|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Morao ponoviti ubijanje bandita kod Fox-a(rušila se igra) jer ga ubiju ako se nedjeluje brzo pa nevalja, a sadsam sve sredio i on i dalje samo čući s podignutim rukama(uhičenik) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Vidio danas na redditu pa reko možda nekoga zanima ili ne zna. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...05586588_n.jpg Bacite pogled. Isplati se ako imate problema s igrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Lost Alpha - Garbage je genijalan, level dizajn je puno autentičniji, u odnosu na ovo SoC djeluje kao karikatura i skroz je dumbed down. Inače ovo je sada i najrealnija "vodka simulacija na tržištu", roknem 3 boce da smanjim level red radijaciju, na cesti se sprema shootout, a ekran se ljulja ko blesav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ka sta sam vec reka kontrole se nedaju mjenjat,/fsgame,ltx/je sheban ... Kratki đemplej. https://www.youtube.com/watch?v=SygVbPWiFhE |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Omera grammar nazi :P Evo i ja skinuo i krenio igrati,wow koliko zelenila za razliku od svega prije sto sam igrao,izgubljen sam u ovoj dzungli,mogu reci da mi se svidja puno vise ovako nego tmurno i sivo-smedje kao prije Igra ide fino na skoro max postavkama bez AA na laptopu u potpisu tako da sa malim laggom je prihvatljivo,fina optimizacija Nego,sejvam da mi bude Dynamic osvijetljenje i par postavki i on stalno vraca na Static i smanji rezoluciju,kako sejvati postavke ? I ajde ne budite cke,otkrijte stashove ako ste nasli koji dobar ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ako mjenjas osvjetljenjedx9,dx10 moras izaci iz igre da ti prihvati postavke/samo igra ti kaze kad promjenis/ ne mjenjaj te defoltne kontrole jer ne radi te se i nekad kreša igra radi toga kad promjenis, ponavljam da je shebano i da cekate patch ili igrate sa defolt kontrolama. btw mjenjanje fov-a je moguce kroz konzolu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 28.04.2014. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mrvicu je preteško i prezahtjevno, vizualno dobro ispeglano, ali opet, meni je bitniji gameplay. Čekam da dođem do mapa kojih nije bilo u orginalu, baš me zanima kak su to napravili...
![]() |
#74 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja uspjeo riješiti Fox-a, netreba pobiti bandite jbg. ja naviko što god se crveni potući ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nemojte me kamenovati ako vam ovo kazem ![]() Igra mi je nekako prezelena,previse ukrasena,jest da graficki lijepo izgleda(necemo spomenuti da je neoptimizirano i da je puna bugova) ali nekako mi ne sjeda...Oridzidzi mi je nekako bolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam još igrao već ću sačekati pokoji patch, barem da se riješe ove glupe banalne stvari tipa sejvanje, kontrole i slično.. Pa jbt, čovjek se pita što su oni radili sve ove godine ![]() No dobro, pokoji patch pa onda fino sjest i šibat Zonu ![]() Albert, da, gledam malo gameplay, također mi se čini prezeleno i prebujno, no bumo vidli kako je "u živo".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Antimićanin
|
Čitam vaše dojmove i opservacije i sve više i više se potvrđuje da je ipak teorija zavjere o navodnom leaku istinita. Na kraju sve je to dobro zamišljeno, ali to nije ni blizu kraja završeno i dovršeno, bez obzira na nekoliko datuma izdavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Inače se zna random rušit, overwrite save-ova nije preporučljiv, morao sam prebaciti na dynamic svjetla jer se inače ruši dok loada Rostok (koji se u LA drugačije zove). Uglavnom da, daleko od verzije za koju bi netko mirne duše mogao tražiti $. Ovako je čovjek spreman malo se mučiti, većinom radi nostalgije a manje radi kvalitete same igre. Inače se zna random rušit, overwrite save-ova nije preporučljiv, morao sam prebaciti na dynamic svjetla jer se inače ruši dok loada Rostok (koji se u LA drugačije zove). Uglavnom da, daleko od verzije za koju bi netko mirne duše mogao tražiti $. Ovako je čovjek spreman malo se mučiti, većinom radi nostalgije a manje radi kvalitete same igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma ne smeta me tolko nezavrsenost i neoptimiziranost (origigi soc se i dulje radio pa je bio bugovit ![]() Leveli su vizualno sjajni, prostrani, sve lijepo izgleda, svaka cast ekipi na trudu ali ne izgleda mi to kao old forgotten stalker... Nema mi igra dusu i nema onog posebnog gusta s kojim igram origigi. Solidna prerada, zabavna igra ali SOC s complete modom je prica za sebe. Najbolja stvar koja iz ovog moze izaci je da se stvori dovoljno hypea da dobimo pravi novi nastavak ![]()
![]() |
#82 |
Guest
|
Izgleda ko pravi Černobil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
za one kojima je možda promaklo.. http://www.kiddofspeed.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
Citiraj:
Upravo tako danas izgleda područje oko elektrane. Otkad nema čovjeka šuma se vratila i u gradove, sve cvate, u proljeće naravno, svuda ima mahovine, bršljana, voćke daju plodove itd. Ima i živina koliko god hoćeš, dabrova, vukova, lisica, kuna, jelena, riba i ptica svih vrsta. Kad se odmakne od Pripyatskih ruševina sve izgleda idilično, samo ništa nije jestivo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 29.04.2014. u 09:43. |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
Uglavnom da, slabo veze sa SoC ![]() Za neodlučne evo djelić događanja.
Uglavnom da, slabo veze sa SoC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ne tvrdim da nije istina, nego da postoje i priče da nije bila tamo. Citiraj:
A zgrade će se za koju godinu urušiti pa će na kraju i Pripyat biti jedna velika šikara ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Koja budala bi dala pare za to bugovito neoptimizirano nedovršeno ostvarenje velikih genijalaca koji već 6 godina drkaju po tome? Žao mi je što sam imao pravo o tom modu što će biti kad izađe. Da će ga izbaciti kao što je MS izbacio Vistu. Tek toliko da masa bude zadovoljna. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|