funkcionira bez greske. Sto se tice promjena zvuka probaj malo procackati po opcijama u audio console. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|