|
![]() |
#61 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Imas problema s shvacanjem ili se to meni cini? nisam lol covjeku za njegovu potrebu fiksnog ip-a , nego da ga nebu dobio za kucnu potrebu od IP samo tako. I daj mi ovo molim te objasni "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" ??? Ajde drugi put molim te duboko udahni prije nego kaj se primis odgovaranja na postove. Hvala!!! |
|
![]() |
![]() |
#62 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
duboko udisem...... "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" znaci da ce postovi "nemam sta pametno reci pa cu samo napisati LOL" ili nedaj boze ismijavati nekoga, zavrsiti opomenom ili ti zutim kartonom koji ti ja mogu dodjeliti...izdah Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako netko ne razumije sto su zuti/crveni kartoni, neka posjeti moj sticky na trznici - sve je lijepo objasnjeno. Kartone mogu dodijeliti moderatori, a to je Darth na ovome podforumu. "Drito LOL" nije bio odgovor na moje pitanje, i zelio sam zapoceti normalnu raspravu koja ocito ovdje nije moguca jer sam dobio i "drito lol" i "sto ce tebi IP adresa, tebi to ne treba". Zaista ne morate ulaziti u rasprave koje niti sami ne razumijete. Pomo - zahvaljujem na linkovima.
#64 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
I da onda zakljucimo ovo pa da bacimo lagani EOD i NHF.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|