|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Imate u linku što sam gore stavio sa rx 580 i gtx 1060 na raznim detaljima. Uglavnom igru je nemoguće držati 60 fps minimum (ni na medium sa te dvije gpu). Možda eventualno kad bi se uzelo gtx 1080ti i nebi se igralo na ultra high nego možda high (1080p) Loš odabir enginea za takvu open world igru, plus vjerujatno nisu imali vremena/novca i ljudi za optimizaciju kao indie developer |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja sam si uspio podesiti da bude igrivo na laptopu iz potpisa, naravno nije lockano na 60 fpsa, ali neki prosjek odokativni je između 40 i 50...FHD reza, detalji sve high, jedino sjene i physics medium, i draw distance je sa medium postavki. A što se tiče igre stvarno mi se sviđa ovih prvih 3-4 sata što sam igrao, konačno RPG koji nema fantasy elemente, meni iskreno pravo osvježenje u zadnje vrijeme, još samo da uhvatim vremena pa da zaigram ko čovjek(vjerojatno će i neki patch u međevremenu izaći pa možda i popravi malo peformanse) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ja igram high/very high (shadows na medium) na svojoj konfi i imam preko 60 uvijek. 60-80 se vrti, prosjek bi bio nekih 68 ja mislim. Ja imam tek 12h gameplaya, možda kasnije neki veći grad pa padne fps. Za sada takva iskustva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
Je i njima inače tako, ali kao što vidiš u videu samo u određenim scenama pada nisko, pa su i tamo benčali |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Prošao sam igru, 50 sati. Dobra je, ali ne toliko. Fetch questovi malo dosade u jedan trenutak. Ta realnost se vrlo lako zaobiđe, shvatio sam da ima potova s hranom u svakoj kući pa nakon vrlo malo vremena nisam uopće nosio hranu sa sobom. Spavati isto praktički nisam morao, 2 sata dnevno su bila dovoljno. Tako da je cijeli taj dio sa realizmom čudan. Uostalom, tu su potioni kao u svakom RPG-u, samo što se ne zovu magičnima. Borba postane prelagana u jedan trenutak. Imam shortsword sa 79 stabbing damagea i zadnjih par velikih borbi sam samo trčao okolo i ubijao u dva brza staba. Pokosio bi desetoricu u tim velikim bitkama. Sustav odlično funkcionira jedan na jedan, ali s takvim oružjima se raspadne u velikim bitkama. Do najboljeg oklopa u igri se vrlo brzo dođe preko preorder treasurea i onda sam potpuno imun na prvih desetak udaraca. Drugu polovicu igre mi nitko nije mogao ništa i nestao je izazov. Neću spoilati, glavna priča je odlična, ali vidjet ćete kad dođete do kraja... Sve u svemu, početak je odličan, iako spor, onda se otvori i fantastično je, ali do kraja sam jedva izdržao. I dalje su napravili neke stvari koje nitko drugi nije i preporučam da zaigrate, iako nemojte očekivati baš najbolju igru ikad. Možda je ispatchiraju kroz koji mjesec pa bude baš vrh. Witcher 3 je isto tako dobio novi inventory dugo nakon releasea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
Ja sam baš danas gledao "How long to beat" i vidim 53 sata ili ako ideš baš sve nekih 70h.. Razočaran iskreno... Pričalo se u early da ima daleko više od 100h i da će do releasea dodati još bar toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
All-rounder
|
Ima ako se rade beskonačni fetch questovi ![]() Ako u nastavku poprave par stvari i zadrže dobre strane, mogla bi biti zbilja vrhunska igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako je kome naporan nacin na koji igra sejva postoji mod tj fajl koji se samo kopira u data folder,stvar radi odlicno,korisitm ga bez problema https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Stvarno su totalno zasrali. Nemožeš vjerovat koliko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
A team je mali ali imaju dosta iskustva, lik je glavni dizajner Mafie. Po meni i da je 30 sati je jebeno, kad većina takvih naslova danas jedva da pređe 10. Zadnje izmijenjeno od: tuna3. 01.03.2018. u 09:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
All-rounder
|
Da, svaka čast. Budžet je bio 5 miiljuna dolara, što je sića za ovakvu cross platform igru. Mislim da su prodali preko milijun komada do sada. Meni je doduše Divinity 2 još uvijek veće postignuće jer je imho bolja igra i sumnjam da je budžet bitno veći, ali ovakvih igara nikad dosta. Edit: Ako se sjećate, Witcher 1 je imao problem sa voiceoverom kad je izašao. Pola igre je bilo proper fantasy, a pola je bilo kao da je Geralt član neke bande iz Bronxa ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Odinarius. 01.03.2018. u 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Pegla li itko? Jesu li sredili bugove?
![]() |
#90 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja prošao, ostao mi još DLC. Bugove nisam nikad neke prevelike vidio a igra je i dalje full zahtjevna, i to bez HD texture packa. To sumnjam da će ikada popraviti, takav je engine iako ima masa igara koje bolje izgledaju a manje jedu resurse, ali tako je kako je. Meni uglavnom jako dobra igra, povremeno neki bug sa pokojim questom ali zato su tu saveovi i autosaveovi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|