|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
@buljo Jedno 3-4 frenda se tetovirala kod http://tattoocimmeria.com/html/home_hr/home.asp Svaki u potpunosti zadovoljan, a za cijenu se raspitaj kod njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni svi hvale Gandalfa, al mi se nekak ne da pljunut 500 i još više kn za tetovazu veličine kovanice od 5kn. -.- A za piercing kod Irene, bila dvaput, žena zna kaj radi, super simpatična, super mi je kod nje. ![]()
![]() |
#64 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hvala na prijedlozima, ako ima još netko nek javi. A ja mislim da ću u jedan obilazak, doć do svakoga i pitat za cijenu i neke "sitnice" koje će odredit sretnika. Mene je on 2 puta tetovirao i zadovoljan sam, ali ova neće bit jako mala pa će i cijena bit nešto viša, a bojim se čut iznos kojeg će reć...
![]() |
#70 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovi su navodno jeftiniji od konkurencije u zagrebu. http://www.hathor-tattoo.com/naslovna.htm Imas na forum.hr iskustva pa malo prolistaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
|
Za Ognjenu (Hator) sam baš čitala na forum.hr-u da su zadovoljni s njom. Citiraj:
![]() Sestra je rekla mami da nek joj za 18. rođendan pokloni tetovažu, mama naravno šok doživjela, al kad je čula kakvu ova mala ideju ima rekla je može. :/ Da je meni tak nekaj palo na pamet za 18. rođendan, odrekla bi me se valjda. xD
![]() |
![]() |
#73 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#75 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Odneavno imam novu tetovažu. Zmajček ![]() Radila sam ju u Studio Tortuga i stvarno mogu reći da od svih tetovaža koje imam je ova najbolje napravljena a dečko je stvarno jako ugodan i drag. I što je najvažnije zna kaj radi. Jako sa zadovoljna i svima ga preporučujem. Plus to, nije preskup. Salon se nalazi u Ilici 142 https://www.facebook.com/pages/Tortu...941432?sk=info
![]() |
#76 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
4 tetovaze (tehnicki 5, ali prva je prekrivena jer se tip ucio na meni tetovirati) na obje podlaktice i na podkoljenicama. prva (na ljevoj podlaktici) je bila osmisljena i isplanirana ali nije ispala kako treba pa je prekrivena tribalom, druga ( na desnoj podlaktici) je dreamcachter, isto tako planirana (osobni razlozi) a ove na podkoljenicama sam samo dosao u salon i prve slike koje su mi se svidjele sam odabrao. kazu da kad se jednom naviknes na tetovaze, zelis svaki dan novu. za sada ih je 4, a 7 ih je u planu. inace, sve sam ih radio u puli, ok tip, pazi na detalje, odlicno radi i nije skup. poslje ljeta kad se vrucine smire, nastavljam sa bockanjem, iako ovaj put cu dobro razmisliti sta i gdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
Onako kao narukvica? E to mi se sviđa. ![]() ![]()
![]() |
#79 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da, narukvica je oko cijelog zgloba ![]() Neću ti lagati, ručni zglob je mjesto sa jako malo potkožnog tkiva pa dosta boli. SUtradan je cijeli zglob 30% veći zbog velike otekline, no treči dan je sve OK. Samo treba stalno mazati kremom bar 15 dana. Ali ako te tješi, puno više boli na vanjskoj strani zgloba nego na unutarnjoj. ![]() A i meni je super samo na unutarnjoj strani zgloba ![]()
![]() |
#80 |
ex zmaster76
|
sto se tice tog mazanja kremom, ja sam prve dvije tetovaze mazao kremom, poslje mi je tip rekao da ih na mazem nego samo drziv vlaznim, jer navodno krema izvlaci boju pa sam zadnje tri tetovaze odrzavao tako, i mogu reci da su boje tamnije i prije su mi zarasle, on je to naucio od nekoj japanskog tattoo majstora. jos netko cuo za ovakvu praksu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Čime si ih držao vlažnima? ![]() NOrmalno nemožeš ju stalno polijevati vodom ili zalijevati uljem, kreme i vazelin mi jedino padaju na pamet za održavanje vlažnim. Svaki artist ima neme svoje savjete. Mojoj sestri su večinom govorili da prvih 10 dana drži zamotano u kuhinjski celofan i maže vazelinom, meni pak da se celofan drži samo par sati prvi dan a onda samo mazanje Bepantenom. Meni ruka upije kremu kao što ja upijem crni Guinness ![]() Ma jedna je stvar globalno svetinja u održavanju tetovaže - prvih 20ak dana ju stalno držati vlažnom, pa čime god, vazelin, krema, ulje, jer ako se osuši napravi se krasta koja kada otpadne na tom mjestu najvjerovatnije više neće biti boje.
![]() |
#82 |
ex zmaster76
|
nista specificno, samo obicna voda, nikakve kreme, ulja, vazelini i na zamotavati je nicime, da bi koza mogla "disati". i nikakve kraste ni nicega nije bilo, a dok sam prve mazao kremom (ne mogu se sjetiti naziva, davno je bilo, a te kreme su mi dali ti tipovi koji su me tetovirali) bez obzira koliko sam ih mazao, uvjek bi mi se napravile sitne krastice. pa ono samo me zanimalo dali jos netko primjenjuje tu praksu kod nas ili samo ludi japanci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Hm, iskreno, nema mi to smisla jer sama voda dehidrira kožu izvana, hidratizira iznutra, odnosno kad ju piješ. Tak da mi to malo čudno zvuči, al moguće da djeluje. Koža bude vlažna odnodno mokra izvana, al ju voda zapravo dehidrira, pa možda to pomaže na neki način da tinta uđe dublje u kožu ili šta ja znam. Ja sam svugdje čula da treba tetovažu nekom masnijom kremom mazat i držat na zraku čim više. Bepanthene i općenito te djećje kreme su zakon za tak nešto. Te dječje kreme su zakon za bilo kaj, općenito, od uboda komarca do opekline. Znam iz vlastitog iskustva. ![]()
![]() |
#84 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
kod mene žarulja (baci oko na avatar), na listu desne noge, odradio u Rijeci, nije bilo preskupo i ispalo je meni super ![]() inače u planu još par komada, neke stvari koje meni znače, odnosno koje me podsjećaju na neke događaje, samo šta nikako da uvatim vrimena za pripremit slike i da to odradim... vezano za mazanje, ja sam isto maza bepanthenom jedno 15-ak dana, najlon sam drža dok nisam doša doma nakon tetoviranja cca. sat vrimena, uglavnom reka mi je ovaj lik šta me tetovira da to sve uglavnom ovisi o koži, odnosno kaže bilo je ljudi koji doslovno nisu uopće mazali/pazili prvih dana, pa im je sve zaraslo i izgleda super ili onih koji su mazali običnim kremama za ruke i sve je isto ispalo ok, a onda opet ima i onih koji su pazili i mazali, pa boja nije opet ostala kako triba, samo šta mislim da su ovi potonji u debeloj manjini btw iskreno ovaj princip dođem u tattoo studio i odaberem ono šta mi se najviše sviđa mi nikad nije iša u glavu, al ko voli nek izvoli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja imam samo jednu rucnu koju sam radio sam sa iglom i tintom od kemijske( A.C.A.B) i podsjeca me koliko sam puta dobio sore od murije u adolescenskoj dobi. Poznam i Zeleta i Bunceka ali ne iz salona nego iz parkica oko Cibone. Nije onda jos ni bilo salona u Zg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
Zakaj je ova tema pala u zaborav? ![]() ![]() Nabacite koju slikicu, ajmo. Ja ću probit led, da se ne sramite. ![]() Dakle, pirsevi... http://www.pohrani.com/f/1S/La/3P7D7...9624067231.jpg http://www.pohrani.com/f/6/4m/2mQW8B0t/dscn6610.jpg Tetovaže... http://www.pohrani.com/f/y/5M/LangF7...4691821712.jpg http://www.pohrani.com/f/3U/Jz/47d6l...2979761899.jpg http://www.pohrani.com/f/1l/XN/FkrB4ni/slikica.jpg
![]() |
#89 |
Guest
|
preko bicepsa lijeve ruke imam velik ožiljak od opekline 3. stupnja već 33 godine. Izgledam napalm-cool sa tim pa mi ne trebaju tetovaže. |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Baš sam i ja htio komentirati - dali se ožiljci broje kao umjetnost. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas