|
![]() |
#61 |
pwner sa stilom
Datum registracije: Jun 2006
|
a moral sam malo kopirat, nije mi se dalo smisljat naslov, gdje bi ja mozgao... :clap: a ti deres nase...ja imam par albuma, volim General Woo-a, inace slusam strani rap, njemacki Fler, Sido... Amere, Eminem, Mystikal, D Block, G unit, Scarface, Slim Soulja, Bun B, Big L...ma ima ih kolko oces : sweating mogao bi do sutra pisat...: suicide
![]() |
#62 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma ima ih dosta 2Pac, Dr.Dre, Snoop Dogg, WuTang Clan, Nas,NWA,Compton Most Wanted,i jos dosta toga samo mi se ne svida ovo novo ali nekome se svida pa sta ja mogu kod starih pjesama rime su bile bolje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
pwner sa stilom
|
e vidis, zanimljivo, ja uopce ne mogu slusati nwa ili ne znam recimo scarfacea bas, tiho je nekako, imaju cudan glas, meni se spava od toga ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
pwner sa stilom
|
sry, stalno sam na forumu, no ovo mi je ocitno promaklo... uglavnom nikoga nece kostati jos jedan slican post ![]()
![]() |
#66 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
Hip - Hop is not music, it's the way of life! Evo zašto se za Hip-Hop veže predrasude da je to preseratorska glazba: Na MTV-u prolazi samo ona glazba koja potiče slušatelje na trošenje novaca. U ovom topicu se dalo zaključit da nitko ne voli slušat preseratorske pjesme i gledat preseratorske spotove preseratorskih repera.A zašto?Zato što ovo nije topic o preseratorskom rapu,nego o Hip-Hopu.Preseratorski rap obično slušaju ljudi koji nemaju veze sa Hip-Hopom,jer Hip-Hop je sve samo ne kić i preseravanje ko ima bolje p...čke i više zlata i nakita i veći auto.Pa tako onda na MTV-u lijepo odaberu spotove koji će mlade pretvorit u što bolje članove potrošačkog društva ili navući primitivce koji će reći joj vidi kako 50 ima dobar auto, i vidi koliko dobrih p...čaka oko njega moram se i ja nekako domoći takvog auta i nakita pa ću i ja bit takva faca (a pri tom ne kuže koliko se zapravo tih auta iznajmljuje za potrebe snimanja spotova i zapravo pravi reklama).Pa onda oni koji nemaju potrebu ili nemaju volje malo dublje zagrebati površinu misle da je Hip-Hop=preseravanje,nakiti,skupi auti i bičez. Iz čeg je Hip-Hop nastao,hmm može se reći da je nastao iz rocka,techna,jazza,reggea,countrya,klasike..Zašto? Zato što je Hip-Hop nastao u siromašnim četvrtima gdje nije bilo novca za instrumente, nego su se skupljale razne ploče od svakakve vrste glazbe i improviziralo se pa je tako nastao beat-box, i stvarala se glazba od već postojeće glazbe,slijedile su i brojne optužbe za plagijate, naravno od ljudi koji zapravo nisu shvaćali(kao i mnogi danas) da u Hip-Hopu nije najbitnija glazba nego RIMA. Pa tako dolazimo do činjenice da Hip-Hop i nije toliko različit od Rocka jer su oboje u osnovi bunt nastao na različitim mjestima zemaljske kugle i u različito vrijeme. Ono što u zadnje vrijeme slušam: Gnarles barkley - I Try Gnarles barkley - Smiley faces Nine - 4 chicken wings and rise Edo - Uši zatvori Edo - Budi i ti Edo - Severina Edo - Obećana riječ Edo - Za Mirzu Shorty - To je Hip-Hop Tram 11 - Dez mozgez Elemental - Dal sječaš se Elemental - Kaj čekaš Elemental - Hrvatski psiho Disciplinska komisija - Ajmo ih rušit Nas - Poison Nas - My country Nas - One mic The Game - The Documentary Mary J. Blige Azad - Hip-Hop Canibus - Cemantics Ice -T - How does it feel Xzibit - Get your walk on Xzibit - Loud & Clear Nas - Book Of Rhymes Public Enemy - What You Need Is Jesus Public Enemy - He Got Game (Featuring Stephen Stills) Adam F feat. Guru & Carl Thomas - Karma (Comes Back Around) Fonky Family - L'art De Rue IAM - Petit frere Freestylers - B-Boy stance Ice - T - (Real) Ice - T - I must stand Ice - T - Inside of a gangsta Xzibit - Carry the weight Xzibit - At the speed of life Xzibit - Just maintain DMX - Ready to meet Him DMX feat. Regina Bell - Angel Louis Logic - Fair weather fan ..eto,neke možda stare ali dobre,ne djelim glazbu na staru i novu,nego na lošu i dobru...a ima toga još puno... I'm out. Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 13.08.2006. u 22:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
zippo61_junior
|
Hip Hop je najbolji bio do 2001 po meni jer su do tada bile odlične pjesme ali ovo sada je čisto sranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Universal TooL
|
Ajd preporučite mi neke pjesme sa dobrim,ali DOOOBRIM scratchem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Pajser: probaj Eric B & Rakim - Paid In Full, ili neki stari EPMD, Masta Ace "Slaughtahouse", ili Roger Troutman, al dobro, on je već više funk, samo zna biti dobrog scratcha.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() |
![]() |
#72 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() |
![]() |
#73 | ||
Universal TooL
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja kontam da se pravi Hip-Hop sve više seli u Europu, prvenstveno Francuska i Njemačka i naravno Bosna ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Feelin Distinctive Shit
|
a, pa u francuskoj je prejak hip hop, imaju i svoj hip hop program na satelitu i stvarno ih ima.
![]() |
![]() |
#75 |
zippo61_junior
|
To šta si ti napisala je klasični hip hop devedesetih koji je po meni dobar jer imaju jake rime |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
zippo61_junior
|
Ja sam taj klasični hip hop čul na GTA:SA i onda sam si malo počeo skidat pjesme jer su mi pjesme baš ovako dobre zbog rima i scratcha |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
zippo61_junior
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Feelin Distinctive Shit
|
ZIK/XXL , al nisam siguran
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
Jel tko sluša Jam FM radio preko Pro Siebena na satelitskoj? To je njemački radio, puštaju mekši rap/rnb, slučajno ga nađoh prčkajući, pa sam si u audio settingsima stavila da mi bude na tom kanalu, tako da imam zvuk od Jam FM-a a sliku od filma na Pro Siebenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
zippo61_junior
|
Voli tko gangsta rap |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Feelin Distinctive Shit
|
ko ne voli ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Universal TooL
|
Nekad volio, ali samo one sa pokrićem, a zna se koji su to. Moram reć da sam i danas neki put raspoložen za GR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
zippo61_junior
|
Bi volil ki imat low-rider |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
pwner sa stilom
|
ne..., rade jednog hummera sa masnim zvucnicima i felgama :clap:: nuts :
![]() |
#86 |
zippo61_junior
|
Maaa neee za mene ja bi jedan lowrider pa malo skakat |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
pwner sa stilom
|
mozes skakat i po zeni dok ... onda se u hummeru samo lijepo nabrijes muzikom, ne? ![]()
![]() |
#88 |
zippo61_junior
|
A zač ne žena po meni onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
pwner sa stilom
|
zač jer je meni bolje da ja skačem po njoj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|