|
![]() |
#61 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#62 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
20 megabajta je previse, ali sve ovisi o pluginovima i setupu. Kod playliste od 11000 stvari trosi oko 10 mb dok svira i kada je otvoren (tj. kada nije spusten u tray). Nekad zeuzece zna skociti i do 20mb pretpostavljam da je to zbog playcounta i trackinfo moda ( tj. progress bara na njemu). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ja se vec duze vremena drzim svog XMPlay-a. Jest da nije neki ljepotan po deafultu a ni drugi skinovi mu nisu nesto. No dobro je bilo, bar u pocetku, sto je koristio Winamp pluginove, koristi ih jos uvijek no sad se razvijaju pluginovi iskljucivo za njega. Osim toga meni osobno je dobar i zbog svoje izvrsne i precizne reprodukcije XM i ostalih modula, po tome su ga mnogi ljubitelji modula i cijenili. Tako da je ovaj player dobar u onome u cemu bi primarno trebao i biti, kvaliteti reprodukcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam stavio novi skin za winamp, izgleda predobro, prelijepo, ja očaran . samo da nađem kako se zove, tu je netko stavio na forum. evo: iChange_x240 super je. boljeg ne treba. a za zahtjevnije poteze po mp3-cama, koristim Media monkey ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|