Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.05.2006., 23:28   #61
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
evo jed(i)nog pametnog teksta do sad, preuzeto sa h.r.s.n.:

Evo da i ja prvi put postam nakon tolko lurkanja, ne postam inace jer tu da
je topik o prodaji automobila bi se to pretvorilo dal splicanin il
zagrebcanec ima vecu kitu.
Al ne kuzim vas, ni ove kaj su protiv vodjenja bucka na sp (mada igrama
nije zasluzio poziv, a kamoli prvu postavu), ni ove kaj pozdravljaju
nepozivanje dudua. Onaj kromanjonac od mamica je u necem bio u pravu u onoj
izjavi, a to je da je dudu buducnost hrvatskog nogometa skupa sa bucom,
modricem, buljatom,...i svi oni su zasluzili poziv.I ak bi me pitali ja
nebi vodio Balabana umjesto Da Silve jer tak i tak vjerojatno nijean ni
drugi nebi igrali vise od 10 minuta, al ce hrvatskoj nogometnoj buducnosti
puno vise koristit Da Silva koji sjedi na klupi, nego Balaban koji sjedi na
klupi (osim sto ce to njemu osobno koristit da se proda).
I najmanje su krivi u svemu tome ti igraci i to je imo najgore. Niko je
meni prikaz hrvatske zbilje, imamo nesto iz cega bi moglo biti nesto onda
to uzmemo i raskasapimo i unistimo i pogazimo (od preranog postavljanja za
kapetana dinama do guranja u prvu postavu repke). Dal je on nepopravno
unisten ko mnoge stvari ovdje ili ne to cemo tek vidjeti kad se proda u
neki europski klub. Al cemu prepucavanje s tim igracima kad nisu oni krivi
nista nego su krivi funkcioneri hns-a i uprave klubova...
Prd prd...
atjeroid je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 23:44   #62
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor E.T.
Evo sad znas i jednog Rijecanina koji ne djeli njihovo misljenje. : hello2 :

Barem se trudim da nikog ne vrijedam. A ako ti tude misljenje smatras gluposcu jer je razlicito od tvojega to je tvoj problem. Ako ti se nesto ne svida ne citaj. Sto cu ti ja. Obrisi suzice i odi negdje di ce svi klimati glavom na sve sta kazes.

Tako si mogao odmah napisati i pametnom sve jasno.

@cassper
LOL

@Bubba
Hvala Bubba ljubavi, bas si me oraspolozio.Kad Cicek i ja zaruzimo veceras u birtiji budemo se divili Niki cijelu vecer.

No dosta ot.

mogao si odmah napisati da ides snjim cugati drugo ni nemozete nista tako da pametnome dosta samo si potvrdio moje rijeci gore,opet prijatelju jedan veliki LOOOOOOOLLLLLLLLLLL sam si sebi upao u usta,i nemoj opet iz konteksta izvlaciti recenice stvarno ispadas neznalica,nemoj plakati zato sto se ni(t)ko neslaze s tobom,ako se tebi nesvidja nemoj pisati vise makni se s posta jer si i previse nadrobio za vecers LLLLLLOOOOOLLLL od svih
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2006., 23:44   #63
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
uvijek je kriv netko drugi.....niko ima potencijala i mogao bi bi biti odličan igrač, ali je malkice lijen pa to ipak neće biti. za to si je isključivo kriv on sam i nitko drugi, ja se samo nadam da će nikica u njemačkoj odigrati maestralni pas za pršu protiv klokana i jedan vrhunski centaršut za klasnića protiv kamikaza, to bi od nikice zbilja bilo genijalno i kaj se mene tiče ostatak tekme može sjedit na centru i jest twiksiće koje toliko voli

p.s. za twiksiće mu uopće ništa ne zamjeram, i meni su fini
glista je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 23:47   #64
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

Citiraj:
Autor Zond
http://www.youtube.com/watch?v=nREh1bD0HsY

A ove dezurne "europćane" , ljubitelje demokracije i urbane mladiće nek paze na oslovljavanja.
vidio sam taj filmek, dobar je nema promasenih zicera

ma mi smo dosegli europske standarde kaj se izazivanja nereda tice cak smo daleko iznad prosjeka

edit boze ubij ocu internet generaciju. fala
Staro 14.05.2006., 23:48   #65
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor atjeroid
Ja sam navijac Dinama, a oni koji su vikali "cico pederu" to sigurno nisu. To su glupi indijanci, koji ce ponoviti sve kaj im neki seljacina tipa Mamic kaze (koji ne bi ni dizao glas da Da Silva nije u njegovoj agenciji). Cico je dao svoju dusu Dinamu i Zagrebu, a sad se ga proziva pederom...

to je tipicna slika hrvatske kulture i navijanja, te se onda cudimo kad nas stranci nazivaju balkancima: bonker :
da si navijac dinama nebi napiso ovu glupost gore sigurno je isao od jednoga do drugoga i tako 40 000 puta da kaze sta da vicu jucer LOL,tipicna kultura nekoga kome smeta taj klub pa se tu dosao nadovezat na neki ulet bez zmigavca,nemjesaj klubove prica se o repki a jucer si vidio ko je zasluzio a ko nije.
replace je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 23:57   #66
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Po meni je najjadnije kaj se moglo desiti j da se ova primitivčina mamić javio s optužbama da cico Dinamova devetka kojem je dinamo u krvi, da se on osvećuje dinamu. kakva budalaština.
Da se razmemo meni je dianmo u krvi volim taj klub i dosta godian sam proveo na sadionu vidio sma igarti i Boaban i Šukera i Shalu, uzimali su mi se šalovi i zastave jer je pisalo dinamo na njima, no ovog primitvca Mamića ne mogu smisliti.

Prvo je otjerao da otjerao niej Niko soslo otišao u Split, kaj smo svi to zaboravili, d aistina bio je bucko dok je igrao tu al cijel momčad je bila zaqurac i igrali su SVI užasno.

Da Silva? Igrao je jednu prijatlejsku za repku i sad njega furat a ne Šerića koji je iskusniji a u defanzivnom srednjem redu smo tanki, sorry po meni to ima smisla.

Treće napda,
Pršo, Olić, Klasnić, Balaban, Bošnjak.

Veli se da se klasnić izpromašivao možda i je al je i zabio Argentini a i on odvlači dosta pažnje na sebe i otvara prostor za druge napadače.

Mamić nek se fino vrne an svoj kamenjar a prije nek vrati svu lov kaj mu je stari DFT dao. Imao sam priliku prije 10 god upoznat sina mu i ženu, i edino kaj mogu reći Primitvčine!

Ajmo sad ne unositi nemir u repku jer je to zadnje kaj treba!

Ako useru SP onda s emože kritizirati.

no jedno mi nije jasno čemu cicio pederu? kaj je sa djedan obični dotepenec veći purger od čovjeka kaj je dinamovo dijete kaj je iz purgerske familije kaj je to zaslužio?

Niej ni čudo d apored seljačina tipa mamić Boban ne želi ni prismrditi hr.nogometu jer da želi mamić i njemu slični bi s ebrzo okomili na njega.

VUga i Miki? mogli bi pomoći no d aim prva tekma bude SP? a danetko tko je igrao kvalifikaciej ispadne? NE!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 23:57   #67
replace
Registered User

replace's Avatar

Citiraj:
Autor Zond
Ja sam se derao za primjer. I derao bi se opet. Dao je dusu , je ocito nisi cuo za Cicu cigana koji je ucjenjivao Dinamo prelaskom u Zvezdu ako mu ne daju masni ugovor pa onda recimo nije mogao tankati auto par dana jer mu nitko u Zagrebu nije htio dati benzin.

I da :

http://www.youtube.com/watch?v=nREh1bD0HsY

A ove dezurne "europćane" , ljubitelje demokracije i urbane mladiće nek paze na oslovljavanja.
hehe frende sve si rekao s tim filmicem : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : eto toliko...a sad su mi najbolji ovi koji se nadovezuju na to kao a di su promasaji heheheheh ajme majko ajme ajme kakvih ima sve ljubomornih,e.t kad se otrijeznis pogledaj video klip i sve ti govori a radi se samo o jednome igracu a ti idalje tvrdi suprotno a kolko ih jos samo ima,samo ti cmizdri za nikicom i cugaj s pijanciom dobro ti je gore ovaj napisao LLOOOLLLL heheheheh nevjerojatno,nitko nije nikoga vrijedjao neznam cemu to onda osim sta si ispao neznalica to nije nikakvo vrijedjanje LOL pa ladybug zna vise od tebe a cura je i kuzi neke stvari
Staro 15.05.2006., 00:01   #68
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

mozemo mi kukati do sutra o tome imal li cico pravo ili nema, ali jedino se njegova rijec gleda i racuna. sve kaj mozemo napraviti je zazeljeti nasima srecu i cim bolji palsaman.
Staro 15.05.2006., 00:14   #69
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor atjeroid
mozemo mi kukati do sutra o tome imal li cico pravo ili nema, ali jedino se njegova rijec gleda i racuna. sve kaj mozemo napraviti je zazeljeti nasima srecu i cim bolji palsaman.
tako je popis je napravljen narod ga nemoze promijeniti,idemo na sp i zelim im sve najbolje neke stvari nestoje ali sta je tu je,a sad da se nadovezem na niku kranjcara ako hocete istinu sad cu vam je rec ta istina mozda nije za net ali evo vam,niko dolazi u udrugu i kune nam se kako nikad nece prijeci u hajduk da je to ovakav,onakav klub,cmizdri ko curica,mi mu dajemo potporu na tome,mamic nije veci od dinama niti ce ikada biti,cim je poceo losije igrati preseljen je na klupu i normalno nije mu pasalo,doteglio je dinamo u ligu za opstanak a mogu reci slobodno i hajduk,nakon sto nam je lagao u oci sve sta onda misliti o takvome igracu???? zove ga ciro u vartex on nece zove ga prosinecki u zagreb on nece,bilo gdje je mogao ali ne on slaze svim u oci i odlazi u hajduk,mogao je u dinamu ostati nije htio eto to vam je istina tako da on nije nikakav svetac nisam do sada pricao o tome slucaju ali evo vam cijela istina jer mi je vec pukao film kako je on svetac kojega su otjerali,on je sam mogao birati oce li igrati ko musko ili ko pickica i sjediti na klupi sta nije ko faca ostao i odradio pripreme i ko pravi kapetan dinamo dignuo,nego pobjegne u hajduk koji je prvi bio da se proda lakse, pa sad mi recite ko je u pravu??? i on i dalje govori ponosan kaj je purger?? mos misliti... sad mu pasu rusija i ukrajina prije mu nisu pasali,normalno kad se nemoze prodati sad momentalno,kaj uopce spominjete ovu budalu mamica,a ostali ljudi sta pricaju ajde njih citirajte malo, nego ste vidjeli ovu budalu na televiziji i svi se sjatili na njega koda je on jedini u hrvatskoj koji je to rekao,ma koga briga za mamica.Pa pricamo o repki ko zasluzuje,a ko ne biti u njoj.vidjeli ste sve u subotu.......ko je bio je vidio iz prve ruke ko nije niti nece,tako da molim da argumentirano razgovaramo ovdje,a ne kako je neko cuo od nekoga nego reci ako si vidio iz prve ruke i to je to a ne bljezgariti i pisati ono sta je neko vidio na telki,tu vam je napisana istina,a istina je i ona o zvezdi gore sta je napisao zond oko cice.ali nemjesajmo njega u ovo,inace video klip sve otkriva ko je i sta je dudu on je buducnost ali sta cemo potratiti i toga dragulja pustiti ga da debitira s 30 godina ...sta moramo sve raz***************ati u startu,slusati novinare i takve tipove koji ce soliti pamet o nekome,kad ti se cijeli stadion digne na noge i kad osjetis drukanje protiv nekoga ili za nekoga e to je to,narod nemozes prevariti,nisu mogli ni prije kad je bila croatia niti ce sad,a znamo kako se slagala repka prije.....sta narod i nakon takvih sranja nema pravo glasa bez obzira na uspjehe,e pa pisite slobodno sta vas je volja,je i croatia je bila 4 puta zaredom prvak hrvatske ali mi se neponosimo stim nikad!!! e pa molim lijepo procitajte malo bolje moj post i recite jeli grijesim u necemu ja mislim da ne,saznali ste i neke nove informacije koje nitko nije ni znao dosad...zasto mijesamo odmah smradove tipa jezica,mamica,fiorentinija ko su oni uopce??? obicni komadi budala,zasto mijesamo maximir,poljud,kantridu,pricamo samo o repki i to SAMO O REPKI da sto bolje prodje na sp,ajmo pricati di smo tanki? na kojoj poziciji? sta nevalja? koji sustav igrati? pa normalno da fale neki igraci ima nezadovoljnih pa cijeli dan vam trube na radiju i televiziji svi zivi pa prestanite vec stom budalom mamicem,mogao se bilo tko pojaviti na telki i to rec nebi ga se zamijetilo uopce,narod se nemoze prevariti kad ti 40 000 ljudi na stadionu druka za tebe ili protiv tebe onda znas o cemu se radi ... sta svi zaboravljate kad se legendarnim avatrenima fuckalo gdje god su igrali,bobanu,sukeru,asanovicu,pa asanovicu su na zadnjoj oprostajnoj tekmi u maximiru i poljudu svi zvizdali,bobanu isto kad su bili u repki,sukeru,ladicu koji nas je spasio na sp 98,soldi,jarniju ...... sta jel se toga sjecate bili su face vec u cileu 87 s bivsom jugom, kad su osvojili sp mladih,suker najbolji strijelac a prosinecki i boban najbolji igraci ,sad se nekoga sineka proziva i to je odjadanput fantazija a nije ni do koljena ovima niti ce biti ikada,a sta kad se proda van,e onda kad ga vani isklesaju ovi u 2 sezone,e neka onda pokaze sta moze,pa on se loncarevicu smijao u facu kad mu je ovaj rekao da trci krugove poslije treninga jer je imao viska kilograma i kakav je to karakter???,bonacic je to rekao u kontekstu isto i kod njega je radio tako,zna i on dokuda moze izjave davati i znamo sta mu se desilo nazalost,pa tu su veliki interesi on se mora prodati pothitno ovu sezone,dao bog da odigra za repku kao zidane 98,ali s ovakvim stavom to nemoze.....ljudi nemozete zivjeti na staroj slavi kako ste nekada igrala i da vas se tako poziva u repku,pa tokic je slomio rame nespreman je odmah automatski se zove drugi igrac cemu njega na popis onda,ovo je samo on recimo,njega sam spomenuo bezveze,mozda netko nece skuziti zasto sam ovo napisao ali ima ljudi koji kuze o cemu se radi,repka je svetinja ali nekima nije jednostavno mjesto tamo ,pa zato postoje pripreme da se svi igraci prilagode stilu igre i da se vidi kako koji funkcionira,ali postoje visi interesi....ja sam prije nogomet trenirao,trenirao sam dosta dugo znam neke mlade igrace,i neke starije i govorim vam cinjenice,mozda sam udavio s textom neke mozda i nisam ali mi ni u jednome trenutku nije namjera pljuvati po repki,jednostavno neki nezasluzuju u njoj biti,nemorate se sloziti s smojim misljenjem niti to trazim od vas niti s ovim textom se nemorate sloziti mozete me popljuvati i sve napisati o meni sta vas je volja,ja sam vam samo cinjenicu i istinu i samo istinu iznjeo na vidjelo,zato i govorim idemo pisati argumentirano o svemu i samo repki i njenoj buducnosti pustite klubove i smradove oko njkih na miru....inace da silva je bio noc prije na popisu a ujutro je nestao s njega.... nije samo on u igri kako sam rekao vec zato ponavljam argumentiranom raspravom sve se moze rijesiti...moze se doci do nekoga zakljucka uglavnom manje vise se svi slazemo oko nekih stvari ...ima par pojedinaca koji se neslazu i dobro sta sad to je njihovo misljenje koje se ne poklapa sa vecinom i nek misle tako...dosad su bili argumenti kolko tolko u redu sta se tice svega ali nemojte samo pisati i spominjati neke smradove i klubove to nikoga ne zanima kad je repka u pitanju...

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 15.05.2006. u 02:18.
undo je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 00:45   #70
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

ma da je dudu buducnost nitko ne porice, to se lijepo vidjelo na tekmi protiv nasih istocnih susjeda kada je dao sve od sebe...on ce rasturat na 2008 kada postanemo prvaci europe

kranjcar mladji i njegov transfer je slucaj za sebe, sam si je kriv. Jedino kaj mozemo s njim napravit je pomolit se Bogu da se malo sredi u ova tri tjedna koliko je ostalo do SP-a.

cico je ucinio kaj je smatral ispravnim, a je li dobro postupio vrijeme ce nam pokazati. Kaze da Dudua nije vidio u svojim planovima, a valjda ima tomu razloga. dosada je ispunio obecano i netreba ga radi jednog nepozivanja ic pljuvat.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2006., 01:09   #71
replace
Registered User

replace's Avatar

undo svaka cast na textu sve je recen u njemu : goood :
Staro 15.05.2006., 02:05   #72
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

ima da ih sve razvalimo ko kante...LOL
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 08:38   #73
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
NEVJEROVATNO!
Tolika hajka na izbornika za nista, za poziciju igraca koji nece najvjerovatnije niti jednu minutu odigrati. Dakako to se moze desiti samo kod nas jer je poznato da mi nemamo jednoga izbornika nego 4,5 milijuna izbornika koji misle da su najpametniji. A Mamić, dajte molim Vas koji ozbiljni čovjek bi njega i komentirao? Izbornik ima pravo da povede one za koje misli da su mu najbolji a ne one koji novinari guraju ili Vi želite.

Sada se neki bune zato jer su "samo" 3 igraca iz Dinama a podsjetiti cu Vas na zadnje koeficijente koji su mjerilo jeacine neke lige i poziciju na kojoj je HNL. Govore neki zadrti pojedinci cak da je Da Silva bolji od Klasnica?! Covjeka koji postigne 15 golova u Bundesligi koja spada medu 5 najjacih na svijetu i igra u klubu koji nije uvjerljivo prvi usporediti sa igracem koji da 20golova u ligi gdje je dinamo 20bodova ispred svih? Neki zadrti u Rijeci isto to govore za Vugrineca, da je bolji i od DaSilve, Bosnjaka, Klasnica,Olica itd. Opet Vam se realnost prosudbe pomutila? Sada je pijanac Kranjcar kreten nekima a istima tima pijanac i ovisnik o kocki Kuže je idol. Mislim stvarno kakva nepristranost. U svakoj normalnoj zemlji obicaj je da se po izborniku pljuje nakon neuspjeha a ne nakon mozda najboljih nasih kvalifikacija ikada i vaznog natjecanja to je cista sabotaza reprezentacije zbog pojedincanih interesa Mamica. Svi koji tvrde Niko mora igrati u reprezentaciji da se proda a isto to ne vide za DaSilvu, Bosnjaka ili nekoga drugoga koga zbog istih interesa gura Mamić očito imaju problema sa zdravom pameti.

I za kraj mislim da je vrijeme da se konacno okanimo takvih plitkih rasprava i navijamo za Hrvatsku.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 15.05.2006. u 08:53.
Andeo je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 09:10   #74
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Neda mi se čitati kilometre teksta koji ste neki napisali.
Samo želim reči da bez obzira na Kranjčare i sve to navijam za naše da dođu barem do polufinala. Cico je kao otac stavio svog sina, a vjerujem da bi svaki otac da je u toj situaciji isto napravio. Zašto je izostavio Vugrinca i Eduarda to samo on zna. Oni ionako nisu baš previše igrali za reprezentaciju, pa je na neki način opravdano. Nažalost ne može ih ići više tak da kaj se more. Uvijek je netko nezadovoljan. Uskoro će se vidjeti kako je dobro složena ta ekipa i što može napraviti, a do onda možemo samo čekati. Toliko od mene.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 14:27   #75
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor replace
hehe frende sve si rekao s tim filmicem : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : eto toliko...a sad su mi najbolji ovi koji se nadovezuju na to kao a di su promasaji heheheheh ajme majko ajme ajme kakvih ima sve ljubomornih,e.t kad se otrijeznis pogledaj video klip i sve ti govori a radi se samo o jednome igracu a ti idalje tvrdi suprotno a kolko ih jos samo ima,samo ti cmizdri za nikicom i cugaj s pijanciom dobro ti je gore ovaj napisao LLOOOLLLL
Prvo- evo ti kad volis gledati filmice. Meni to netreba ja sam to vec vidio:
http://www.youtube.com/watch?v=9-nnKkt578E

Zasto sam spomenuo Cicu i pijenje? To je bilo namijenjeno Bubbi ali i svatko tko ima IQ iznad granica retardiranosti je razumio. Meni je samo zao casspera i
replace. Sve vam moram slovkati i objasnjavati, a ni tad nerazumijete...
Takoder moram vam se ispricati jer vas je vidim moje misljenje duboko dirnulo i rasplakalo, ali eto, valjda cete s godinama spoznati da svatko ima drugacije misljenje o nekoj situaciji, a necete ostati u uvjerenju da 4 milijuna ljudi dijeli vase misljenje. U suprotno mogli bi se razocarati u zivotu.

Svojim postovima ste meni, a i svakom imalo inteligentnom covjeku objasnili kakvi ste znalci, kakva vam je razina komunikacije i IQ.
Staro 15.05.2006., 14:50   #76
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor replace
,nemjesaj klubove prica se o repki a jucer si vidio ko je zasluzio a ko nije.
Ovaj dio rečenice mi je ful jak. Pa šta po jednoj utakmici sudiš o igračima? Kako usporediti igru Nike Kranjčara na utakmici u kojoj nitko od Hajdukovih igrača nije uspio zapucati na gol (osim njega)? Pa pogledaj malo gdje on igra a gdje igra Da Silva i u kakvoj je formi Dinamo... Pa Hajduk je u onome stanju kao Dinamo prije 1god. igrači nemaju niti toliko samopuzdanja da mogu izvesti dva dodavanja, prošle godine su Dinamovi igrači izgledali smješno na terenu a danas bi trebali imati četvoricu u reprezentaciji. A ako čemo po jednoj utakmici suditi o igračima pogledajte samo sve minute koje je Bošnjak igrao u reprezentaciji, čovjek djeluje totalno izgubljeno na terenu, da ne kažem da smiješno izgleda ali to je sve stvar uigranosti i nastupa i vjerujem da če se na pripremama i on uigrati sa ostalima.

Vidim da pojedinci i dalje zamjeraju Kranjčaru šta je otišao u Hajduk. Ja ne kužim čemu takva zadrtost. Isto tako čemu tolika mržnja između nazovimo ih navijačima Dinama i recimo Hajduka. Šta ima logike da se Kohorta i Armada onako brutalno potuku bez razloga ili je to iživljavanje neizdrkanih pojedinaca? Ja navijam za Hajduk ali nema te utakmice koju igra Rijeka, Dinamo ili neki drugi naš klub u Europi a da ne navijam za njega. Ja sam odlazio sa frendovima iz Armade na utakmice Hajduk - Rijeka i međusobno se za***************avali ovisno o rezultatu ali bez ikakvih tenzija, ovo je ipak samo sport a ne da se događa sve ono poput napada na Bonačića. Kad je Hajduk igrao u Europi islo nas je par iz Torcide i Armade zajedno navijati u split. To se zove ljubav prema nogometu i sportu a sve ovo ostalo je primitivizam i izivljavanje na tribinama. Sta vam je netko skrivio jer se rodio u Splitu ili Zg da morate ulaziti u sukob s njime samo zato jer kaže kaj a ne što? Znam da to izgleda OT ali činjenica je da Niku mrze BBB jer je otišao u Hajduk i žao mi je ali ne vidim kako objektivno mogu sagledati njegov poziv u reprezentaciju.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 15.05.2006. u 15:03.
Andeo je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 15:06   #77
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Ma pusti ga covjek nezna sto se dogada izvan okvira HNL-a. Nije ni svjestan kakva je razina pojedinih liga, kakav se nogomet tamo igra, te kako igraju nasi igraci. On bi uzeo Novakovica koji ima jednu dobru sezonu HNL-a u reprezentaciju i gotovo nikakvog iskustva europskih utakmica, znaci Cico je trebao ici eksperimentirati na SP sa Novakovicem, Eduardom, Vugrinecom, Rapaicom nakon sta je izgradio momcad kroz kvalifikacije i s njom postignuo odredeni rezultat. Takoder ne govori umjesto koga bi svi ti novaci usli u repku i kako bi momcad promjenila nacin igre da odgovara njima ili njih uklopila u dosadasnji sustav? Jedino spominje Niku i Cicu kao glavne krivce za sve? A sto je to sve? To sta smo se plasirali na SP? Jesu li krivi za to? Ili za to sto eto covjek racuna na momcad koja nas je dovela do SP-a pojacanu sa Modricem jer je decko vec na debiju pokazao koliko je dobar i da se moze uklopiti u momcad.
Ali evo ja sam neznalica jer mislim da Vugrinec, Rapaic, Knezevic i Novakovic ne pasu repki jer je ona vec izgradena oko drugacijih igraca te da se Eduardom nije htjelo eksperimentirati vec su izabrani provjereni napadaci. To sta neki neznaju npr. di je ove sezone igrao Club Brugge i o kakvom se klubu radi te kakva je snaga Belgijskog prvenstva to je njihov problem. Nogomet se igra i izvan Hrvatske.
Staro 15.05.2006., 15:40   #78
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Ljudi, mir! Što je tu je, cicek je izabrao i vjerojatno je to učinio najbolje što je mogao. Ni njemu nije u interesu da doživi blamažu na SP-u. Vjerovali smo mu do sada i bilo je jako dobro. Mislim da je zaslužio još toliko povjerenja i podrške s naše strane. Zaboravite dude, vuge, mikije...u Njemačkoj igra Hrvatska nogometna reprezentacija!

Navijajte i ne serite!
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 15:51   #79
Kinez
Premium
Moj komp

Kinez's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma pustite Cicu da radi svoj posal, a nas posal je da navijamo Šta se tiče Da Silve to je ka ona 100 ljudi 100 čudi, netko bi ga zva netko nebi, ali iskreno se nadam da tog 4. i(ili) 5. napadača Cico nece ni morat koristiti što bi znacilo da rasturamo bez ozljeda : goood :
Što mislite da li će se utakmice moći pratiti negdje preko interneta, nažalost u to vrijeme radim a na poslu nema TV-a : hitthewa samo računalo sa DSL-om?
Kinez je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 16:24   #80
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Mali Niko je nakon one proslogodisnje Dinamove sezone,kada je Dinamo zavrsio u ligi za ostanak,odigrao jos jednu odlicnu sezonu u Hajduku

Statistika je majka,sve ostalo su price!***************es ti kvalitete ako decko nije produktivan i ako ima takvu statistiku u HNL,kakvu bi tek imao u Serie A npr. ??
Staro 15.05.2006., 16:27   #81
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor Delta S4
Ljudi, mir! Što je tu je, cicek je izabrao i vjerojatno je to učinio najbolje što je mogao. Ni njemu nije u interesu da doživi blamažu na SP-u. Vjerovali smo mu do sada i bilo je jako dobro. Mislim da je zaslužio još toliko povjerenja i podrške s naše strane. Zaboravite dude, vuge, mikije...u Njemačkoj igra Hrvatska nogometna reprezentacija!

Navijajte i ne serite!
Slazem se

EOD na ovoj temi sto se mene tice...
Staro 15.05.2006., 16:31   #82
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

ma ima da ih sve
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 16:38   #83
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

pa kad se slazes koji se ********************c snjima prepires ispadas gori nego oni,jesam ja napisao gore ajmo argumentirano razgovarati o repki kakvi klubovi??? daj za***************ite to vise,obrisite te ***************ene postove gdje se spominju klubovi i di jedan drugoga pod***************avate,neke placenike spominjete koji ********************c radite?? pa boysi i torcida su isli zajedno prije pa sad neidu,neide ni armada,o cemu vi pricate animozitet je preveliki naspram svih gradova i ovako i onako,sta radite covjece??? ako vas zanima neki ********************c o repki onda pitajte bio sam s repkom na gostovanjima svugdje znam kako sta djeluje,tu ima hrpa nepotrebnih i zacudjujuce sramotnih informacija,kao svi napisemo repka je svetinja i onda na kraju svadja i s ovim ste sve zasrali gore,i na kraju je sve ispalo na prepucavanje izmedju klubova i trenera kako obicno uvijek zavrsi,pa sta radite onda ni necemo igrati hnl i necemo gledati nogomet i igrati ce u repki samo oni koji igraju vani i to je to.bit ce mir u kuci i sve 5 suticemo svi ko pickice! opet se svelo na to odakle je tko,ma sramota!
koji igrac treba koji netreba? ako netko kaze niko netreba ti reci da mislis da treba i dovidjenja ako neko veli da je pajcek onda pusti ga na miru to je rekao i bok,ti iznesi svoje misljenje a ne ovakva prepucavanja debilna,spominje se kuze??? zasto? usporedjivanja neka klasnica i da silve??? cemu??? odakle to ?? pa pogledajte do kuda ste dosli koda se igra ***************eni derbi i svi se koljemo na netu bezveze! a repka je svetinja? dali je svetinja? meni je!

Staro 15.05.2006., 16:54   #84
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
slazem se ja odustajem amaterima i neinteligentnima objasnjavati neke stvari mogu dobiti jedan veliki LOOLL od svih opet,toliko o pristojnosti jednoga moderatora kad izgubi zivce jer je sam i nezna sta ce i niko ga nedozivljava,pa onda ide u konobu cugat kao i obicno on i cico i cmizdriti i ni(t)ko ih nevoli,a sta ces nije sve tako crno ali tebi je znam da smo te izivcirali s argumentima ali sta ces - psihijatru podhitno!.undo u svoja dva posta si sve rekao istina je i slazem se,a s neznalicama necu raspravljati samo pisu romane a na kraju nista ne napisu???? i to vec par puta??? svaka cast repka je svetinja poceli smo se djeliti na gradove i regije opet..

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 16.05.2006. u 03:06.
cassper je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2006., 18:11   #85
replace
Registered User

replace's Avatar

ja cu samo nadodati za ove gore koji su me spomenuli - jedan veliki LOOOL po ko zna koji put opet i od mene i od svih i na hrpu texta bezveznoga,neinteligentnoga,inace one svoje frustracije si doma iskaljuj a ne tu neznalico sramotna placljiva,inace bosnjak je nasao klub tako da njemu repka netreba,buljat on je onaj igrac 24 u repki koji ce uci ako se ozlijedi netko tako da nema koristi bas,a modric netreba komentar sve je pokazao kroz cijelu sezonu,a isti taj nikica nije htio biti 24 igrac u proslome velikome natjecanju,toliko o karakteru kad mu tatica nije bio izbornik,a mora se preko repke prodati a ni tu ne briljira,igra cijelu sezonu katastrofalno,njega stimac negura????slazem se s ovim gore da netreba raspravljat pa neka tako i ostane neka se obrazlozi argumentirano,modric vam pase sad,kad je usao u igru prvi put za repku protiv argentine i zasjenio neke,a nije igrao na prirodnoj poziciji tada,sta se bojite da eduardo ne zasjeni tako nekoga,a da nije odigrao modric tada jeli bi ste ga zvali sad u repku????? LOL zadrti mislim da biste ga sad pljuvali kao eduarda.tko kaze da mora igrati u prvih 11,jer i da neigra u prvih 11 skupio bi iskustvo,na velikome natjecanju je ipak s puno dobrih igraca,a kao buducnost treba biti nase repke,kako??? a u skoro svim reprezentativnim akcijama mladje i starije selekcije je sudjelovao... jel ga gurao i tada netko ???

Zadnje izmijenjeno od: replace. 16.05.2006. u 03:24.
Staro 15.05.2006., 18:21   #86
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
modric je odlican igrac,dudu je bio dobar u jesenskom djelu prvenstva,odlican a ne dobar...
Staro 15.05.2006., 18:30   #87
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

izgleda prijatelju da ja i ti jedini argumentirano pisemo i neprepiremo se

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori