Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.09.2006., 16:15   #61
LARN81
ghotic warrior
Moj komp

LARN81's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Ajd sad ljepo objasni zasto LOL? Covjeka zanima fixna IP adresa a vi pametnjakovici ste nasli pametovat sta ce to njemu umjesto da mu odgovorite na pitanje.

Sljedeci lol ce lol biti zuti lol.

Imas problema s shvacanjem ili se to meni cini? nisam lol covjeku za njegovu potrebu fiksnog ip-a , nego da ga nebu dobio za kucnu potrebu od IP samo tako.

I daj mi ovo molim te objasni "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" ???

Ajde drugi put molim te duboko udahni prije nego kaj se primis odgovaranja na postove. Hvala!!!
Staro 17.09.2006., 23:29   #62
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor LARN81 Pregled postova
Imas problema s shvacanjem ili se to meni cini? nisam lol covjeku za njegovu potrebu fiksnog ip-a , nego da ga nebu dobio za kucnu potrebu od IP samo tako.

I daj mi ovo molim te objasni "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" ???

Ajde drugi put molim te duboko udahni prije nego kaj se primis odgovaranja na postove. Hvala!!!
odgovor koji si dao covjeku je totalno neprimjeren! ovako kako si meni objasnio svoje lolkanje mogao si ljepo i njemu, postavio je normalno pitanje, za uslugu koja se vani nudi, mislivsi da mozda netko od vas ima kakovu informaciju o tome, pa da je podjelite s njime. Ovako kako si ti napisao, moglo se protumaciti i kao "isuse, kakvo glupo pitanje" , sto ne stoji.

duboko udisem...... "Sljedeci lol ce lol ce biti zuti lol" znaci da ce postovi "nemam sta pametno reci pa cu samo napisati LOL" ili nedaj boze ismijavati nekoga, zavrsiti opomenom ili ti zutim kartonom koji ti ja mogu dodjeliti...izdah

Hvala
Oglas

Oglas
Staro 18.09.2006., 09:50   #63
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ako netko ne razumije sto su zuti/crveni kartoni, neka posjeti moj sticky na trznici - sve je lijepo objasnjeno.
Kartone mogu dodijeliti moderatori, a to je Darth na ovome podforumu.

"Drito LOL" nije bio odgovor na moje pitanje, i zelio sam zapoceti normalnu raspravu koja ocito ovdje nije moguca jer sam dobio i "drito lol" i "sto ce tebi IP adresa, tebi to ne treba". Zaista ne morate ulaziti u rasprave koje niti sami ne razumijete.

Pomo - zahvaljujem na linkovima.
atha je offline  
Staro 18.09.2006., 16:18   #64
LARN81
ghotic warrior
Moj komp

LARN81's Avatar

Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Ako netko ne razumije sto su zuti/crveni kartoni, neka posjeti moj sticky na trznici - sve je lijepo objasnjeno.
Kartone mogu dodijeliti moderatori, a to je Darth na ovome podforumu.

"Drito LOL" nije bio odgovor na moje pitanje, i zelio sam zapoceti normalnu raspravu koja ocito ovdje nije moguca jer sam dobio i "drito lol" i "sto ce tebi IP adresa, tebi to ne treba". Zaista ne morate ulaziti u rasprave koje niti sami ne razumijete.

Pomo - zahvaljujem na linkovima.
Procitaj moj quote @ Darth, a ja sam se salio malo ne na tvoju ili bilo ciju potrebu privatnog IP-a nego, na nase ISP, za koje je ionako misao da su nam dali velikodusno DSL, pa sta bi ti sad jos...i static IP?. Ali kazem i tebi ko darthu ako vam je tolka spica davat kartone onda mi ga dajte ili izbacite s foruma... kaj da ti drugo kazem.
Staro 18.09.2006., 16:22   #65
LARN81
ghotic warrior
Moj komp

LARN81's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
zutim kartonom koji ti ja mogu dodjeliti...izdah

Hvala

Nadam se da si ispunio svoj zivot izdavanjem zutog kartona meni. YEA Ur THE MAn!
Staro 18.09.2006., 16:34   #66
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor LARN81 Pregled postova
Nadam se da si ispunio svoj zivot izdavanjem zutog kartona meni. YEA Ur THE MAn!
nisam ti dao zuti, stari si clan, znas sigurno bolje odgovoriti nego sa LOL, bilo je to samo uismena opomena, neznam zasto se razvija u bezveznu diskusiju. Ako netko nema sta pamtno reci, neka negovori, za sve ostalo postoji SVASTARA.

I da onda zakljucimo ovo pa da bacimo lagani EOD i NHF.
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno