|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ipsens
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Nego je mali bolovao od neke "patoloske bolesti" mozga koju je 12h igranja isprovociralo da se pokrene prije vremena i u najgorem obliku, isprovovciravsi mozdani udar! Jedan gamer manje...: Drone : RIP. Ipsens
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
hm da se prisjetim.... uh,gran turismo 2 na psx kod bratica sam bio igrali smo ga cijeli vikend od petka popodne do nedelje popodne spavao sam ukupno 4 sata a to je bilo kad mi je zvuk postao monoton...sve endurance utrke na prvom mjestu... nazalost gt3 sam igrao mozda do nekih 25%... gt4 eh to je prica do sad najduze 12h sa kratkim pauzicama za wc... a na kompu neznam... mislim da cs source na lanu nekih 13h ja sam htio jos al svi oko mene pozaspali... a prije age of empires 2 po 8h dnevno i vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Ali postoji problem kaj imam sranje od grafičke, pa s društvom igram ono kaj mi radi, tj. malo starije igre. COD1, DOD1 i sl. A i ne igram baš previše dobro. Meni ti je to više zbogdruštva, pića, jela... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ma može biti i sjebana jetra... Meni brat mora na jetrene probe, zbog...drumroles please...coca-cole! : bonker2 American junk. Ja pijem samo čistu vodu, poluted in Croatia ![]() Igre...po 6-8 sati na dan: Balldur`s Gate 1 i 2, CM 99/00, Red Alert, AvP, Gran Tourismo 3, Resident evil 2, GTA (svi), System shock 2, Hidden & dangerous, Rise of triads(zakon! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|