|
![]() |
#62 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Izašli neki pečevi jučer i danas pa probaj opet. Kao i to da stavi zadnje drivere od grafe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Probao i nakon malo vrimena odusta... promasaj igra. Nije kreativno niti strasno nesto. Previse jednostavno za moj ukus. Jedino sto je dobro optimizirano drugo nista.
![]() |
#64 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Konačno sam upogonio Redux paket, 2033 je u tijeku. Stigao sam do izlaska iz Marketa, i nisam zasad nešto pretjerano oduševljen. Plus, igra se konstantno ruši/smrzava, skroz nasumce, pa je gnjavaža ponovo učitavanje i prelazak istih dijelova (glupi checkpoint sistem). Postane li možda poslije bolje? Jer, ako je dosad pređeno pokazatelj (i još k tome uz to rušenje), nisam baš voljan tjerati dalje pa bih se prebacio na LL (nadam se da je stabilnija).
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Tko dosad nije kupio sad mu je prilika. Obje igre za samo 13,59€, vrijedi do 15.12. Metro Redux Bundle |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Jučer, pola sata prije isteka one ljetne akcije na steamu, uzeo obje igre (Metro Redux Bundle) za ukupno 7,99€. ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja uglavnom idem tom logikom, kasnim u prosjeku 2-3 godine, pa uzmem nešto full ispolirano sa zadnjim patchevima za nekih 10-15% od inicijalne cijene. ![]() Tako sam za ukupno cca 40 € dobio Batman Arkham Asylum, Batman Arkmam City, ova 2 Metroa, GTA pack (sve osim GTA 5), Fallout New Vegas sa svim DLC-ima, Deus ex Human revolution directors cut, i System shock 2. doduše, nisam u trendu al ajd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |