|
![]() |
#61 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
ma jebo vas wap.....sta cete krepati zbog koje kune vise ![]() ja uzeo taj t65 i prodo ga isti dan.....nista posebno da bi odbacio svoj c35 zbog njega... a i dobio 1200 kn za njega za vipu vracam manje od 600.....kredit do jaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
..
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A što jest, jest, komp mu je prava revolucija ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
malo off topic ... mislim upiknut novi mob i sad njeckam se između c45 il m50 dal vrijedi dat jos 300-400 kn vise za m50 il isti k... jel ima ko uopce m50 ? koments ... (btw ne zelim cut za njoke il nes drugo, mrzim njokije) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Imao sam prilike imati mnogo mobitela po rukama i svi su vam oni isti... Savjet za korisnike: 1. Mobitel sluzi za kratke razgovore 2. On salje i poruke 3. Alarm i Sat zamjenjuju onaj na ruci Eto to mora imati... a sve ono ostalo placamo bez veze. Dakle kada kupujete mobitel kupite samo ono sto trebate, obicno najeftiniji model je bas ono sto nam je potrebno. Npr. Najbolja ponuda u HR. mobi koji sam ja kupio ima sve gore navedeno + WAP, Plavi ekran, polifoniju, screen savere, igre... i jos je usto i lijep. Cijena kolika i prilici svakom mobitelu 398 kn. + garancija 12 mjeseci. (Sagem MX 3020) Nemojte bacati novac na skupe mobitele jer ce taj isti 2000-5000 kuna skupi mobitel za godinu dana biti smece, a koliko ce nam biti fora .... tjedan ili dva. Nije to vrjedno tih para...
![]() |
#72 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Na taj tvoj set mogućnosti treba još dodati i različite prikaze broja (sjeti se motorole), pa IR, POP3, veći ekran, mali i lagani, baterija koja ne crkava poslije jednog razgovora. Uz to dobijaš hrpetinu drugih stvari koje ti ne trebaju. Tako kupujem aparat od onoga koji mi daje minimum smeća. Sagem nije fora 1 tjedan, nego toliko traje. Meni ništa ne znaći garancija ako je stalno na servisu. Imao sam toga u rukama kojiko hoćeš. Neke sam i popravio. Ne zanima me koliko tvoj traje kao ispravan (sigurno dugo ako si njime zadovoljan). Znaš što znaće loša i vrlo loša iskustva. Kod ovog kojeg sada imam je najveća greška što ga ponekad treba puniti.
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
gdje si iskopo 700-800????? sto se tice kompa meni je dovoljan ovakav kakav je...... da mi nesto smeta vjeruj mi da bi ga s tih 1200 vipovih kuna nadogradio........ nisam ti ja kriv sto tebi trza gta i mafia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
aKoc emo tocno onda je to 12x60 tj. 720 kn-a. Trebas u oni 48 kn sa PDV-om uracunati placanje radijske pristoje koja je cca 12-12.5 kn-a. To pise malim slovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
|
ma nesto mi je pricala zenska sto radi tamo da ta pristojba uskoro vise nece se naplacivati, mozda cak i od ovog mjeseca ma i da se naplacuje to je taman (a i manje) od ona dva sata neta i 30 free sms-a mjesecno........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
....?
|
il ja postavljam pitanja na koje nitko nezna odgovorit ... il me svi imate pod ignor ..!? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Nisam zagovornik Nokie već samim tim što imam Siemensa. Ta sranja stvarno nemaju dobre tipke, a M serija ima katastrofalne. Dali sada vidiš koje teško pitanje postavljaš. Ima i jedno i drugo svoje mane. Za C45 sam čuo da je smeće neprevaziđeno, a M50 ima užasnije tipke i skuplje je. U ovom trenutku nije najpametnije mijenjati aparat. Radije pričekaj dok se tržište malo ne smiri i dok na njega ne dođe neki bolji aparat. Siemens u ovom trenutu nema dovoljno dobar aparat u bilo kojem segmentu. Razmisli o Panasonicu ili Samsungu kao alternativi. Imaju zgodne, male i lijepe aparate. Ne mora biti nužno najnoviji. Ovoga bi trenutka uzeo Panasonic GD-92 kao drugi aparat samo da nemam pametnije uložiti novce (Enermax).
![]() |
![]() |
#79 |
....?
|
hmm prijedlog mozda i nije los .. al meni se zbilja al zbilja ne sviđa panasonic .. nikad nije i nikad nebu previse me podsjeca na bezicne telefone ! opcenito antena i dosta je velik .. svejedno hvala na odgovoru ! a ima jos jedan prijedlog.. sony j70 ... koje se kritike na njega ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Sony ima onaj iritirajući ekran sa nijansama sive i to nije baš zlatno rješenje. Ne vide se slova jako dobro. Menu i nije tako brz kako bi trebao biti. Srebrna boja (toliko hvaljena) i nije tako blistava. Polifone melodije su nekako polovično rješene. Nisu baš polifone. Nešto sam o tome pročitao. Meni je to bez veze. JOG dial je stvar na koju se treba privikavati. Nije tako loš, ali nit dobar. Niti jedan Sony serviser ga ne bi uzeo niti na poklon. Dobre strane su cijena, baterija i POP3 mail.
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam tu novi pa da se oglasim!! Trenutno imam Nokiju 6510 a prije sam imao Siemens M35, S35 pa nokiju 3330 i sad ovu
![]() |
#82 |
....?
|
hehe ... kako stvari stoje ... ( vise ![]() ipak cu izgleda uzet siemens c45 .. uprkos losim tipkama glavna vrlina,bar meni,kaj je malen ... pa kud puklo da puklo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
....?
|
Citiraj:
![]() alcatel je za mene nadomjesno ime za radijaciju i zracenje.. naznam dal se kaj popravio al cuo sam da jakkkooo zrace ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
..
|
Citiraj:
a neigram gta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Premium
|
Citiraj:
vise zraci tvoj monitor u kojeg buljis od ijednog mobitela..... te price o alcatelu su nastale iz jednog jedinog razloga - ljudi su pljuvali po njima stalno, onda su poceli praviti dobre mobitele i nitko vise nije mogao pljuvati po njima.i kako to inace ide u ovoj drzavi jednom je netko dok je hvalio svoju nokiu i pljuvao po drugim mobitelima izmislio to zracenje u nedostatku argumenata..... inace, nisu li strucnjaci nedavno zakljucili da je jedino zracenje analognih mreza imalo negativnih ucinaka??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Ja samo znam da ericsson t39M ziher zraci jace od bilo kojeg alcatela. Njegovo je zracenje jace za nekih 120% od prosjecnog mobitela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Evo ovako: Pošto sam ja istinski ljubitelj mobilnih telefona, razjasnit ću malo sve ovo o čem u pričate. SAR ili zračenje telefona ne treba zabrinjavati apsolutno nikoga.Zašto? Dozvoljena količina zračenja je 2W/kg a današnji telefoni maksimalno uhvate 1,6W/kg. Tako da prakticki nemate brige.Konkretan podatak za T39m iznosi točno 1,6 i ujedno je i najviši,no zato je i taj telefon po meni njedan od najboljih na tržištu. Ukoliko se dvoumite izmedju Alcatela 511 i Siemensa C 45 moj glas ipad ide Siemensu. Alcatel ima onu clackalicu za pristup menijima koja se vrlo brzo rasklima pa počne klackati sama, kad treba i kad ne treba. A i jeftino je izrađen i zato je toliko lagan. Siemensu je jedina mana što nema niti jednu naprednu opciju, i što su mu tipke preblizu jena drugoj pa se često dogodi da pritiasnete krivu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|