| 
 | |||||||||||
|  19.11.2006., 17:21 | #61 | 
| overpowered Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | 
				__________________ @Work HP Zbook15 @Home Acer 5020 | 
|   |   | 
|  19.11.2006., 20:58 | #62 | 
| * Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: zg 
				 | 20 megabajta je previse, ali sve ovisi o pluginovima i setupu. Kod playliste od 11000 stvari trosi oko 10 mb dok svira i kada je otvoren (tj. kada nije spusten u tray). Nekad zeuzece zna skociti i do 20mb pretpostavljam da je to zbog playcounta i trackinfo moda ( tj. progress bara na njemu). | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  20.11.2006., 00:04 | #63 | 
| Premium Datum registracije: May 2004 Lokacija: Duga Resa 
				 | ja se vec duze vremena drzim svog XMPlay-a. Jest da nije neki ljepotan po deafultu a ni drugi skinovi mu nisu nesto. No dobro je bilo, bar u pocetku, sto je koristio Winamp pluginove, koristi ih jos uvijek no sad se razvijaju pluginovi iskljucivo za njega. Osim toga meni osobno je dobar i zbog svoje izvrsne i precizne reprodukcije XM i ostalih modula, po tome su ga mnogi ljubitelji modula i cijenili. Tako da je ovaj player dobar u onome u cemu bi primarno trebao i biti, kvaliteti reprodukcije. | 
|   |   | 
|  20.11.2006., 20:46 | #64 | 
| Lika u mom srcu Datum registracije: Jan 2004 Lokacija: Canada, Toronto 
				 | ja sam stavio novi skin za winamp, izgleda predobro, prelijepo, ja očaran .    samo da nađem kako se zove, tu je netko stavio na forum. evo: iChange_x240 super je. boljeg ne treba. a za zahtjevnije poteze po mp3-cama, koristim Media monkey  to je to, ja sam našao svoj setup što se tiče muzike.  nikakav foobar ne dolazi u obzir. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |