|
![]() |
#61 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Imaš ih i u Offertisimi od 7-8kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa zar nitko ne vidi da tema već postoji Seasonic S 12 500w
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Zamijenio sam ga sa Seasonicom 460W jer mi je trebalo više snage. BTW: nisam siguran da će topljiva plastika riješiti problem cvrčanja jer je prekruta kad se ohladi, ne prima se baš čvrsto i sigurno ne ulazi među namote na zavojnici. Ne znam s čim točno dampiraju zavojnice, ali bi se gotovo okladio da je neka silikonska masa. Inače se za svaku zavojnicu zna rezonantna frekvencija pa se izbjegava koristiti zavojnice čija f(rez) je bliska frekvenciji koja se koristi na tom konkretnom proizvodu. Kriza? Štednja? Čak i na X seriji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
ovo 550 rm napajanje kod nas ima vec za 770 kn sa 5 god gare Ima flat kablove(cak i 24 pinski),modularno i vent se uopce ne vrti do 40% load-a i to se sve moze upravljat preko corsair link-a Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 20.12.2013. u 01:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Zujanje transformatora je posljedica prirodne pojave koja se zove magnetostrikcija kad se feromagnetski materijal unutar transformatora savija pod utjecajem promjene magnetskog toka (AC struja) i zbog toga se čuje zujanje transformatora na frekvenciji struje koja prolazi kroz njega. Ta pojava se može jako smanjiti, ali ne može u potpunosti izbjeći. Loš prafo ili poddimenionirani trafo će imati izražen taj efekt. U Seasonicu ne zuji trafo nego cvrče zavojnice, ali iz istog razloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma vidim gore se nekaj spominjao Seasonic i cvrčanje... Pred cca 7 - 8 god sam imao njihov jako poznati 430W, odlično napajanje. Nemam pogovora na napajanje, prije sam imao TX750, sad je i Vdrop na CPU manji, kaj nisam očekivao... Iako moram priznati da je i TX750 jako dobro napajanje, samo kaj nije modularno pa ima kabela 'ko dre*a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
Puni su forumi postova po netu o cvrcanju hibridnih seasonica i fanless.to je jedini razlog zasto sam ja dao 900 kn za 550 w napajanje a mogao sam dodati 100 i uzeti seasonica hibrida ili fanless.ti si imao jako velike srece ao si dobio necvrcavo napajanje.jedino koje ne cvrci 100% i za koje su svi koji su kupili to potvrdili ukljucujuci mene je corsair rm serija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Što marketing radi. Bravo za corsair! I ovo sto si čuo za 1000 ljudi da im cvrči napajanje, pa dobro jutro, nitko nece doći na forum ako mu napajanje dobro radi. A i tu ti je placebo efekat, naravno da ces čuti da ti napajanje cvrci. Kao sto sam ja cuo da mi miš cvrci istek nakon sto sam procitao xy postova kako ljudima cvrci mx510 ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 29.12.2013. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
A gle, to mogu i ja reći za svoju X sisu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|