|
![]() |
#61 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
A sto reci...BRAVO DECKI! Jos ako sutra dobijemo Sloveniju bit ce odlicno a i ako ne isto nije lose...
![]() |
![]() |
#62 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Sramota. U normalnim okolnostima dobivamo ove pedere španjolce barem 10 razlike. Da je bar Tomas zabio sva slobodna bacanja,,,,,, mogli bi mnam ga popu*it i stbi i španjolci jer nas do zlata nebi zaustavio niko. Ovako sad je upitno i sutra sa Slovencima, Kako su nam samo odigrale rezerve. Nema ekipe na prvenstvu (ajde osim Litve koji su došli sa rezervama) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
no comment................... ![]() ![]() ![]() ![]() da nas uvjek pokradu, nemoš vjerovat ![]() ![]() za utjehu ce da nabijemo janeze: CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Suci su nas izbacili iz borbe za medalje, sad još neka tako umorni popušimo i Japan...i tebi to nije loše???:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
aka Mali Mirko
|
Najbolje je to opisao SportNet c/p "Sramite se, bando lopovska!" Luigi Lamonica, Virginuis Dovidavičius, Grzegorz Ziemblicki. Talijanski, litavski i poljski sudac režiseri su jedne od najsramotnijih farsa u profesionalnom sportu u posljednje vrijeme. Ono što se večeras događalo u beogradskoj Areni, ući će u anale europskog sporta. Nažalost zaboraviće Europa vrlo brzo, pamtićemo mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Sad ga jebi kad smo izgubili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
sve se vrti oko toga čiji je savez "utjecajniji", lobiranja i inih sranja.... košarka, sport? bwahahahahah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Super Moderators
|
Pljunite suca i zaradite tisuću eura
Pljunite suca i zaradite tisuću eura: "JE U afektu, je barbarski, i neka je kažnjivo, ali nije da me je briga. Evo nabrzaka mali natječaj. Ako ste u Beogradu i danas ili sutra susretnete jednog od ova tri lopova, budite prvi koji će ih pljunuti u naše ime. Luigi Lamonica, Virginuis Dovidavičius, Vladimir Drabikovski Pljunite bar jednog od njih, nama za dušu, zamolite prijatelja da to zabilježi foto aparatom, pošaljite nam fotografiju kao dokaz (na matija.babic@gmail.com) i tisuću eura je vaše. Može i dvije, ako bude baš slatka slika. Prvom koji u tome uspije novac šaljem gdje god treba u roku od tjedan dana. Natječaj je najozbiljniji." http://www.index.hr/clanak.aspx?id=284344 Vidio Babić da je ovo odjeknulo pa se odlučio malo izreklamirati... Kao, ne bi li neka "ozbiljnija" tiskovina vani prenjela kako HR internet site nudi 1000€ za pjuvanje na lopine... Ajd-nije da nije fora, ali sam pre-bijesan zbog ovog večeras da bi me i to nasmijalo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Takvo isto sranje sa sudcima se dogodilo u HNL 99 na kantridi,kad je Dinamo namještanjem i potplaćivanjem sudaca odnio prvenstvo Rijeci.Sramota,velika S R A M O T A ,takvu đubrad treba doživotno kaznit,dobro da nije bilo naših navijača jer bi izbilo sranje garant i onda bi mi opet ispali krivi za sve ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ako Spahija, čovjek hladan kao led, popizdi, onda stvarno nešto nije u redu... Dobro je rekao Popović: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
E, dok god Stankovic drma fibom uzduz i poprijeko nece Hrvati vidjeti medalju pa sve da nam cijela momcad igra u startnoj petorci NBA prvaka. Tako je bilo svih ovih godina i tako ce i biti sve dok ta stara gamad ne umre ili jos bolje dok FIBA ne propadne. Ja vise ne znam dal bi na mjestu nase repke uopce isao na svjetske smotre, mozda bi najbolje bilo prvo pitati FIBU koji smijemo biti, pa vidjet' dal' nam se isplati dolazit. Kaj je najzalosnije od svega, maloprije sam citao sto strani mediji govore o utakmici, jedini koji su utakmicu oznacili kao kradjom stoljeca su upravo Srbi i Slovenci, jao si ga nama u toj "velicanstvenoj" Europi kad nam se najveci neprijatelj i sve omrazeniji susjed pokazuje boljim i postenijim od brojnih europskih "prijatelja"... Neki su ovdje spomenuli tzv. "balkansko ponasanje", po meni malo su i napravili, ja bi se fino skupa sa svojom ekipom pokupio s terena prije sluzbenog kraja utakmice, ako satro kulturna a realno iskvarena Europa hoce skandal, nema razloga da isti svojim "dragim prijateljima" ne priustimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Gledam i jedno i drugo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Izgubio sam 4:6,4:6. Igrao sam protiv sina od vlasnika terena (koji je ujedno i "pomogao" organizatorima naći sudce.) Sve je jasno ![]() ![]() Mrzim taj osjećaj nemoći u nepravdi. Da smo igrali na tenisitu, sve 5 jer se trag lopte vidi...Ali mi smo igrali u dvorani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Super Moderators
|
I danas su im sudili jednu ključnu loptu pred kraj, ali su ipak popušili ![]() Dobili ih njemci sa pola koša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Nowitzki je pokazao kako se igra košarka "preko bare"..... ![]() Još kad bi neka od naših televizijskih kuća otkupila pravo na prijenos NBA utakmica.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
zanranjena?:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
evo nečeg zanimljivog: "Srbi nakon utakmice: Tu utakmicu sudila je prava mafija" malo više tu a molim vas pogledajte ovo možda je starije al nemogu da ne poludim na ovak nešto: lopovi!!!! "Mislim da suci nisu oštetili reprezentaciju Hrvatske..."!!! ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Super Moderators
|
Rusija-Hrvatska 74:92 Tomas 22, Rančić 22, Ukić 16 Ono kaj mene zanima je to po kojem će se kriteriju dijeliti "pozivnice" za "repasaž" SP-a??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|