|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja imam slicnu graficku i slicni proc i igrice koje tebi stekaju meni rade ok i to na 1024 x 768 FEAR nije na ultra haj ni DOOM ali ne trzanu ni malo DOOM na ultrahayyy steka ali za to je krivakolicina rama na grafulji da je 256 e to bi bilo veselje ja mislim da razlog losih (relativno) perfomansi lezi u tome da imas malo rama relativno staru maticnu a i cesto stavljanje i skidanje driver zna malo usporit masinu kada stavljes nove vga drivere dobo je stare pocistit sa driver cleanerom meni se na difolt postavkama 3dmark 5 vrti oko 3800 ako se ne varam nisam odavno mjerio a brojeve brzo zaboravljam ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
cistim svaki put sa driver cleanerom kada mecem nove vga drivere znaci tvoj je savjet da kupim jos 512ddra i eventualno promjenim maticnu (kad bude para ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
|
definitivno kupi vise rama a i cjene su poprilicno cucnule u zadnje vrijeme pa i ja razmisljem o kupovini jos rama 2 x 512 ili 2 x 1025 mada se u slucaju 2 x 1024 mora stavit 2T i nesto slabije postavke zbog kontrolera u AMD-u koji ne radi sa 2 Gige rama na 1T osim kod DFI-ija na maticnoj koja ima novi ATi-jev chipset pokazalo se da je trenutacno najbolje 2 x 512 u dual modu a i nova maticna sa malo vise opcija u biosu bi ti dobro dosla moja preporuka je MSI ili ABIT ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
inace jucer sam malo da se podsjetim brojeva u 3dmarku 5 gledao arhivu bencheva i zavrtio par krugova 3dM 5 i ostao blago sokiran, prema ljetnim markovima kada su windoze bile friske cca na difoltu 3600 (4000 sa otkljucanom garfuljom na 16-6 325-700 takt) rezultati su mi pali na 3200 na difoltu sta ce reci da nakon istalacije milijon malih igrica za zenu i jednog aktivnog upada virusa moje racunalo vapi za novom instalacijom vindoza i novih drivera navodno novi driveri za graf 81,85 daju poboljsanje u perfomansama (upravo se skijdaju) pa cu probat na postojecim zdrmanim vindozama da vidim jel se sta popravilo (nadam se da su u ove ugradili rifresh lock da ne moram opet prckat po registrijima da ga ukljucim) inace sada vozim na verziji 77,77 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Fallen
|
jucer sam vidio na infu isto komp kao i moj samo amd 939 sckt i druga maticna (neka asusova ) , 512ddra i 6600 obicna na kojoj je jedan klinac igro COD 2 i letjelo je neneormlano . jebeno glatko . ceko sam da se makne da vidim na koje detalje je podesena kad vidim ono skoro sve na high |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Možda je dx7 bio uključen umjesto 9 mada sam ja probao isto na high ia znalo je na oko 17fps pasti ali nije se vidnlo da trza išlo je ok.. valjda je igra dobro napravljena pa se ne kuži kao kod nekih drugih mali framerate
![]() |
#68 |
Fallen
|
nope , bio je dx9 i sve je islo glatko ko po loju . i na zahtjevnim djelovima i na manje zahtjevnim skoro isti framerate ja kad metnem dx 9 igra mi ide u 5-10fps Zadnje izmijenjeno od: Jaymz. 12.11.2005. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Yup, fali rama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Fallen
|
ma ne , gle , sve je ok snjime . rosta=raditi prije kad sam igro manje zahtjevne igre nije radio u tjeku igre . a sad igram nfs pa svakih recimo 10-ak sekundi malo zarosta (nesto radi ) pa mi cukne igra . cini mi se mozda i mali frame rate . imam od 30-45 . inace je sve na high osim AA koji je skro do kraja Zadnje izmijenjeno od: Jaymz. 18.11.2005. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium moderator
|
Jedino ako ti krepa..... Clockni GPU na 400 MHz pa ćeš vidjeti rezu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
-------
|
@Jaymz Si probal s 78.03 driverima? Ak nisi probaj, pa javi kakva je situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Fallen
|
evo sta kaze jedan lik sa guru-a: In reply to the Power Supply, I can tell you that I also was thinking my problem with my XFX card was PS so I installed a 450 Watt Thermaltake Power supply. Sorry but no improvement at all. Unless someone is using a cheep PS under 300 watts I would not say that would be the problem. I have tried every driver I can get my hands on, always using card cleaner before installing the new set. Still no improvement. The card runs cool and my Benchmarks are normal for a 6600GT but game play is still shuttering and choppy on all but low res and settings. Don't even think about utilizing Ansio or Antializing of any level, That makes HL2 and Far Cry amost unplayable at all. I have also sent tons of emails to XFX and they never reply. I think they know their product sucks and they just trying to lay low |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Fallen
|
ok , probo sam danas karticu kod frenda i ustanovio da je problem u njoj stoga ju u ponedjeljak saljem nazad u ducan ali me znanima jedna informacija dali je klokanjem i otkljucavanjem te vracanjem na deafult moze izgubit garancija tj. dali u servisu mogu skuzit da je bila klokana i otkljucavana. jel kartica nije radili i prije nego sam je otkljucao i malo kloknuo . bio sam ocajan pa sam je iso malo dizat i otkljucat da vidim jel mogu sta napravit ali opet navodim to nije bio razlog kvara hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
-------
|
@Jaymz Nemreju skužiti zato jer si ju clockal i otključal s RivaTunerom. Ak nije delala i prije clockanja i otključavanja, onda nemaš brige......garanciju (reklamaciju) ti moraju svakak uvažiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Fallen
|
nisam je kloko preko tunera . prvo sam u coolbits-ima a osim toga nemogu dokazat da prije klokanja (ako ustanove da je klokana ) nije radila hmmmm a i frend mi je prico kad mu se shebo proc da ga je nosio na servis pa ga jel lik pito nakon testiranja : si se malo igro sa procom i dizo ga ? isto se nije shebo zato jel ga je kloko |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
-------
|
@Jaymz Oni nemreju na očigled ustanoviti da li je kartica bila clockana. Ako te tip pita dal si kaj clockal ili otključaval ti se fino napravi glup i reci da niti ne znaš kak se to radi. Samo govori kak kartica ne dela ispravno i ne daj da te napelaju na to da ti ispadneš kriv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
-------
|
@Jaymz Prvi put čujem za takav ''program''. Tvoj frend je stajal pokraj kad su to delali ili su mu tipovi to naknadno rekli? Kaj se tiče tvoje grafičke, mislim da ti budu uvažili reklamaciju, tj. garanciju i nemaš brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
-------
|
Citiraj:
Nek ti daju istu karticu, ali nekog drugog proizvođača. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Fallen
|
ok , kuzim vidjet cemo ali isto tako u knjizici od stare grafe mi je pisalo da se klokanjem gubi garancija sto bi nekako trebalo znacit d amogu i otkrit da je klokana . al dobro , vidjet cu inace u ducanu nemaju 6800 u cjenovnom rangu ove (1500 kn ) od nekog drugog proizvođača . neznam sto bi uzeo . mogu jedino 6600gt ili x800gt od sapphirea + mala nadoplata ima jedino vga agp asus v9999le/td al je jeftinija od 1500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad ti veli da si kloko i da imaju "program" za to, kazi im neka ti pokazu tj. dokazu... Nemoj se dat zajebavat, postavi se... Kad sam im prijetio ja tuzbom, onda su mi se smijali, al su usutili kad sam sljedeci dan dosao sa odvjetnikom... Sipci se samo pokusavaju izvuc... Kad skuris grafu, i kad je crna jezgra, onda ti mogu srati zbog klokanja...
![]() |
#90 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na kojem principu taj program radi? LOL Kak su ti frenda nasanjkali...:burn: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|