|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam naprimjer otkad igram wow presto igrat ostali ološ koji se nameće nama gamerima..od onog obliviona do ostalih igara izišlih posljednjih godinu dana (except fear, hl2..) naime wow nikad ne dosadi..jednostavno uvijek neš novo...teško za povjerovat no tako je...a što se tiče onih koji nevole da ih naganjaju 20 lvl-a viši igrači nek igraju na PVE serveru i točka...al PVP je much more zabavniji GW sam igro cca 2-3 mjeseca...al mi je totalno mutavu što je instanciran...a u wowu možeš biti sa svakim svugdje.. netko voli ovo netko ono..tako i WoW i GW ![]()
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
To što je gw istanciran nemora biti loše. Dapače, Kill stealing is just what it sounds like- one player taking a kill away from another player who has done all the work. It is a problem faced by many MMORPGs. Guild Wars has done away with this problem by making all Explorable Areas uniquely instanced for each group that enters it, so there is no camping of monsters spawn spots. Additionally, players get no bonus from killing a monster (or enemy player), all experience and loot is shared by the party. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni se to instanciranje uopće ne sviđa. Nema mi veceg gušta nego kad u wow-u netko kolje ono kaj ja treba klat. Onda ga općenito izudaram par puta i onda odustane, a onda ja koljem na miru |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Kill stealing je nemoguće - naime exp i loot dobije osoba / igrač koji je ZAPOĆEO borbu ![]() ![]() Kampanje spawn pointova - naravno postoji. Kako sam ja k tome i na PVP serveru, obićno se pokoljemo oko pointova ako je previše horde/alliance ljudi : nuts : . Nasreu ili nažalost - tamo di ja farmam obićno sam sam : cheers2 . Isto tako u skoro svakom ( koliko ja znam ) MMO-u se xp i loot dijele unutar party-a. Tako da je to otkrivanje tople vode ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|