|
![]() |
#61 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
JA kad sam bio jučer otvorio pcx forum pomislio sam da sam več banan no kasnije sam ustanovio da je haknut. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
na prvi trenutak sam i ja pomislio jer je pocelo ucitavati samo crno... no onda sam ipak skuzio da nam je zemo ishao dirati u pcexperta... a to se ne radi... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
može li nick ili bar neki hint za nas neuke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
idJot jedan....to treba natuć, pa nebude se on više tako ponašao... malo OT-a: ćiber_manija, nisi ispraznio inbox, nemogu ti poslat pm, a nikako da vidim onaj gamepad konverter ps2 -> pc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
ja sam nagadjao po onome sto su jelc i zli admin rekli. a i mislim da nije bilo puno banova ovaj tjedan, stoga....neka admin odluci hoce li reci, ali mislim da nema potrebe, covjeka ce stici zasluzena kazna, a mi cemo nakon "laganog" servisa i dalje nastaviti postati i raditi na pcex forumu. nije mu to trebalo. ![]()
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
a fakat ima jadnih ljudi na ovome planetu s previse slobodnog vremena....pacijent |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
JADNO do bola! ![]() Neko je tu spomenuo zakone...ma kakav zakon! Treba pravdu uzeti u svoje ruke..ko kauboji na divljem zapadu te tog jadnika, kao takvog, izložit višesatnom tretmanu mučenja koje uključuje: 1. zajedničko tuširanje u zatvoru s hrpom bolesnih homića 2. par sati druženja sa Michaelom Jacksonom 3. kastriranje, te bacanje kastriranog djelića psima uz njegovu nazočnost 4. transplatacija dlaka s guzice na čelo bez anestezije 5. upoznavanje sa njegovim budućim najboljim prijateljem Hanibalom Lectorom ![]() Ak ima ko kakvih prijedloga nek se ubaci! ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
6. intimno, visednevno druzenje s Carlom del Ponte i gledanje svih repriza Santa Barbare |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
: lol2 : :clap:
![]() |
![]() |
#70 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nadam se da cete prijaviti lika abuse sluzbi i njegovom isp-u a zatim i policiji.
|
|
Oglas
|
|
Originally posted by atha evo pogledaj ovdje. http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 na prvoj strani je link na staru verziju, na zadnjoj strani je link na novu. nova radi sa firefox 1.5 verzijom, stara sa 0.x. kada je downloads u zipu je, otpakiraj, otvori firefox i idi na file --> open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. ![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma trebamu doć na vrata kao što je neko reko sa PCExpertovcima, fleksom i ekipom u prvim redovima a ima nas još 20 iza samo za slučaj ako zagusti sa čupanjem instalacija u kući ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Navedenom okupljanju i uredovanju mogu iskljucivo ucestvovati punoljetni clanovi PC Ekspert forum-a!:clap: :clap: ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Administrator
|
O, bez brige. Lik bude dobio neočekivani poklon... ![]() Stvarno mi nije jasan. Veliki hacker a jedva upao na home page foruma. I onda što napravi? Stavi crnu pozadinu i napiše dva reda slova... ![]() Home page za sada ostaje takva kakva je, zbog drugih razloga. Forum radi i nije niti bio ugrožen tak da je sve OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() uglavnom malo sam bio prosnjovao i vidio sam za ban i za pobrisani index...al ovo ostalo nisam mogo vidjet bez da sam provaljujem... ps mitzek evo ja sam za ![]() sto se tice foruma...to bi i moglo par dana potrajat...ak ne i par tjedana...sve ovisno kolkos e radi na tome i kolko je stete napravljeno...al brijem da ce to brzo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
|
onaj forum vec 3 godine ne lici nanishta, prije sam bio redoviti posjetioc, i imao par tisuca postova, sada postam tu i tamo jer zaista ne psotoji zaspamana i beskorisna tema koja ne vodi nicemu. ah....
![]() |
#81 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ovaj tu se hvali da NAS je sjebo,,,, http://forum.hr/member.php?action=getinfo&userid=8203 mogo je i telefon ostavit, mamu mu eutaniziram....il adresu.... joooj.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
treba njima po p*** dat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Uptime 99.99%
|
Ne mozete okrivljivati hakere ako koristite prahistorijsku verziju foruma. A i vrijeme je da se nabavi novi admin jer ocito pajdur nema vremena za to.
![]() |
#85 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Moderator
|
Re: hmmmm..
Citiraj:
vjerujem da admini znaju tko je... ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: hmmmm..
Citiraj:
Tajnik Zderonjski popodne je u šihti pa bu mi javil sve detaljčiće o moronu..... ![]() eeeee,mislim da bu neko imo prekrasne Božićne i Novogodišnje praznike sa vatrometom,pucnjavom i to ...... ![]() deca, a da mu damo šansu, nek plati Žderonjski slet , pa da ga poštedimo..??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|