|
![]() |
#61 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
I set noževa od bulletproof materijala : roller : |
![]() |
![]() |
#62 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Nikad kao pdjuga, nikad...
Pavel opet jase! http://www.hitna-pc-sluzba.hr/ Potpuno novi(???) dizajn! Znajte da i ako imate prijatelja ili poznanika koji studira informatiku da Vam neće znati rješiti problem koji Vas muči. Zašto? Zato što ih tamo uče nešto drugo,općenito i nešto što je već poprilično zastarjelo a Vi imate prilično konkretan problem od danas. Osim toga zamislite sebe kada bi išli u školu za automehaničara da li bi znali popraviti svoj auto? Sigurno ne bi.Zato što i automehaničari koji godinama i svakodnevno rade u nekom ovlaštenom servisu kada izađe novi model ne znaju ga popraviti i moraju ići na školovanje,obuku u tvornicu kako bi Vi onda mogli poslije srednje škole ili studija to znati i mogli napraviti. U školi dobijete tek osnove i imate nabubano znanje, znanje koje je u glavi i koje nikad niste primjenili niti znate primjeniti u praksi. Da bi kirurg bio vrhunski on mora operaciju srca raditi svakodnevno a ne samo to studirati i tek povremeno raditi. Čak i ljudi koji se bave našim poslom ako to tek povremeno rade ne znaju rješiti mnoge probleme jer jednostavno nisu niti imali priliku se susresti s njima a ne da bi ih znali i rješiti.Mi imamo strašno puno posla i radimo svakodnevno od 9 - 21 h i vjerujte vidjeli smo i rješili takve slučajeve za kakve mnogi načitani i hobi te fuš informatičari nisu niti čuli. Znači mi slučajeve koje imamo rješavamo na osnovu iskustva i to veći dio ručno tako što pronađemo i obrišemo file koji uzrokuje problem.To se mora ručno napraviti jer niti postoje programi koji to mogu napraviti,niti se neka pravila mogu jasno iskazati da bi se mogla uprogramirati a na kraju krajeva čak i da imate takav program kako ćete ga pokrenuti ako ne možete niti Windows pokrenuti a svi programi trebaju Windows da bi mogli raditi. Možda Vam se ovaj pristup čini nevjerojatan i nemoguć ali to ne znači da ako se netko ne možete uspeti na Mont Everest da to ne može nitko drugi pogotovo kada ste stalno u tome. ... Obavezno pogledajte dno stranice no prije toga potrebno ga je oznaciti ("Select all" will do) jer je "skriven":
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#64 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#67 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
"Pavel" ili kako vec je ocito retardiran (blago valjda) a okolina umjesto da mu pomogne ga provocira i cima tako da "Pavel" jos vise krene u nove pobjede sa ekstra entuzijazmom i radnim elanom jednog 3.0 V6 24v TDi motora. Ocito da pored neznanja "hrvackog", antitalentiranosti za web (i dizajn) te IT nepismenosti mlati neku lovu sa strane i to ga cini sretnim kao sto on cini nas sretnim sa svojom pojavom. |
![]() |
![]() |
#68 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Molim odskrolati do dna stranice i oznaciti crnilo.... Dobiti cete ovo ali sakriveno unutar brdo nekih glupih rijeci.... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A mi ga pomažemo već samom raspravom ovdje... Iskreno, pomalo mi ga je žao. Lik je ili totalni wunderkind i mlati pare i smije nam se iza leđa ili apsolutni kreten. Stvarno ne znam što točno da mislim o njemu. Pjah, već sad sam i potrošio previše na njega smišljajući ovaj post ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dođe mi i da ga nazovem ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#73 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
I meni dože da ga nazovem ali prvo bi bilo dobro složit svoju staru 486cu na kojoj se sve živo i mrtvo trebalo ručno irqati i podešavati adrese, onda gore instalirati neki dobar tekstualni linux sa starim xima i onda resetirati bios pa mu dat da popravi... ![]()
#75 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
#77 | |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Mislim, te "probleme" može riješti svatko sa malo znanja o kompovima. Ali barem se čovjek nasmije od njegovih bisera ![]()
![]() |
#78 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
http://web.archive.org/web/200612142...-pc-sluzba.hr/ Sa Linuxom, Macom i Mackintoshem se ne bavimo zbog njihove slabe rasprostranjenosti. U godini dana na našoj stranici je bilo oko 10 000 posjetitelja njih 97% je koristilo Windows operativni sustav od čega je 89% bio Windows XP. 2% je imalo Linux a manje od 1 % Apple. Također, http://groups.google.hr/group/hr.alt...6?dmode=source Ako smo u Windowsima onda koristimo internet explorer i što me briga kako to izgleda u mozilli ili nečemu drugome.
![]() |
![]() |
#81 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Firma od frendicinog starog je na popisu, poslo sam joj mail da mi ispita starog jel to istina ili laž... Nekako poznavajući njenog starog mislim da teđko... više mi izgleda ko da je uzeo onaj imenik sa firmama i opicio.... Čak je kod "Odvjetnik Č.Žaja" bio dva puta ili ne razumihjem zašto se nalazi 2 puta na popisu ![]() hahahaha kako mi je ovo komicno.... |
![]() |
![]() |
#82 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
***o sve , bacam se i ja u biznis! a i mislim da cu mu se javit na ovaj telefon..nazvat cu i rec da mi se pečka zastopala i da sam cuo da oni imaju iskustva s tim stvarima |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
To si i ja baš mislim...vidio sam ekipu koja je bila totalno očajna sa kompom da bi na kraju krajeva ovako nešto i nazvala... Neznam kako frajer obavlja posao...al vjerujem da tu i tamo zna nešto... A cjene...za to da ti doma dođe...ak sve riješi kako spada, ruku na srce...nisu velike (u usporedbi s normalnim servisima)... Samo...dizajn sajta, ono što on "marketing" zove, i pristup poslu...totalna katastrofa...al opet, kladim se da frajer ok zarađuje...kolko god me nasmijao svaki posjet na sajt hitne-pc-službe... |
![]() |
![]() |
#86 |
E Pluribus UNIX
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dragi prijatelji, kolege, poznanici, trollovi, ljudi koji pitate ista glupa pitanja citave bogovetne dane... Dosao je i taj dan. pduga je napravio stranicu koja se, zapravo, moze procitati bez dodatnih intervencija. 'itna pisi sluzba vise nikada nece biti ono sto je nekada bila. RIP (ne onaj Postscript, geekovi jedni!) ![]()
![]() |
#88 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Mogu Vam reci da sam ja svima ovima najmanje jednom ispisao racun za obavljenu uslugu prema podacima koje su mi dali.Ako su lagali mene ja lažem Vas.A cak i da je 2/3 izmišljeno još uvijek ostaje 1/3 što je isto tako poprilican i impozantan broj hahahahahahahahahahaha |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Malo da bumpnem stariju temu (slucajno kliknuo oglas na jednoj socijalnoj mreži ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|