|
![]() |
#61 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
LoL ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni se jedino dojmila Ruslana - Wild Dance (2004), inace ne slusam takvu muziku, ali ovo je iznimka, treba je fakat razvalila, svaka joj cast. Do sad na EV mi nije nijedna stvar bila bolja od ove: http://www.youtube.com/watch?v=1ecZZ...SION%20UKRAINE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Netko je reka da su Lordi Sotonisti.... LOL ma kakvi Sotonjare,furaju se na Kiss...
![]() |
#64 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Gene Simmons = otvoreni stovatelj kanibalizma i deklarirani sotonista uz uobicajene paganske oblizeke. Himna = God of Thunder Nekad se ponosili time, no danas su nesto sramezljivi kad ih se pita, pa ce stosta reci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Jedino što je ikada od Eurosonga valjalo je ABBA. Ostalo su blijedi pokušaji kopiranja istog. U zadnje vrijeme pobjeđuje čista provokacija. Na žalost, ove godine je bilo više takvih provokacija i pobjedila je VEĆA. Druga je bila stvar iz Litve (mislim). Sve se to svodi na to da se raja zasitila sladunjavih pjesmica u izvedbi slatkih curica, bez imalo muzičkog talenta. ipak je ABBA bila nešto potpuno drugo. Iako su bili sladunjavi, bili su pravi profesionalci. Provokacija više neće uspjeti sljedeći puta, a naši će upravo takvu pjesmu poslati u Finsku i popušiti. Kao i svaki puta. Jedini je spas da Dujmić opet nešto izmisli. Može on biti svakav ali zna što je potrebno za tu manifestaciju. Nije jednom to pokazao. Lordi su teška komercijala Hard Rocka ili Metala. Ne znaju ni oni što su. Ali su uspjeli u naumu. To je ono što je bitno i što ostaje.
![]() |
![]() |
#66 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Koliko sam čuo Severina je tih nekoliko dobila samo od susjeda. Kam bi mi došli bez njih? Vjerojatno na zadnje mjesto. To je dokaz da nam pjesme koje pobijede na Dori ne vrijede pol posto. Žalosno. A ovi Finci su očito pobijedili jer su bili drukčiji od ostalih. Uopće mi nije žao što nisam gledao Euroviziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovi Lordi su idealni kad treba složit zabavu za dječje rođendane. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Slazem se s Rakom, ni Eurovizija nije vise sta je bila, svaki put je sve losija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad sve ostaje na tome ko ima više susjeda, taj će imat više bodova...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005