|
![]() |
#61 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
evo jed(i)nog pametnog teksta do sad, preuzeto sa h.r.s.n.: Evo da i ja prvi put postam nakon tolko lurkanja, ne postam inace jer tu da je topik o prodaji automobila bi se to pretvorilo dal splicanin il zagrebcanec ima vecu kitu. Al ne kuzim vas, ni ove kaj su protiv vodjenja bucka na sp (mada igrama nije zasluzio poziv, a kamoli prvu postavu), ni ove kaj pozdravljaju nepozivanje dudua. Onaj kromanjonac od mamica je u necem bio u pravu u onoj izjavi, a to je da je dudu buducnost hrvatskog nogometa skupa sa bucom, modricem, buljatom,...i svi oni su zasluzili poziv.I ak bi me pitali ja nebi vodio Balabana umjesto Da Silve jer tak i tak vjerojatno nijean ni drugi nebi igrali vise od 10 minuta, al ce hrvatskoj nogometnoj buducnosti puno vise koristit Da Silva koji sjedi na klupi, nego Balaban koji sjedi na klupi (osim sto ce to njemu osobno koristit da se proda). I najmanje su krivi u svemu tome ti igraci i to je imo najgore. Niko je meni prikaz hrvatske zbilje, imamo nesto iz cega bi moglo biti nesto onda to uzmemo i raskasapimo i unistimo i pogazimo (od preranog postavljanja za kapetana dinama do guranja u prvu postavu repke). Dal je on nepopravno unisten ko mnoge stvari ovdje ili ne to cemo tek vidjeti kad se proda u neki europski klub. Al cemu prepucavanje s tim igracima kad nisu oni krivi nista nego su krivi funkcioneri hns-a i uprave klubova... Prd prd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
mogao si odmah napisati da ides snjim cugati drugo ni nemozete nista tako da pametnome dosta samo si potvrdio moje rijeci gore,opet prijatelju jedan veliki LOOOOOOOLLLLLLLLLLL sam si sebi upao u usta,i nemoj opet iz konteksta izvlaciti recenice stvarno ispadas neznalica,nemoj plakati zato sto se ni(t)ko neslaze s tobom,ako se tebi nesvidja nemoj pisati vise makni se s posta jer si i previse nadrobio za vecers LLLLLLOOOOOLLLL od svih
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
uvijek je kriv netko drugi.....niko ima potencijala i mogao bi bi biti odličan igrač, ali je malkice lijen pa to ipak neće biti. za to si je isključivo kriv on sam i nitko drugi, ja se samo nadam da će nikica u njemačkoj odigrati maestralni pas za pršu protiv klokana i jedan vrhunski centaršut za klasnića protiv kamikaza, to bi od nikice zbilja bilo genijalno i kaj se mene tiče ostatak tekme može sjedit na centru i jest twiksiće koje toliko voli p.s. za twiksiće mu uopće ništa ne zamjeram, i meni su fini |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
dežurno smetalo
|
Citiraj:
![]() ![]() ma mi smo dosegli europske standarde kaj se izazivanja nereda tice ![]() ![]() edit boze ubij ocu internet generaciju. fala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Po meni je najjadnije kaj se moglo desiti j da se ova primitivčina mamić javio s optužbama da cico Dinamova devetka kojem je dinamo u krvi, da se on osvećuje dinamu. kakva budalaština. Da se razmemo meni je dianmo u krvi volim taj klub i dosta godian sam proveo na sadionu vidio sma igarti i Boaban i Šukera i Shalu, uzimali su mi se šalovi i zastave jer je pisalo dinamo na njima, no ovog primitvca Mamića ne mogu smisliti. Prvo je otjerao da otjerao niej Niko soslo otišao u Split, kaj smo svi to zaboravili, d aistina bio je bucko dok je igrao tu al cijel momčad je bila zaqurac i igrali su SVI užasno. Da Silva? Igrao je jednu prijatlejsku za repku i sad njega furat a ne Šerića koji je iskusniji a u defanzivnom srednjem redu smo tanki, sorry po meni to ima smisla. Treće napda, Pršo, Olić, Klasnić, Balaban, Bošnjak. Veli se da se klasnić izpromašivao možda i je al je i zabio Argentini a i on odvlači dosta pažnje na sebe i otvara prostor za druge napadače. Mamić nek se fino vrne an svoj kamenjar a prije nek vrati svu lov kaj mu je stari DFT dao. Imao sam priliku prije 10 god upoznat sina mu i ženu, i edino kaj mogu reći Primitvčine! Ajmo sad ne unositi nemir u repku jer je to zadnje kaj treba! Ako useru SP onda s emože kritizirati. no jedno mi nije jasno čemu cicio pederu? kaj je sa djedan obični dotepenec veći purger od čovjeka kaj je dinamovo dijete kaj je iz purgerske familije kaj je to zaslužio? Niej ni čudo d apored seljačina tipa mamić Boban ne želi ni prismrditi hr.nogometu jer da želi mamić i njemu slični bi s ebrzo okomili na njega. VUga i Miki? mogli bi pomoći no d aim prva tekma bude SP? a danetko tko je igrao kvalifikaciej ispadne? NE!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 15.05.2006. u 02:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
dežurno smetalo
|
ma da je dudu buducnost nitko ne porice, to se lijepo vidjelo na tekmi protiv nasih istocnih susjeda kada je dao sve od sebe...on ce rasturat na 2008 kada postanemo prvaci europe ![]() kranjcar mladji i njegov transfer je slucaj za sebe, sam si je kriv. Jedino kaj mozemo s njim napravit je pomolit se Bogu da se malo sredi u ova tri tjedna koliko je ostalo do SP-a. cico je ucinio kaj je smatral ispravnim, a je li dobro postupio vrijeme ce nam pokazati. Kaze da Dudua nije vidio u svojim planovima, a valjda ima tomu razloga. dosada je ispunio obecano i netreba ga radi jednog nepozivanja ic pljuvat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Registered User
|
undo svaka cast na textu sve je recen u njemu : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
NEVJEROVATNO! Tolika hajka na izbornika za nista, za poziciju igraca koji nece najvjerovatnije niti jednu minutu odigrati. Dakako to se moze desiti samo kod nas jer je poznato da mi nemamo jednoga izbornika nego 4,5 milijuna izbornika koji misle da su najpametniji. A Mamić, dajte molim Vas koji ozbiljni čovjek bi njega i komentirao? Izbornik ima pravo da povede one za koje misli da su mu najbolji a ne one koji novinari guraju ili Vi želite. Sada se neki bune zato jer su "samo" 3 igraca iz Dinama a podsjetiti cu Vas na zadnje koeficijente koji su mjerilo jeacine neke lige i poziciju na kojoj je HNL. Govore neki zadrti pojedinci cak da je Da Silva bolji od Klasnica?! Covjeka koji postigne 15 golova u Bundesligi koja spada medu 5 najjacih na svijetu i igra u klubu koji nije uvjerljivo prvi usporediti sa igracem koji da 20golova u ligi gdje je dinamo 20bodova ispred svih? Neki zadrti u Rijeci isto to govore za Vugrineca, da je bolji i od DaSilve, Bosnjaka, Klasnica,Olica itd. Opet Vam se realnost prosudbe pomutila? Sada je pijanac Kranjcar kreten nekima a istima tima pijanac i ovisnik o kocki Kuže je idol. Mislim stvarno kakva nepristranost. ![]() I za kraj mislim da je vrijeme da se konacno okanimo takvih plitkih rasprava i navijamo za Hrvatsku.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 15.05.2006. u 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Neda mi se čitati kilometre teksta koji ste neki napisali. Samo želim reči da bez obzira na Kranjčare i sve to navijam za naše da dođu barem do polufinala. Cico je kao otac stavio svog sina, a vjerujem da bi svaki otac da je u toj situaciji isto napravio. Zašto je izostavio Vugrinca i Eduarda to samo on zna. Oni ionako nisu baš previše igrali za reprezentaciju, pa je na neki način opravdano. Nažalost ne može ih ići više tak da kaj se more. Uvijek je netko nezadovoljan. Uskoro će se vidjeti kako je dobro složena ta ekipa i što može napraviti, a do onda možemo samo čekati. Toliko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=9-nnKkt578E Zasto sam spomenuo Cicu i pijenje? To je bilo namijenjeno Bubbi ali i svatko tko ima IQ iznad granica retardiranosti je razumio. Meni je samo zao casspera i replace. Sve vam moram slovkati i objasnjavati, a ni tad nerazumijete... Takoder moram vam se ispricati jer vas je vidim moje misljenje duboko dirnulo i rasplakalo, ali eto, valjda cete s godinama spoznati da svatko ima drugacije misljenje o nekoj situaciji, a necete ostati u uvjerenju da 4 milijuna ljudi dijeli vase misljenje. U suprotno mogli bi se razocarati u zivotu. Svojim postovima ste meni, a i svakom imalo inteligentnom covjeku objasnili kakvi ste znalci, kakva vam je razina komunikacije i IQ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Vidim da pojedinci i dalje zamjeraju Kranjčaru šta je otišao u Hajduk. Ja ne kužim čemu takva zadrtost. Isto tako čemu tolika mržnja između nazovimo ih navijačima Dinama i recimo Hajduka. Šta ima logike da se Kohorta i Armada onako brutalno potuku bez razloga ili je to iživljavanje neizdrkanih pojedinaca? Ja navijam za Hajduk ali nema te utakmice koju igra Rijeka, Dinamo ili neki drugi naš klub u Europi a da ne navijam za njega. Ja sam odlazio sa frendovima iz Armade na utakmice Hajduk - Rijeka i međusobno se za***************avali ovisno o rezultatu ali bez ikakvih tenzija, ovo je ipak samo sport a ne da se događa sve ono poput napada na Bonačića. Kad je Hajduk igrao u Europi islo nas je par iz Torcide i Armade zajedno navijati u split. To se zove ljubav prema nogometu i sportu a sve ovo ostalo je primitivizam i izivljavanje na tribinama. Sta vam je netko skrivio jer se rodio u Splitu ili Zg da morate ulaziti u sukob s njime samo zato jer kaže kaj a ne što? Znam da to izgleda OT ali činjenica je da Niku mrze BBB jer je otišao u Hajduk i žao mi je ali ne vidim kako objektivno mogu sagledati njegov poziv u reprezentaciju.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 15.05.2006. u 15:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Moderator
|
Ma pusti ga covjek nezna sto se dogada izvan okvira HNL-a. Nije ni svjestan kakva je razina pojedinih liga, kakav se nogomet tamo igra, te kako igraju nasi igraci. On bi uzeo Novakovica koji ima jednu dobru sezonu HNL-a u reprezentaciju i gotovo nikakvog iskustva europskih utakmica, znaci Cico je trebao ici eksperimentirati na SP sa Novakovicem, Eduardom, Vugrinecom, Rapaicom nakon sta je izgradio momcad kroz kvalifikacije i s njom postignuo odredeni rezultat. Takoder ne govori umjesto koga bi svi ti novaci usli u repku i kako bi momcad promjenila nacin igre da odgovara njima ili njih uklopila u dosadasnji sustav? Jedino spominje Niku i Cicu kao glavne krivce za sve? A sto je to sve? To sta smo se plasirali na SP? Jesu li krivi za to? Ili za to sto eto covjek racuna na momcad koja nas je dovela do SP-a pojacanu sa Modricem jer je decko vec na debiju pokazao koliko je dobar i da se moze uklopiti u momcad. Ali evo ja sam neznalica jer mislim da Vugrinec, Rapaic, Knezevic i Novakovic ne pasu repki jer je ona vec izgradena oko drugacijih igraca te da se Eduardom nije htjelo eksperimentirati vec su izabrani provjereni napadaci. To sta neki neznaju npr. di je ove sezone igrao Club Brugge i o kakvom se klubu radi te kakva je snaga Belgijskog prvenstva to je njihov problem. Nogomet se igra i izvan Hrvatske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ljudi, mir! Što je tu je, cicek je izabrao i vjerojatno je to učinio najbolje što je mogao. Ni njemu nije u interesu da doživi blamažu na SP-u. Vjerovali smo mu do sada i bilo je jako dobro. Mislim da je zaslužio još toliko povjerenja i podrške s naše strane. Zaboravite dude, vuge, mikije...u Njemačkoj igra Hrvatska nogometna reprezentacija! Navijajte i ne serite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma pustite Cicu da radi svoj posal, a nas posal je da navijamo ![]() Što mislite da li će se utakmice moći pratiti negdje preko interneta, nažalost u to vrijeme radim a na poslu nema TV-a : hitthewa samo računalo sa DSL-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Mali Niko je nakon one proslogodisnje Dinamove sezone,kada je Dinamo zavrsio u ligi za ostanak,odigrao jos jednu odlicnu sezonu u Hajduku ![]() Statistika je majka,sve ostalo su price!***************es ti kvalitete ako decko nije produktivan i ako ima takvu statistiku u HNL,kakvu bi tek imao u Serie A npr. ??
![]() |
#81 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() EOD na ovoj temi sto se mene tice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
You'll Never Walk Alone
|
pa kad se slazes koji se ********************c snjima prepires ispadas gori nego oni,jesam ja napisao gore ajmo argumentirano razgovarati o repki kakvi klubovi??? daj za***************ite to vise,obrisite te ***************ene postove gdje se spominju klubovi i di jedan drugoga pod***************avate,neke placenike spominjete koji ********************c radite?? pa boysi i torcida su isli zajedno prije pa sad neidu,neide ni armada,o cemu vi pricate animozitet je preveliki naspram svih gradova i ovako i onako,sta radite covjece??? ako vas zanima neki ********************c o repki onda pitajte bio sam s repkom na gostovanjima svugdje znam kako sta djeluje,tu ima hrpa nepotrebnih i zacudjujuce sramotnih informacija,kao svi napisemo repka je svetinja i onda na kraju svadja i s ovim ste sve zasrali gore,i na kraju je sve ispalo na prepucavanje izmedju klubova i trenera kako obicno uvijek zavrsi,pa sta radite onda ni necemo igrati hnl i necemo gledati nogomet i igrati ce u repki samo oni koji igraju vani i to je to.bit ce mir u kuci i sve 5 suticemo svi ko pickice! opet se svelo na to odakle je tko,ma sramota! koji igrac treba koji netreba? ako netko kaze niko netreba ti reci da mislis da treba i dovidjenja ako neko veli da je pajcek onda pusti ga na miru to je rekao i bok,ti iznesi svoje misljenje a ne ovakva prepucavanja debilna,spominje se kuze??? zasto? usporedjivanja neka klasnica i da silve??? cemu??? odakle to ?? pa pogledajte do kuda ste dosli koda se igra ***************eni derbi i svi se koljemo na netu bezveze! a repka je svetinja? dali je svetinja? meni je!
![]() |
#84 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
slazem se ja odustajem amaterima i neinteligentnima objasnjavati neke stvari mogu dobiti jedan veliki LOOLL od svih opet,toliko o pristojnosti jednoga moderatora kad izgubi zivce jer je sam i nezna sta ce i niko ga nedozivljava,pa onda ide u konobu cugat kao i obicno on i cico i cmizdriti i ni(t)ko ih nevoli,a sta ces nije sve tako crno ali tebi je znam da smo te izivcirali s argumentima ali sta ces - psihijatru podhitno!.undo u svoja dva posta si sve rekao istina je i slazem se,a s neznalicama necu raspravljati samo pisu romane a na kraju nista ne napisu???? i to vec par puta??? svaka cast repka je svetinja poceli smo se djeliti na gradove i regije opet..
nemam sig Zadnje izmijenjeno od: cassper. 16.05.2006. u 03:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Registered User
|
ja cu samo nadodati za ove gore koji su me spomenuli - jedan veliki LOOOL po ko zna koji put opet i od mene i od svih i na hrpu texta bezveznoga,neinteligentnoga,inace one svoje frustracije si doma iskaljuj a ne tu neznalico sramotna placljiva,inace bosnjak je nasao klub tako da njemu repka netreba,buljat on je onaj igrac 24 u repki koji ce uci ako se ozlijedi netko tako da nema koristi bas,a modric netreba komentar sve je pokazao kroz cijelu sezonu,a isti taj nikica nije htio biti 24 igrac u proslome velikome natjecanju,toliko o karakteru kad mu tatica nije bio izbornik,a mora se preko repke prodati a ni tu ne briljira,igra cijelu sezonu katastrofalno,njega stimac negura????slazem se s ovim gore da netreba raspravljat pa neka tako i ostane neka se obrazlozi argumentirano,modric vam pase sad,kad je usao u igru prvi put za repku protiv argentine i zasjenio neke,a nije igrao na prirodnoj poziciji tada,sta se bojite da eduardo ne zasjeni tako nekoga,a da nije odigrao modric tada jeli bi ste ga zvali sad u repku????? LOL zadrti mislim da biste ga sad pljuvali kao eduarda.tko kaze da mora igrati u prvih 11,jer i da neigra u prvih 11 skupio bi iskustvo,na velikome natjecanju je ipak s puno dobrih igraca,a kao buducnost treba biti nase repke,kako??? a u skoro svim reprezentativnim akcijama mladje i starije selekcije je sudjelovao... jel ga gurao i tada netko ??? Zadnje izmijenjeno od: replace. 16.05.2006. u 03:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
You'll Never Walk Alone
|
izgleda prijatelju da ja i ti jedini argumentirano pisemo i neprepiremo se
|
|
Oglas
|