|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
9-10 sati na dan na poslu (uz pauze), a doma par sati prosjek. Desi se da 3-4 dana uopće ne sjednem za komp doma (postam sa mobitela uglavnom). Više provodim vremena uz tuđe kompove nego uz svoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
8h 4 dana tjedno na poslu, sto mi je uzasno, jer kad dodem doma, nemam volje uopce sjest za komp, a kad sjednem, onda ucim max 2h, pa opet na faks na kojekakve vjezbe pol 1,5h. Tako da previse zapostavljam svoj komp u svakom slucaju! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako je suditi prema temi izgleda da nitko u zadnjih 5god. nije primirisa komp do danas... hehe... Sto se mene tice, na poslu nekih 6h, a u zadnje vrime isto toliko i doma (Skyrim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
na poslu sam nos stop pred kompom(4 njih)a doma sam definitivno premalo pred pc-em.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#70 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Od kad sam saznao za kuhanje piva kod kuće na kompu sam samo toliko da se informiram i skucam recept. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Guest
|
Hi, my name is Chief_Wolfinjo and I am a computer addict. ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Dobar ![]() Same here. Radim za računalom već duže vremena, dakle 7-8h na poslu pred kompom + moj laptop još odmah do; kući ili gejmam ili sam za tuđim računalima i laptopima (popravljam,instaliram,itd), što je još 7-8-9h svaki dan. Najčešće stignem spavati od 02-06h ![]()
![]() |
#74 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
posao mi je buljit u monitor, dnevno buljim 9h na poslu i kad dođem doma treba mi 15 min da pregledam stvari koje su mi blokirane na poslu tipa fejs, 24 sata, yubito itd...
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 27.11.2011. u 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Na poslu 6 sati dnevno, i doma sigurno jos jedno 3-4 sata. Ali moram priznat da je pc kompletno zamjenio citanje klasicnih novina i slicno, a tu mi je prije otpalo bar 2sata ^^
![]() |
#80 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() dobro, šarafim tu i tamo oko auta, imo sam selidbu.. ono, ne baš da sam ama baš cijeli dan za kompom, al kad sam doma, na kompu sam.. TV gledam samo dok legnem u krevet... i ako se nađe koji fuš (instalacija winsa, čišćenje spywera, i te šeme) onda sam za tuđim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na poslu 8 sati (od 7 do 15) blejim u autocad, forum ili nesto trece. Dodjem kuc, jedem i oko 16 sam opet za kompom, pa do nekih 22, onda obavim sto moram i na spavanje ![]() Subotu i nedjelju cekam ko nespasen u nadi da cu se naspavati, ali opet se budim oko 6 - 7 i blejim do nekih 22 uz povremene pauze ![]() Po ljeti je malo bolje, onda sam u slobodno vrijeme pretezno na kupanju ili na biciklu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Na poslu oko 2 sata dnevno, sada zimi oko 4-5 sati naravno prekovremeno (kad je regularno onda sat vremena Acad, sat vremena FreeKick Mania ![]() Doma, u zadnje vrijeme oko 3-4 sata dnevno, nekada više, nekada upalim-ugasim komp iz navike ![]()
![]() |
#85 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
4 sata na poslu + 4-5 sati doma (ponekad i više, ovisno o faksu i drugim obavezama). Sve u svemu puno previše, ali nadam se da će se to promjeniti pošto uskoro kupujem bicikl, pa prelazim malo u te vode, da se maknem od ekrana.
![]() |
#88 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Previše... Ajmo ovak... pon sam na faksu do 2, dođem doma, na kompu sam... Utorak-čet sam na faksu po cijele dane, s pauzama popodne, to dragi nosi laptop pa naizmjence zujimo... Petkom faks samo ujutro, vikendom sam kod dragog, obično svaki dan popodne na kavu, u međuvremenu zujanje po kompovima, ako gledamo film kakav to je opet na kompu. Ako radim kaj za faks, seminar ili nekaj, opet sam za kompom. Sad radim neku web stranicu, opet sam za kompom... Tu i tamo uleti sestrična ili netko s kompom za popravit ili win reinstalirat, opet za kompom... Kaj da kažem, ovisnik... :/ Dok ne počnu ispitni rokovi, onda ću valjda bit manje za kompom...
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Heh... Tokom dorucka gledam novosti na PC-u, na faksu i tokom pauza za PC-em, kad dođem doma, i pojedem nesh opet za PC-em, znam zaspat na PC-u, ili pored njega... A kaj da velim, kad vozim (3-4 sata dnevno) i kad sam u teretani (cca 2 sata) nisam za njime. Stvarno si trebam staviti jedan i u auto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ovisi kako kad , al neki prosijek a cca, 4-6 sati ... I sad kad to ovak napišem, i pročitam, mi je previše i izbediram se .. J..em ti šta si započeo ovakvu temu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|