|
![]() |
#61 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kaj se tiče teme-cijeli sam se život sprdao da ću sa pet banki kupiti golfa i staviti na stražnju policu slamnati šešir i onog pesa koji njiše glavom... Ali avaj, kad mi je riknula moja renolka R5 78-o godište trebao sam pod hitno auto. Pa smo uzeli pod račun za jednu kompezaciju ni više ni manje nego golfa... Tako da se sad koturam u dvojci, plavoj. Samo još moram nabaviti kuku, šešir i tog pesa ![]() Tenisku lopticu za kuku imam. Bio bi fakat zahvalan za info gdje se može dotični pes nabavit. Ne šalim se. Na kraju krajeva-auto nije ni loš kaj se tiče održavanja, nije se pokvarilo ništa bitno a prošao sam već dosta sa njim. Ali se po zavojima ponaša gore nego kamion, živ sam se usro kad sam ga prvi put malo brže potjerao...tamo gdje je stara renolka išla kao po šinama ovaj kramp mora punooooo sporije. Ako ne želiš završiti u jarku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() A vec dugo imamo u autu shesir, bash takav sha ti govoris. Sad si mi dao ideju za psa ![]() U krivinama je malo nestabilan, tj hoce rado izletit iz okuke ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Taj golf ima zadnji ovjes kao one vulgaris prikolice koje se rade u kućnoj radinosti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Oni listovi ![]() a.k.a. leaf spring(s)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() A bas sam milio passata zamjenit za njega ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
stari - fiat punto 1.2sx 2002. ( nekad i ja , ali rijetko ) i skuter baotian 50 - da , onaj za 5000kn , od danas opet u pogonu . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#73 | ||
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
golf2 je predstavljen pred 22god!!! znaci davne 1984 (vecina ljudi s foruma jos nije bila ni u planu) i bio je pojam u svojoj klasi u to vrijeme u svim pogledima - sigurnost, vozne osobine, motori, kvaliteta, cijena, izdržljivost, lakoca održavanja... Recimo u njegovoj klasi je bio i fiat ritmo, pa ga ajde nadji sad na cesti.... uspoređivat taj auto s danasnjim (a rec da ima los ovjes je upravo to) je isto kao uspoređivat 286-icu (tad su negdje pocele) s FX60....
![]() |
![]() |
#76 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
A di je sierra? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@Jelc Thallia nie Clio, ne ponasaju se isto u voznji,,,,,,,, onaj fuckin ass puno znaci (nazalost) + osim motora u novoj Thalli se uvijek koristi tehnologija iz starije verzije clia, tako da im manje vise ostaje samo izgled i motor isto ostalo bas i nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa kramp od stare renolke (R5 78-mo godište) je F1 za tog golfa kaj se tiče ponašanja u vožnji... Osim toga-i napisao sam to, da si čitao vidio bi. I ne, nisam se šalio-taj golf stvarno ima zadnji ovjes kao prikolica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Evo šta povremeno vozam: ![]() -duga verzija, 98., 195.000 km, 2300 kubika, 98 KS, automatik, klima, jednom riječju - mašinaipo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
bacini gold 2003, 24" MTB, mucio ga skoro 3g i 2300 km, raspalo se dosad: vilica, pedale dvaput, mjenjac, zadnja felga, kocnice, sve sajle, gume 3 para, zracnice 7-8 parova, rucke, guvernal...jako izubijan, nijedan jedini lager nije citav (neke sam vec x puta mijenjao...)sljika: http://img142.imageshack.us/img142/8755/p32200335td.jpg u boljem stanju je jumpertrek canyon iz 1999 (mijenjane samo gume, kocnice i mjenjac-prijasnji vlasnik je pazio s biciklom). evo i njegova slika: http://img118.imageshack.us/img118/9836/p53002371kc.jpg starci voze toyotu corollu 1.4 edit: ispravljene slike ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 22.03.2006. u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
307 (2003), 2.0 HDi (90KS), srebrni. Buraz je malo zagrizo u tuning i stavio mu alu felgice AEZ (16"mislim), senzore za parking, i dvije spulje. Grrr Ja cu mu stavit i navigaciju i samsungov DVD player, evo stiže čim dobijem na lotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
[QUOTE=Voki]ne rade ti slike...[/QUOTE ] Evo: http://img142.imageshack.us/img142/8755/p32200335td.jpg http://img118.imageshack.us/img118/9836/p53002371kc.jpg EDIT: nisam vidio da je ispravljeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Trenutno ja i stari Renault 18 iz 1981(ja se pitan kako još ide) na plin.Mater ima Daewoo Leganzu,2.0,120ks,full oprema,2000.g. i nikako da mi je da.Jedva san je provoza kad je stari uzea. sanjan stričevoga bmw-a 520i,130ks,'89 g.,vozia san ga par puta,zvuk je bogovski...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|