|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Problem je što je kripto i dalje podložan velikim promjenama u cijeni. Ja sam osobno učetverosturčio uloženo, ali ja sam startao kad je BTC bio 400 eura, a ETH je bio oko 9 eura... čini mi se da je to bilo cca 4-5 mjeseci prije halvinga s time da sam duugo bio strpljiv, i imao sam sreće da sam eter prodao par dana prije havarije sa DAO-om... da sad ulazim u priču sa kriptom, bio bi puno oprezniji. I da, zlatno pravilo kripta... uložite onoliko koliko si možete priuštiti da izgubite... Ni slučajno nemojte ulagati ušteđevine, jer će te ju možda izgubiti, a živce će te izgubiti sigurno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
ETH POS je najranije za godinu dana, najkasnije za dvije, riječi su developera. Al istu priču su pričali i prije godinu dana pa sam ja ljude kumio da ne ulažu u nove rigove, tamo negdje prošle jeseni. Možda im je to samo spika da demotiviraju ASIC developere ![]() Al činjenica jest da će ovog ljeta završit majning. Barem za one koji nemaju klima-uređaje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma samo na Bitfinex-u i Polu (koji uopće ne trguje sa pravim dolarima) Na svim ostalim je pao čim se približio 100. Sad će se tu trzati neko vrijeme... mogao bi do 110$, a mogao bi i pasti... Tako da je sad svaka kupovina/prodaja etera, po mom mišljenju... poprilično rizična... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Etherum na 300$, dotakao plafon i od 400$ ...tema u tišini, ljudi se poubijali u međuvremenu ili?? Kako je rast cijene utjecao na majning težinu...u periodu od kada je ETH prošao razinu od 100$ pa do sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
![]() Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
da baš difficulty jako pada https://www.coinwarz.com/difficulty-...fficulty-chart ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|