|
![]() |
#61 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#62 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gospodi koja se prave grbava su slike pobrisane. Pravila o postanju slika na forumu mogu malo bolje proučiti tu: http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila Bilo bi lijepo kad bi usput (ne tjeram nikoga na to) malo kulturnije komunicirali. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da, i? Ovdje vidim da u Netcomu ne žele vraćati lovu i da je čovjek trebao promjeniti dva monitora da bi dobio treći ispravan. U Linksu znam da se to nikada ne bi dogodilo jer bi vratili lovu i isprobali bi drugi monitor koji bi dali u zamjenu da se takva stvar dvaput ne dogodi. Cijela ideja foruma je razmjena znanja i informacija, a ako ovo nije korisna informacija, ja ne znam što je. S druge strane, još uvijek ne vidim ništa pametno s tvoje strane, kakiš o nekakvim pečenjara managerima, 6 napajanja i nijednom tipkovnicom, Visage wannabe humorom kako ne znaš za što služi Caps Lock i Shift, kvaliteti no name napajanja... Ajde, vrati se na newse provocirati. edit : Over and out, ja sam sve rekao na ovoj temi što sam trebao, za mene je EOD. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#66 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ajmo kladionica tko će pobijediti u bokserskom meču Sky-Franco Na Sky-ja koef. 1.70 a na Franca 1.90 Ajmo primamo ponude ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
samo da napomenem da s hgspotom u Pozegi nikad nije bilo problema,valjda jer me mal grad,mala potraznja ,pa sve mogu radit kak treba a ne ko u zg,neznam,ni rjeci primjedbe,a na sigejtov hard imam 5 g ranacije.sexy |
![]() |
![]() |
#69 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
@masakrist:Krivo misliš.Ti u Požegi su specijalci i pol,da moram reći.Piše na nekoj kutiji kako ima 2 hladnjaka,a ja dobio jedan.Odem ja u hgspot i kupim ladicu za hard,s dva venta.Dođem kući i vidim samo jedan,odem natrag da mi daju onaj koji ima dva,jer tako piše na kutiji.Kaže on meni,ma to je tiskarska greška,blabla,to su se oni zabunili pa su napisali dva,vidiš da ima samo jedan.Ja gledam u njega je li on normalan.A možeš birati između jednog i dva venta i ja uzmem ovaj od dva,a on tako.Nikad više |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Registered User
|
Citiraj:
imam jedan prijedlog otvorit ću ja informatičku firmu i sve vas zaposliti, ajde pošaljite mi životopise......... |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Strpi se još malo jer ti Links ubrzo stiže i u Ri. A za Netcom ne mogu reći baš ništa pozitivno.
#73 |
Registered User
|
hebote links i netcom........ja sam sinoć kod amela mazno ćevape i popio naru....... |
![]() |
![]() |
#74 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
malo OT-a(ako smijem): koje xaserIII kuciste imas?
![]() |
#77 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
vidim da se podigla velika prasina oko raptoxx napajanja. evo ovako..ja nemam bas velikog iskustva vezanog za napajanje pa ne mogu dati svoj komentar, al zato sam tu da pitam vas. vidim da svi *erete po toj marki,da izvalcite negativne testove a za one pozitivne govorite da su namisteni.pa sad me zanima jedna stvar...koliko sam upsio procitat(mozda grijesim) rijetki su oni koji su bili u doticaju s tom markom. pa me zanima na osnovu cega tvrdite neke stvari? (u prijevodu...) u jednom postu mi napisite sve pozitivno i negativno o toj marci, molim bez nepotrebnog spama nego sam gole cinjenice. Ok, zakljucili smo da ne treba bar pretjerano vjerovati testovima, pa me zanimaju samo vasa iskustva.... |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
#80 |
Guest
|
Evo što kažu o Raptoxxu na jonnyGURU forumima ( i ne pitajte tko je on, samo pogledajte njegove reviewe na www.jonnyguru.com ) : "The Raptoxx 450W didn't even finshed the 3dmark... it shutdown, and it comes with 2 PCIe connectors while the Silverstone come with just 1 PCIe connector! (i've used a molex 4-pin to PCIe 6-pin adapter)." Link: http://www.jonnyguru.com/forums/show...hlight=raptoxx A ovdje je jedan mali graf sa istog threada. Obratite pažnju na crvena polja. http://img141.imageshack.us/my.php?image=fontsaz2.png Na XSu imaju ovo za reći o raptoxxu: http://www.xtremesystems.org/forums/...hlight=raptoxx Što se mene tiče, zaključak je da Raptoxx ni štapom ne bi dirao. EOD. |
![]() |
![]() |
#81 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL kad lik koji je PSU guru izjavi ovo onda se možeš samo smijat ![]() put in E304270 and it comes up with Elwin Technology. Never heard of them... but I'll add them to my list inaće Elwin proizvodi Rapptox napajanja dakle ![]() BTW ovo vam je fini link koji daje odgovor n apitanje tko je tko u PSU svijetu http://www.jonnyguru.com/SMPS_UL.htm P.S. malo mi je Freaky Gamer digo živac ali smirit ću se (dobro kaj je Atha zaključo temu ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53428
#83 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Po onome što sam trenutno vidio klonio bih se toga. Nitko ne veli da se neće vremenom popraviti sve je moguće, no trenutno mi to napajnje spada u istu klasu s poznatim markama: JNC, Everpower (maxpower), Smartbox, L&G, i sličnima. A o takvima jedino mogu reći da su ubojice komponenti. Primjera o tome ima dovoljno. Količina upita o nečemu na googleu ne govori o nečijoj kvaliteti.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
napokon neke konkretne stvai da ste mi dali..linkove iz kojih se nesto moze saznat.thx (pogotovo dariju) |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
Količina komponenti u napajanju nije ekvivalent njegovoj kvaliteti. Pogledajte OCZ GameXtream ili FSP Epsilone. Iako naizgled siromašni komponentama, napajanja su vrhunska. Evo i slikica siromašne unutrašnjosti koja je kvalitetna: http://www.jonnyguru.com/review_deta...=35&page_num=3 . |
![]() |
![]() |
#86 |
Honda Prelude 2.0i driver
|
ne kužim kak onda u novom broju vidija hvale raptoxx!? i prije par mjeseci su ga hvalili u pcplayu. a čuo sam već prije da je smeće...
#87 |
Guest
|
Gle, postoje samo dva objašnjenja. Prvo je da ekipa koja je testirala nema pojma kako se testira napajanje, a drugo je da su bili pristrani. Zato se savjeti za kupovinu ne kupe iz Vidija, PcPlaya, Buga (kojeg, uostalom i sam redovito kupujem) i ostalog WC štiva nego se traži na pouzdanim izvorima informacija tipa Hexus, AnandTech, SPCR, XBit, u slučaju PSUa jonnyGURU. |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ovo je možda OT ali moram navest evo Jonny-evog mišljenja o nekim recenzentima: Look.... I don't care if your favorite PSU reviewer is Tom's Hardware. But before you start saying "well I like so and so because he does this and that and the other guy doesn't" at least take a look at the other sites reviews before you start making statements about what you THINK they do and do not do. LOL na ovo o Tom&Jerry-u sam se strgo vidim lik djeli isti entuzijazam o toj stranici ko i neki od nas ovdje ![]() a evo još malo I'm not even talking about guys that can't even do a half ass review. But I'll take a review where they throw the PSU in a killer rig and measure voltages any day of the week. If all you do is go to one source for reviews and continually regurgitate the data from that site, good site or bad site, then you're nothing but a bot. People need to get off their ass and find information from multiple sources and put that information together into something that's important to them. Go to my site to see the load regulation, SPCR for noise, HardwareSecrets to see the unit completely dissected and LegitReviews if you want to see how it does in an X1950XTX Crossfire rig. damn...da mi je znat kaj bi on reko za recenzije naših časopisa : sweating
#89 |
Guest
|
Da pošaljemo link Berenu? ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
Datum registracije: Mar 2006
|
ZNAM da je Raptoxx odlično napajanje!!!
Jad, jad i samo jad dečki što ostalo vam reći... Dali ste linkove na kojima se Raptoxx ni ne spominje. Na jednom di se spominje je da nije prošao test i to 450ABP model koji je da ste malo pročačkali po netu povučen iz prodaje(to rade samo najprofesinalniji proizvođači i dorađen) i to nakon prvih recenzija, tako da nije praktički ni pušten u prodaju. Tako da ako pogledate slikice starog ABP napajanja s tipkom 0/1..evo linka http://images.google.hr/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN to se povuklo jer je imalo nekakvu grešku. A 450ABP nakon dorade izgleda ovako i ima specifikacije koje su opisane u VIDIJU. http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...&cat=napajanja vidjet ćete OČITU razliku, tako da stop pljuvanju na račun ovoga. To je za pohvalu. P.s. Sorry na domaćem linku mrzim to raditi, ali nisam nigdje našao bolju sliku gdje se vidi tipka. Ovaj topic totalno me je zaokupio tako da sam čak i našao da firma postoji od 2004. Prvo pojavljivanje na javnom sajmu 2005. Tako da nije ni čudno što SVA ekipa s forumima iz 2004-5 nema Raptoxx u bazi, jer TADA ga nije ni bilo. Naravno netko pametan će sada opet izaći s nekim "bistrim" nazovi činjenicama. Ja sam vidio Raptoxx, znam kako izgleda, najtiše napajanje koje sam ikada čuo. U svom kompu imama Sharkoona koji iznutra, a pogotovo izvana izgleda kao dječja igra naspram Raptoxx-a. A sljedeće što ću napraviti je otići do prijatelja koji je na preporuku ugradio Raptoxx(prezadovoljan je), rastvorit ćemo napajanje, slikati ga i onda ću sliku staviti na ovaj forum da se svi vi koji niste pristrani ovoj ili onoj firmi uvjerite u objektivnost. Model koji ćemo slikati upravo je navedeni 450ABP. A onda će valjda malo slobodumnija ekipa vidjeti da gdje ima dima mora biti i vatre. Zašto bi Pc play, VIDI, Pc chip(Raptoxx isto recenziran vrlo visokom ocjenom), pisali gluposti???? Malo je vjerojatno da je MagazinRS koji je btw firma 2 sa 2 kvadratna metra, imao toliki utjecaj na sve naše medije. Po tim vašim pričanjima dobro da nemaju utjecaj i na Večernji list. Pitao sam se zašto Raptoxx ima tako malo recenzija na engleskom, a tako puno na francuskom, španjolskom, njemačkom...A onda na njihovoj stranici vidim da ne prodaju ni u jednoj zemlji gdje se govori engleski. A hrpetina testova je na njemačkom pa evo nekih koje sam našao. Svi testovi su SEHRGUT!!! http://www.ciao.de/Erfahrungsbericht...50ABP__2452771 http://www.hartware.de/press_5677.html i slučajno sam zgasio notepad di su mi linkovi, nisam sejvao ![]() Nema veze, samo se nadam da se sada neće netko pojaviti i reći da je naš domaći uvoznik koji je kao što sam rekao veličine butika u prečkom, utjecao i na ove recenzije, ili još bolje da sam ja zaposlenik tamo. Vidio sam da je to prilično česta optužba ako netko brani ono što gurui s ove stranice su odlučili pljuvati...Situacija je ista i na njusima, brijem dasu svi tamo pod drukčijim nickovima. Jedino je Mario superunknown isti, makar vidim da se ne slažemo u stavovima... |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|